Şimdi Ara

Bu aracı alır mıydınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen 14bin hasarlı olan aracın değişenine bakalım dedim. Serviste onarılan bu araç için Sizin fikriniz nedir alır mıydınız bu aracı ?

clio 4 2013 icon 40bin

Bu aracı alır mıydınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 30 Ocak 2018; 21:9:22 >

• Serviste yapılmış sanırım araç contasına varana kadar yazmışlar ben böyle bir aracı almam ama sahibi olması gereken gibi davranmış perte nasıl ayrılmadı bu araç onu merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • listeyi ben buldum araç sahibi göndermedi. Bu arada bende aracın airbag açtığını bilmiyordum dedi
  • Fiat uygunsa alınır

• Alınmaz araba bildiğin hurda olmuş yeniden toplamışlar ön cam on tampon arka cam arka tampon hep değişmiş

• Araç serviste onarılmış ve 41bin değer biçilmiş. ne diyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resitalim

quote:

Orijinalden alıntı: TSY

ben olsam bunu alırdım:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-saglikcidan-tertemiz-bakimli-sorunsuz-full-523952248/detay

Dizel tercih :)

benzinlilerde artık çok az yakıyor. aracın zaten kaç kg ağırlığı var ki. maximum benzinde 7-8 litre ortalama ile gezilir.

• Taban sacı bile onarım görmüş. Arka çamurluğu değişen aracı ben almazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben olsam bunu alırdım:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-saglikcidan-tertemiz-bakimli-sorunsuz-full-523952248/detay

1.2 atmosferik clio

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar tamirata ragmen bu araca bakmaniz garip. Bulunmaz bursa kumasi mi bu?

Bulmasi zor ozel bir arac olsa tamam da, ulkede en cok bulunan modellerden biri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

1.2 atmosferik clio

satılmış bile 36 saat durmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Bu kadar tamirata ragmen bu araca bakmaniz garip. Bulunmaz bursa kumasi mi bu?

Bulmasi zor ozel bir arac olsa tamam da, ulkede en cok bulunan modellerden biri.

araca sıcak bakılmasının sebebi serviste orijinal parçalarıyla onarım görmüş olması.
  • Satıldıysa Allah sizi korumuş. Bu araca rot ayarı tutturmak bile mesele olurdu.

• araç muayene ve egzoz emisyonundan geçmiş söylendiğine göre sorunsuz görünüyor. otorapor kaliteli bir expertiz firması oraya baktırmayı dusunuyorum. Rot veya baska bir sorun olursa cıkar heralde. 225tl'lik temel bir expertiz paketleri var. Forumda varmı otorapora giden ?
  • Resitalim kullanıcısına yanıt
    O Kadar insan alma demiş ki buna ben de dahilim hala alacağım diyorsun. Allah akıl fikir versin

• serviste değişmiş parçalar diye fikir alayım dedim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 3 Şubat 2018; 3:7:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.