< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mave®ick -- 26 Mayıs 2024; 15:36:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu araçları artık trafikten yok edin.. (2. sayfa)
-
-
bu araçların piyasadan yok olması için önce bütün saçma sapan dolaylı vergilerin kaldırılıp, ekonominin düzelmesi + teşvik verilmesi lazım. kimse keyfinden sürmüyor bu araçları.
-
Alt kesime hitap eden araç, çoğu genç az birikmişi varsa uygun fiyatla alınabilecek araç, bilmem anlatabildim mi !
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülkedeki yıllar geçiyor ama hiçbir şey değişmiyor,gerçi ülkenin başındaki bile değişmiyor ki arabalar değişsin..
Allah rahmet eylesin..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah rahmet eylesin, hala suç millette yazanlar haksızlık ediyor , kardeşim en kötü doğan sahin şu anda yaklaşık 200 250 bin TL ediyor.adam asgari ücretli yada 20 bin alsa en az 1 yıllık maaşı bu arabalar bile. Maddi gücü olsa neden binsin ?
Ama yurtdisinda 5 bin euora bile çok daha sağlam güvenli araçlar bulunabilir, 2. Elde.
Neden çünkü devletler orada ,milleti sömürmuyor, otv + KDV çakmıyor .
Burada caktikca, çakıyor millette devlet yerine garibana laf çakıyor.
Ulan sayenizde bu vergi sistemi devam ediyor, alamalara doymadiniz. Devlette körüklüyor.
Olan garibana oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışından 2 el araç kiralama imkanı getirilirse kimse bu hurdalara bakmaz zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülke insanına yaşamayı bile lüks gören zihniyet varken, vatandaşı müşteri zanneden yönetim şekli varken asgari ücrete bile 1 yıl yemeden içmeden çalışsa anca alınan araçlara binenleri suçlamak nedir?
Sanki passat alınıyor değil mi 200bin e, kafaya bak
Şu an millet kredi çekip tofaş alamaz 2007 de sıfır evi yüzde 10 u nakit olmak üzere krediyle aldık...
-
Dün 7 yaşkndaki kızımı kursa götürüyorum (Ankara'nın en varoş semti Mamak'ta oturuyorum), yanımızdan yüksek müzikle içinde 2 tane çukur dizisi traşlı elemanın olduğu şahin geçiyordu, "Baba niye bütün ergenler bu arabaları kullanıyor" dedi.
tofaşı arkalamıyorum ama bmw'sindede var o olay mercedesindede,tofaşı olup adam gibi kullananda var,sizin gördüğünüz gibi tiplerde var.
sizden bağımsız olarak @pruvap'a sonuna kadar katılıyorum, şahsen bu araçları kullanan insanlar alt gelirli,bir yerden bi yere altım yerden kesilsin kafasında alıyor ki haklılarda aslında
devlet yurt dışını örnek almalı ki bu konuda,bu araçlar hurdaya gitsin böyle bir şeyde olmayacağına göre :) daha çok görürürüz böyle başlıkları malesef
-
Trafik kurallarına uyarak, etrafı rahatsız etmeden, edebiyle süren insana kimsenin lafı olmaz ki zaten. Maddi durumu olan kişi zaten gidip şu hurdalara binmez.
Tam karşımızdaki binada bir komşumuz var, mavi bir şahini var, tertemiz, efendi efendi biner. Ben bu adama niye şahine biniyorsun, git kendine en azından corolla, egea al diyebilirmiyim? Ne haddime.
Ama bu kuş serisine binenlerin kahir ekseriyeti, 25 yaş altı, çakal, it-kopuk tayfası. Kalın lastik, telli jant, bangır bangır müzik sistemi, basık gövde, çakma masmavi led farlar ile gezip, dayanılmaz olduklarını zanneden bu serseriler (bu kadar harcayacak parayı nerden buluyorlar onu da merak etmiyor değilim) kendi canlarından ve mallarından geçtim, trafikteki fütursuzca hareketleriyle etraflarına zarar veriyorlar.
Yoksa başta dediğim gibi, medeni, insan gibi, yazılı-yazısız kurallara uygun kullananların yeri başımız üstüne.
-
Arabanın güvensizliği harici en önemli risk bunları kullanan şoför profili. Parasız ve genç oldukları için bu araçlara biniyorlar, yine genç ve kaybedecek çok şeyleri olmadığı için risk alma davranışları daha yüksek, serseri mayın gibi araç geziniyorlar. Çok ölümcül kazalara karışıyorlar. Parayı bulanları ise hondaya, sonra bmw ye terfi ediyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 27 Mayıs 2024; 11:7:48 > -
Millet zevkne binmiyor zaten, piyasanın hali ortada 1 milyon altına sıfır araba yok, ödeme kolaylığı yok, kredi çekse 2 katını geri ödeyecek ki kredi de çıkmıyor. Halk arabası togg çıktı en boşu 1.5m, kaç tane halktan adam alacak bu arabayı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X