Şimdi Ara

Bu aşı olma saçmalığı ne zaman bitecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3. doz saçmalığı çıktı bir de. Bu sonsuza kadar sürecek mi awk? 10 doz aşı mı olacağız anasını satayım?

• gecen 1.doz oldum. kalp sorunu ile ilgili yazilanlar beni endiselendiriyor. 2.dozu olmaya korkuyorum acikcasi. hic olmasam daha mi iyiydi diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bitmesi once 3 ayda 1 sonra ayda 1 asilanma cikacak. Bunu gecen ay soylemistim. Adim adim ayda 1 e inecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ne 10 u ne 100 ü... Deltaya noldu mesela

• Aptalların aşıdan ölmesini bekleyeceğiz. Bunlar hâlâ öldük ama rahat öldük demenin peşinde.

Kafaları biraz çalışsa hiç işe yaramadığını anlayacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • World Bank ın Covid Stratejik Hazırlık ve Yanıt Programı Projesi dokumanına göre covid 2025 e dek sürecek dolayısıyla aşı, maske, kapanma gibi saçmalıklar 2025'e dek sürebilir. Derken, Hollanda yarın (20.aralık.2021 pazartesi) den başlayarak ocak ortasına dek kapanma kanunu çıkardı, nurtopu gibi :)

Kaynak :)
    https://www.tagesschau.de/ausland/lockdown-niederlande-103.html

• Bu mesnetsiz iddiayı Covid başladığından beri paylaşıyorsun ama hala onun sadece Covid için stratejik hazırlık programı olduğunu anlamamakta ısrar ediyorsun.

https://teyit.org/analiz-dunya-bankasinin-karantina-uygulamalarini-2025e-kadar-surdurmeyi-planladigi-iddiasi

• BJK kullanıcısına yanıt
    Teyit org u bill gates fonluyor. Bill Gates in pfizer de kocaman hissesi varken, onun fonladığı bir kuruma inanmak akıl karı değil. Şimdi teyiti bill gates fonlamıyor diye teyit de haberler var. Ben de şahin araba satıyorum ve bence şahin ferrariden daha hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Aralık 2021; 3:5:17 >
  • Ofiste birisi ateşi olmasına rağmen işe gelmiş, mal mısın lan diye kovduk ofisten! Ama 1 kişiye bulaşmış, bizim PCR ve Rapid testler negatif geldi çok şükür. Hepimiz aşılıyız, ama bu pozitif çıkıp da ofise gelen mal 70 IQ'lu biri. Bence bu hastalık gerizekalıları vuruyor. Halkın genel IQ'su 82. Aşılama bence genel IQ 120'yi geçince biter.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Sağlam yanıt vermişsin :) Küresel doğrulamacı site "factcheck.org" de Gates vakfınca fonlanıyor, (Teyit sözcüğü Türkçe değildir, Arapça te'yid 'den Türkçeleştirilmiştir)

Medya izleyicileri "işin doğrusu" nediri öğrenmek için yine aynı medyanın onlara sunduğu bu çözümü kullanmayı pek bir seviyor :) Facebook'ta rastlarız bi gönderi, örneğin "şu firma cok iyi şu ürününden aldım cok iyi cıktı" gibi hemen altta fake hesaplardan yorumlar "aynen öyle" "denedim cok begendim" gibi, teyit siteleri işte o fake hesaplar gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 20 Aralık 2021; 8:39:9 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Hocam IQ konusunda bilgili birine benziyorsunuz. Sizin IQ kaç, hiç ölçtürdünüz mü ?

• BJK kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten dediğin şeyin aynısını diyorum ben de.

World Bank, Proje Adı : Covid Stratejik Hazırlık ve Yanıt Programı olan bir dokuman yayınladı diyorum.

Dokumanda proje bitişi Mart 2025 yazılı diyorum. Altta dokuman duruyor. Dokumanda yazanların birebir aynısını söylüyorum :)

Bunu neden "mesnetsiz iddia" olarak tanımladınız ki :) Bu arada mesnet, iddia; bunlar Arapça kökenli. Türkçeye önem verelim.

• 198 hocam...

IQ'nuz oldukça yüksekmiş :)

• Benimkisi önemsiz hocam. Halkımızın IQ ortalaması 120-130 olsa Dünya'nın ilk 10 ülkesi arasında yerimizi en fazla 10 yılda alırız. Birseysel olarak zeka çok da işe yaramıyor. En fazla kendini kurtarırsın ama ülkenin durumunu değiştiremiyorsun ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Carlo Cipolla 'nın "the basic laws of human stupidity" belgesinde, şaşırtıcı derecede yüksek bir coğunluğun bilinçsiz, Arapça deyimi ile aptal olduğu, gösteriliyor. Sözkonusu belge Harvard'da öğretge, Arapça deyimi ile ders olarak okutuluyor. Uzun sözün kısası, halkımızın IQ ortalaması 120-130 olması olasılık dışı, unut onu :)

• Asi olmakta yetmiyor artik. 3 doz olmus olmaniz gerekir yoksa asili sayilmiyor kisitlamalara maruz kaliyorsunuz. Cift doz asililara yurtdisinda PCR sarti geliyor bircok ulkede. 3 doz asililara yok. Alistira alistira, yavas yavas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 21 Aralık 2021; 12:14:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PCR testleri sakıncalı. Tümü Ethylene Oxide / EO içeriyor, EO son derece sakıncalı bu öge burnun 10cm içine giriyor.

Türlü PCR ürünleri üzerinde Bio Hazard / Biyolojik Yıkın simgesi ☣ vardır. Örnek:

Biyolojik Yıkın için Wikipedia başlığını inceleyebilirsiniz.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Biological_hazar

Başlıktan kopyala&yapıştır ile alıntı: "An infectious substance in a form capable of causing permanent disability or life-threatening or fatal disease" Kalıcı engellilik ya da yaşamı bozucu ya da ölümcül hastalık.

İşte böylesine sakıncalı olan PCR testi "zorunlu" :) Tedbir yanlıları bu durum için "toplum sağlığı için gerekli" diyor. Ben saçmalık diyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.