Şimdi Ara

Bu atak nie az beyaw :)) Rogue/ Cleric

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 101lv ff Rogue/cleric charım var...Yaw elimde +7 xbow var 101lv moblara 3 atıyorum...101LV +7li warior gördüm bazen tek bazen 2 atıyo..ayrıca hiç ptye giremiyorum hep warior arıyo ptler...Skill sıfırlayıpta warior mu olsam yardım lütfen buildten anlayanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehefer -- 12 Eylül 2010; 16:27:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sehefer

101lv ff Rogue/cleric charım var...Yaw elimde +7 xbow var 101lv moblara 3 atıyorum...101LV +7li warior gördüm bazen tek bazen 2 atıyo..ayrıca hiç ptye giremiyorum hep warior arıyo ptler...Skill sıfırlayıpta warior mu olsam yardım lütfen buildten anlayanlar...

rogue olarak solo kasılır zaten pt charı degıldır.Cleric bufflarıyla girersın belkide onun ıcınde warrior cleric arıyorlar [sm=evillol.gif
  • charında plus varmı?
    itemlerinde str miktarı çokmu eksik?
    kasarken extrem açıyormusun?
    bu faktörlere dikkat ettiğin zaman charın zaten ff senin gayet seri kasarsın.
    extrem + plus + itemlerdeki str miktarı kesinlikle çok serii kasarsın.

ayrıca charın str ve 101max cleric. gayet rahat cleric olursun partilerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsL

charında plus varmı?

itemler : 98-99-100 full blue +6 set.. xbowun phy %83 +7
    hp : 37k
    plus : yok
    extrem : açmıyorum çünkü 2 giant veya 1giant + 3 mobta yatıyor...Hem hpyi siliyor hemde defi çok riskli oluyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehefer -- 12 Eylül 2010; 19:46:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

101lv ff Rogue/cleric charım var...Yaw elimde +7 xbow var 101lv moblara 3 atıyorum...101LV +7li warior gördüm bazen tek bazen 2 atıyo..ayrıca hiç ptye giremiyorum hep warior arıyo ptler...Skill sıfırlayıpta warior mu olsam yardım lütfen buildten anlayanlar...

rogue olarak solo kasılır zaten pt charı degıldır.Cleric bufflarıyla girersın belkide onun ıcınde warrior cleric arıyorlar [sm=evillol.gif

solo kasıyorm ama tabiki pt gibi olmuyo..Cleric olarak giriyorum ama cleric char çok var.. Wariorun bufları için alıyolar pain vs vs...
  • plus+ devil al aç extremide çok rahat kasarsın işte:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsL -- 12 Eylül 2010; 20:32:00 >
  • garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

garip

+1

Ben 87 lv roque/cleric kullanıyorum +5 crosbow+extreme 86 Lv moblara tek

extreme'siz 2 (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STReeT_ART -- 13 Eylül 2010; 1:18:55 >
  • hocam cleric buflarını maxla. 107 ptlere orbiti 4 yada 5 yap 110 ptlere bile girersin . bemmde senin gibi charım vardı ben öle kasıyordum. cleric ayağına kasıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

garip

İnt kacagı var sanırım
  • ben 110a kadar party ile kastım. party bulamamak senin bahanen bence str cleric herkesin aradıgı şey bu oyunda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EsL

charında plus varmı?

itemler : 98-99-100 full blue +6 set.. xbowun phy %83 +7
    hp : 37k
    plus : yok
    extrem : açmıyorum çünkü 2 giant veya 1giant + 3 mobta yatıyor...Hem hpyi siliyor hemde defi çok riskli oluyo..

Ayarları ya çok yanlış yapıyosun yada charının itemleri yerden düşme. Seni kurtarcak en büyük faktör emergency bot sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 16 Eylül 2010; 5:32:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.