Bildirim
Bu ay 35tl yükleme yapmamdan sonra hy250dk+2gb geldi!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Doğrudur hocam, genellikle 35₺, 45₺ gibi yükleme yapanlara bu 2si birden geliyor. Bazen de 45₺ yükleme yapana sadece 2 GB geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hattınızı yeni mi tasidiniz genellikle yeni taşımalarda böyle hediye veriyor.
Hayır yaklaşık 1 yıldır türkcelldeyim.
Kampanya sayfasına baktım ama birşey göremedim.
Yeni bir kampanya herhalde.
Arkadaşlar 1 yılı dolduran faturasız hatlara belirli kriteri sağlayan müşterilere geliyor 3 hattıma geldi çoğu tarifenin altında yazıyor artık
Ben yeni tasidim ilk yuklemem 50 tl aynisi banada geldi her hafta bip heryone 500 dk 1000 dk veriyor internet her hafta salla kazan catlat vs ordan geliyor paket yapmadim iyikide yapmamisim bedavasi bol kullaniyorum arada iyi gidiyor boyle devam ederse kalirim turkcell de
Faturaliya yok mu bir seyler yav
Kampanyas Yeni hazır kart sadakat programı , Yükle Kazan kampanyası dâhilindedir
şansına geliyor, bir sürü ıvır zıvır kriteri var
-
turkcell yukelemeye tesvik etmek faturasiz hattininz aktif kullanmasini fatirasiz hatlarda gelir saglamak icin bu sekilde kampanyalar yapiyor.
ama cok asiri detayi var. sansa ne cikarsa
Benim de tam 1 yilim doldu, lifecell hosgeldin 2 gb paketimin süresi dolmus.
Hangi faturasiz paketi kullanayim derken bana da geldi. 250 dk 2 gb bana 30 gün yeter Turkcell in diğer hediyeleriyle birlikte.
Faturasiz yine bu ayarlarda tavsiyesi olan var mi arkadaslar ? Lifecell 2 gb 35 tl olmuş mevcut abonelere. Teşekkürler
Taşıyıp geri dönmekten başka yol bırakmıyor türkcell.
Bu 1 aylık hediye de " dur ! bizi bırakma." payı herhalde -
Kdksjs sadakat programı ile ilgiliymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X