Şimdi Ara

bu aylarda 60 TYT neti yapan biri yükseltebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
5
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• çıkar ama şöyle bir durum var bu aylar çok kritik aylar millet ufaktan ayt abanmaya başladı hatta birçoğu bitirdi bile burada ayt ile tyt arasındaki çalışma düzenini ayarlaman lazım ayt daha önemli tyt nin düşük olmasına kapılıp tyt basan ve aytyi yetiştirmeye çalışıp yarım yamalak bitiren ayrıca bu yarım yamalak bitirme sürecinde tyt netlerinde de azalma olan insanlar mezuna kaldılar.Sonuç olarak aytyi daha da sağlama al tyt ve ayt haftalık düzenini oturt. Bitmeyen konularını bitir öncelikle tytde ve sınav stratejini kendine en uygun biçimde ayarla.Aman tyt netlerinin düşüklüğüne üzülüpte aytyi salma ayt kurtarır adamı.Ayrıca haftalık genel bir tyt yapmaya özen göster gelşimini gör gidip kolay tyt denemesi çözme ayrıca gidip zor tyt denemesi de çözme 3d-bs vb yayınlar şu sıralar gerçekten ideal.

• 50 yapıyorum ama daha yeni başladım. 90 hedefim var. Bu netlerle başlayanlar 3 aylık çalışma ile 80'e falan yükseltiyor zaten ortalama. Sınava yakın 90'a çıksam bile sınavda o kadar yapamama ihtimali de var tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mammamia01 M kullanıcısına yanıt

kimi görsem hep sınavda, denemelerde yaptıklarından 2 - 3 net fazla yapıyormuş. Yani denemelerde netler 80 geliyorsa sınavda 83 - 85 oluyormuş.

• çıkar ama şöyle bir durum var bu aylar çok kritik aylar millet ufaktan ayt abanmaya başladı hatta birçoğu bitirdi bile burada ayt ile tyt arasındaki çalışma düzenini ayarlaman lazım ayt daha önemli tyt nin düşük olmasına kapılıp tyt basan ve aytyi yetiştirmeye çalışıp yarım yamalak bitiren ayrıca bu yarım yamalak bitirme sürecinde tyt netlerinde de azalma olan insanlar mezuna kaldılar.Sonuç olarak aytyi daha da sağlama al tyt ve ayt haftalık düzenini oturt. Bitmeyen konularını bitir öncelikle tytde ve sınav stratejini kendine en uygun biçimde ayarla.Aman tyt netlerinin düşüklüğüne üzülüpte aytyi salma ayt kurtarır adamı.Ayrıca haftalık genel bir tyt yapmaya özen göster gelşimini gör gidip kolay tyt denemesi çözme ayrıca gidip zor tyt denemesi de çözme 3d-bs vb yayınlar şu sıralar gerçekten ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -m3q -- 3 Ocak 2021; 15:27:12 >
  • AYT Matematik ve Fiziğe pazartesi günü başlıyorum. Şubat veya Mart aylarında bir haftayı sadece TYT tekrarına ayırmayı planlıyorum. Bu mantıklı olur mu? Ayrıca haftada bir gün TYT MAT denemesi de çözmeyi düşünüyorum maksat unutmamak ve tempo kazanmak için.

• up
  • Çıkar ama iyi planlama yapıp eksiklerine nokta atışı yapmalı diye düşünüyorum ve tabii ki sürekli, verimli, çok çalışarak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denemeden denemeye değişir netler, her denemede ortalama 85-90’a sabitlesen sınava kadar daha iyisini görebilirsin, tabi sana kalmış
  • Pilotless kullanıcısına yanıt

Matematikte problemlere gelen kısıma kadar ufak tefek sıkıntılarım var diye düşünüyorum bir de geometrideki cember, dörtgen, çokgen vs. daha o konulara gelmediğim için çözemiyorum haliyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: -m3q

çıkar ama şöyle bir durum var bu aylar çok kritik aylar millet ufaktan ayt abanmaya başladı hatta birçoğu bitirdi bile burada ayt ile tyt arasındaki çalışma düzenini ayarlaman lazım ayt daha önemli tyt nin düşük olmasına kapılıp tyt basan ve aytyi yetiştirmeye çalışıp yarım yamalak bitiren ayrıca bu yarım yamalak bitirme sürecinde tyt netlerinde de azalma olan insanlar mezuna kaldılar.Sonuç olarak aytyi daha da sağlama al tyt ve ayt haftalık düzenini oturt. Bitmeyen konularını bitir öncelikle tytde ve sınav stratejini kendine en uygun biçimde ayarla.Aman tyt netlerinin düşüklüğüne üzülüpte aytyi salma ayt kurtarır adamı.Ayrıca haftalık genel bir tyt yapmaya özen göster gelşimini gör gidip kolay tyt denemesi çözme ayrıca gidip zor tyt denemesi de çözme 3d-bs vb yayınlar şu sıralar gerçekten ideal.

hocam corana olmasaydı şuan seni öperdim ama corana var malesef. :) ağızına sağlık.

• Geçen sene bu sıralar 60 70 arası netler yapan arkadasım eada 10kya girdi
  • Şimdiden iyi çalışmalar diliyorum evet bir sayısalcı için en mantıklı olanı yapıyorsunuz Fizik ve Matın önceden gitmesi çok iyi bittiği zamanda bol bol soru tarayabilme fırsatınızda olacak.Gelelim tyt mat deneme işine haftada 1 ile 3 gün ona siz karar veriniz 3 den fazla olmasın bu çünkü bu şekilde elinizdeki tyt matematik branş denemelerini tüketmiş olursunuz asıl olaylar marttan sonra başlıyor o aralar bol bol alan denemesi çözeceksiniz zaten.Ama dediğim gibi haftada 1-3 arasında tyt matematik alan denemesi çözmeniz size hem tempo kazandırır hem de eksiklerinizi görme fırsatı verir.Yeri gelmişken size tyt matematik alan denemesi çözmek ile alakalı tavsiyede vereyim öncelikli olarak ilk denemenizi 90dk biçminde çözün süre biterse bir durun ve yaptıklarınızı sayın ve not alın ben bu sürede şu kadar çözdüm hatta o çözdüklerinizi belirtin (ileride niçin belirttiğinizi söylüyeceğim) sonra devam edin çözmeye bu sefer süre sınırı yok boş kalan soruları tamamlayın.Evet alan denememiz tamam cevap anahtarıyla kontrolünüzü yapın şimdi gelelim o belirtilen yerlere o yerlerdeki yanlış ve doğrularınızı değerlendirip netinizi hesaplayın ve not alın bu sizin o denemede 90dk da yaptığınız net.Yapamadıklarınızın çözümlerine bakarak o deneme ile işinizi bitirin.Şimdi neden 90dk dedin yav fazla bu kadar zamanım kalmiyo falan demişsindir fakat dur o süreyi 60dk ya ufak ufak çekeceğiz her denemede o süreyi bir öncekinden aşşağıya çekeceksin 60 dk ideal süredir artık 60dk da 40 soruyuda görebiliyorsan büyük bir iş başarmışsın demektir.Bugün çok yorgunum imla hatası yaptıysam affola arkadaşlar iyi forumlar dilerim herkese

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi çalışmalar dilerim :)

• -m3q kullanıcısına yanıt

hocam bunlara ek olarak şubat veya mart ayında bir haftamı sadece TYT matematiğe ayırıp problemlerden önceki konuları tekrar etsem nasıl olur? Hem konu anlatım hem sorularla.

• ultras1943 U kullanıcısına yanıt

onun yerine şu tyt kamp setleri(prf-bilgi sarmalın vardı sanırım) var onları kullanın derim güzel bir tekrar olur.Bu süreçten sonra ayt konularına ara vermemeye özen gösterin çünkü sınavdan 1 hafta önce konuların bitmesini istemeyiz biraz önceden bitirmenin faydası çok büyük bu şekilde branş ve güzel ayt denemeleri çözülebilir

• -m3q kullanıcısına yanıt

yarından itibaren fonksiyonlar ile başlıyorum ardından polinomlar, iki dereceden denklemler vs. AYT yolculuğuna başlıyorum. Tahminen limit - türev - integral konularına mart ortası veya sonu gibi başlarım. Fonksiyonları tam öğrenip ardından diğer konulara geçmenin çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.