|
Bildirim
|
normal bir tavsiye konusu değil bu actıgın konu sende biliyorsun
Bu AYT Fen nasıl artıyor? baslıgını görünce 10-15 net yapıp calısıp artıramayan birisi sandım ve tavsiye için geldim.ama konu içeriğini okuyunca pek yardıma değil de ilgiye ihtiyacın oldugunu gördüm |
70 net yapıp burda tavsiye istemenin sebebi ney acaba
kardeşim eksiklerini gör üstünde biraz dur gibi klişe sözleri duymak mı yoksa oha len mq nası 70 yabıon demeleri mi |
Bak işte en rahatsız olduğum şey bu tarz tepkiler. Herkesin kendi seviyesi vardır. Burada netini 20’ye sabitlemeye çalışan kişiler de var, bu adamlar da 50’ye sabitlemeye çalışanlara laf söylesin o zaman. Ki grupta benden iyi yapan birçok kişi var, onlar tavsiye verebilirler.
|
artırırız umarım çabalayan herkes yapacak
|
Ben anlıyorum seni, geçtiğin aşamalardan ben de geçtim. Milletin dediklerine çok takılma, herkesin hedefi farklı. Tavsiyeye gelecek olursak feni arttırmanın yolu deneme. Ama piyasa o konuda daha yeni yeni canlanıyor gibi sana önerim Nihat bilgin fizik aydın kimya gibi branşları çözüp bulduğun kaliteli tüm denemeleri tüketmek. Böylece artık bazı kalıplara alışıyorsun. Neye dikkat edeceğini tam olarak kavradığında istediğin sayıya ulaşırsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|