Şimdi Ara

Bu başlıkta uydunetin beceriksizliğini sergiliyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 Ekim 2016 gününden beri bağlantım rezil durumda. 4 kere arıza kaydı bıraktım. aynı apartmanda teyzem de 3 kere bıraktı. en son aramamda bana kutunuzun önünde araba vardı yapamadık dediler, teyzeme ise sorunu çözdük dediler. Sonuç wow oynarken milyonlarca ping, durmadan dc sorunu, normal internette surf bile yapamaz durumdayım. En son telefonuma mesaj geldi sorunu çözdük orada bir onarım vardı falan filan dendi. Şu anda mevcut bağlantı değerlerim;

Dün aldığım değerler

Tüm haftasonu oyun zevkimi, dizi zevkimi katlettiniz. Çağrı merkezindeki arkadaşlar zaten aşırı bilgisiz. Birtanesi cmd'ye girdiripwww.google.com yazın dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Visam Lord -- 26 Ekim 2016; 9:25:54 >

• Valla ekim ayından beri aynı sorun bendede var 50mbps bağlantım var şu an hız testinde 1mbps bile çıkmıyor.Arıyosun dns ayarı yaptırmaya çalışıyorlar burdan her şey normal gözüküyor diyorlar bide utanmadan ücretli olarak gelip hattınızla ilgili soruna bakabilirler dedi utanmadan..

Bu arada hat değerleri böyle anlayan arkadaşlar bir sıkıntı varmı bu değerlerde

• uydunette böyle sıkıntımı var.
    bemde tam uydunet abonesi olma arifesindeyin çok şaşırdım şimdi.
    pek sorun gecicimi hep böylemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bu başlıkta uydunetin beceriksizliğini sergiliyorum!

sorun devam etmekte
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    Hat değerleri gayet güzel Başka bir modemle deneyin.
  • 25 Ekimde ekipler çalışma yapıp sorunu hallettiklerine dair mail attılar ve telefonla aradılar. Evde olmadığım için( her arıza kaydında daireye gelinip birde burdan bakılmasını söylememe rağmen kimse gelmiyor oyuzden evde olmanında bir anlamı yok) kontrol edememiştim akşamında baktım ki devam ediyor. Hemen bir arıza kaydı daha bıraktım. Çağrı merkezindeki arkadaş sinyal değerlerimdeki düşüklüğü görüyor ama bana sorun düzeldi diye telefon açabiliyorlar :)

Şuan görünen değerler

• show must go on

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip Sistem Davranışı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    heryerde yok altyapı güzelse bir semtte en iyi internet uydunettir orda ama altyapısı dandik yerlerde uydunet dandik oluyor
  • 4 yıldır aynı adreste kadıköy feneryolu mahallesinde kullanıyorum uydunet. Daha once 2-3 kere bu sorun oldu ama çözüldü. Bu sefer çözüm bulamadılar.
  • inanın bende alt yapıyı bilmiyorum.
    bahcelievler yenibosnada oturuyorum.

binalar eski oldugundan ttnet alt yapısı kötü en azından uydu net coaksiyel kablo ile geliyor daha iyi olabilir diye düşünüyorum ama bu bölgede kullananların yorumları varsa çok makbule geçer

• Dün akşam 26.10.2016 tarafıma dönüş yapıldı sorununuz çözülmüştür diye. Bu sabah 27.10.2016 problem devam etmekte. Cuma gününden beri internet adına hiçbirşey yapamıyorum. Bu hizmete para ödüyorum, bunun dışında internette para ödediğim uygulamalara sayenizde erişemiyorum. 10 kere arıza kaydı bıraktım özellikle her kayıtta gelen ekip daire içinden test etsin diye not geçirttim! bırakın gelmeyi kapımı bile çalan yok. Gelip gitmediklerini dahi bilmiyorum. Bu nasıl bir hizmet anlayışı?
    Sayın forum yetkilisi @NetMASTER_ her mesajda sizi ekliyorum tenezzül edip 2 kelime eder misiniz?

• Uydunet kadar dandik bir internet yok. Ulan hergün internet mi gider? Geçen hafta cuma günü tüm gün internet yoktu. Bugünde yok. Paramızla rezil oluyoruz.

• Problemin düzeltilmemiş tablo sayısının fazlalığından oluyor. Bu sinyalin stabil olmadığını, dalgalandığını gösterir.
  • Visam Lord kullanıcısına yanıt
    Cumartesi gecesi saat 23:00 civarı online işlem merkezinden arıza kaydı verirsen pazar günü öğlen 12:00 civarı evine gelip bakıyorlar.

Cumartesi-Pazar evde oluyorsun değil mi?
  • Benim oturduğum yerde hiç sorun yok. Bölgesel sorunlar olabilir. Mesajın genelleme içeriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.