Şimdi Ara

bu bekçiler ne işe yarıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
1
Favori
50.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bana SA yı hatırlatıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    3970 tl ile 4002 tl arası maaşları var lise ve lisans olarak aralığı var yüksek lisans yapıp giren varsa kaç para alır o konu da bilgim yok fakat maaşları bu ha şehirden şehre göre değişiyor mu bilemiyorum Tekirdağ 'da böyle ve bir zam olayı oldu o ara zam da aldılarsa şuan artmıştır maaşları birkaç ay öncesi zamdan önceki maaşı buydu birkaç arkadaşın.

2500 tl için kimse bu riske girmez. 2020 tl asgari ücret bu ülke de, vasıfsızsın işe başlıyorsun fabrika da 2020 tl. Kolluk görevleri maaşları her zaman belli bir statüdedir.
  • Konu sahibi nasıl bir varlık olduğunu özetlemiş okumanın değerli olmadığı bir ülke diye zırvalamış yani kısacası diyor ki x bir üniversite y mühendisi olacağım ama iş sahibi olamayacağım demeye getirip alamayacağı maaşı bildiği gördüğü için bekçilere çamur atmak için kendini tatmin etmek için konu açmış başka açıklaması yok bunun adına çaresizlik denir.

İyi bir üniversite kazan iyi bir bölüm bitir ve aranan kaliteye kendini ulaştır bunlar senin elinde ama ben alımı düşük olan ve sıralaması çok düşük olan bir üniversite okuyorum diyorsan o senin çaresizliğindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAITAMA

Bekçiliği 2009 da felan kaldıracaklardı hatta kanun çıkacaktı polis memuru yapıp zaten yaş haddinden emekli olacaklardı. O zamanlar bekçiler yaşı 55 60 dan aşağı olmayan amcalardı. Uzun süre yeni bekçi alınmadı.

Ama ne hikmetse kaldırmayı düşündükleri bu birimi birden hortlattılar. Normalde polisin önleyici hizmetler biriminin işi tam da bu bekçilerin yaptıkları iştir. Hatta bu birimin yaya devriyeleri vardır. Sonradan güven timleri (hani şu simitçi kılığında çöpçü kılığında gezenler) güzel işler de yaptı. Şimdi bu arkadaşların yaptığı iş daha mı farklı yada polisten korkmayan bekçiden mi korkuyor? Olayı bilen varsa Bi anlatsa öğrensem.
    Belki de eyalet sistemi deneniyordur, önce polisi böl sonra şehirleri bölge bölge ayır ve sistemi işle 10 yıl 5 yıl 2023 'e kadar hatta bir şey olacak görürsünüz.

• gündüz içilmediği sürece kimse bir şey demez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    yaşamadan bilemezsin. yaşamadıklarını objektif olarak yorumlaman imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 29 Ağustos 2019; 6:47:0 >
  • aykut12344 kullanıcısına yanıt
    günümüzün gençliği Seküler kesim solcuların evlatları işte
    hiç bir şey yapma ama herşeyi eleştir ne zamana dek? istediğin parti hükümet olana dek

memur şartlarında hiç bir şey yapmadan 4500 TL alanda var. önce masa başında iş yapmadan maaş alanı eleştirmek yerine konu gelmiş bekçi ne iş yapara

• Bizim buradakiler sokaktada gezmiyorlar, sabahçı çay ocağı-büfe gibi yerlere çöreklenip çay-sigara seramonisi eşliğinde facebook-instagram arasında vakit öldürüyorlar.

Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

günümüzün gençliği Seküler kesim solcuların evlatları işte
    hiç bir şey yapma ama herşeyi eleştir ne zamana dek? istediğin parti hükümet olana dek

memur şartlarında hiç bir şey yapmadan 4500 TL alanda var. önce masa başında iş yapmadan maaş alanı eleştirmek yerine konu gelmiş bekçi ne iş yapara
    "memur şartlarında hiç bir şey yapmadan 4500 TL alanda var. "

şikayet edilende bu ya zaten, bunun olmaması gerekliyken bizim ülkedeki memur düzeninde bedavadan para-hayat kazanan kişilerin olması.

İnsanların gözündede bekçiler bu kişilerin göz önündeki modelleri gibi oldular ve insanlar rahatsız oluyorlar haliyle.
  • Bekçilere laf etmeyin adamlar tanrının işini yapıyor polis çağırsak polis geleseye kadar olay bitiyor yada 5dk konuşup gidiyor polis hiçbirşey yapmadan.

• hakikaten ya biz niye düşünemedik

memleketin tüm sokaklarında terör saldırıları var bunlar niye çatışmıyorlar ?

yahu arkadaşım senin bir taraflarında pireler uçuşurken bu adamlar devriye atıyor

oturduğun muhiti bilmiyorum ama alkollü mekanların, olay çıkan mekanların sokakların heryerindeler polis kadar yetkileri var sadece kimlik kontrolü değil silah kullanma yetkileri bile

he ilerde şimdiki sinirlenip eşini vuran uzman çavuş gibi olurlar mı bilmem ama

hırsızlık, taciz tecavüz vs gibi olaylardan caydırma yöntemleri
  • Yorumlara bakıyorum herkes dalga geçiyor. Bekçilerin amacı kolluk kuvvetlerine yardımcı olmak Emniyetin gece işini hafifletmek esnaf için hırsızlığı engellemek felan filan sen gülerek gördün diye adamlar gülerek gezmiyor bütün gece
  • Bakıyorum hicbir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe yarıyorlar boş değiller. Gözlemlenen olaylara göre semtimizde ciddi manada sakinlik hakim. Sokakta içip böğüren gençler, şarapçı dayılar baya bi azaldı. İnsanlar ellerinden geldiğince yardımcı oluyor GBT kontrollerinde sıkıntı çıkarmıyor. Mahalle bekçi kavramı eskiden de olan bir şey idi. Geri gelmesi güzel. Lakin aldıkları maaşa bişey diyemem. Belki hakları belki değil...Yalnız aldığı parayı hak etmeyen biri var ise oda asgari ücretliler. Maaşı yüksek olana saldırmak yerine düşük olanın yanında olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

caydırıcı etkinliği var

bana ilginç gelen silah taşıyor (taşıyabiliyor) olmaları.
    Geçenlerde istanbulda 3 bekçiye pkk'lılar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Silah taşımasınlarda ne yapsınlar şimdi?

Bekçi=Polis=Asker --> DEVLET

PKK için bir fark yok.
  • Yürüş sonrası soluklanmak için parka oturdum 23:00 civarı, 3 bekçi geldi merhaba iyi akşamlar bir sorun var mı dediler. Olmadığını söyledim, bu civardan olup olmadığımı sordular tarif ettim evimi. Bir ihtiyacınız olursa bu çevredeyiz dediler teşekkür ettim herkes kendi yoluna gitti. Viral enfeksiyon sonucu acile gittim, sabaha kadar kalmam gerekti. Sabaha kadar belki 30 tane bekçi geldi yanlarında sarhoşlar, kafası uçmuş kişilerle.

Yukarının özeti : Devletin aldığı güzel kararlardan birisidir. Ben kendimi evimde güvende hissediyorum.
  • Birileri bekci olamamis anlasilan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç, medeni, düzgün tipli insanları güvenli bölgelerde bulunan ve kızlı erkekli bir arada oturan arkadaş gruplarını taciz etmek.

görev tanımları bu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.