|
Bildirim
|
Sen ne işe yarıyorsun?
|
5 bin maaş almıyorlar. 3 bin tl maaş alıyorlar.
ikincisi de geceleri sokaklar ne olursa olsun müdahale hakkı ve silahı olan birilerini görmek çok güzel. umarım sayıları gittikçe çoğalır çünkü polisler mevcut olaylara yoğun illerde(istanbul gibi) ancak yetişebiliyor. sadece polisle olacak iş değil güvenlik malesef. geçin her şeyi eleştirmeyi. türkiye gibi ortadoğu ülkesi bir ülkede yapılacak en güzel yatırımlardan biri hem istihdam hem de güvenlik anlamında. yok işte güvenlik böyle olmaz diyenler yaşadıkları coğrafyayı önce anlasınlar sonra ahkam kessinler lütfen. ayrıca sonra gece başınıza birşey gelince gelip burda başlık açıp ağlıyorsunuz. yapmayın. edit : 4.000 - 4.500 alıyorlarmış. yine de helali hoş olsun. polislerden daha çok görüyorum. ayrıca 2-3 kişi sohbet edip volta atıyorlar diyenler olmuş. gecenin bir yarısında benim arabayla geçmeye korktuğum sokaklarda görüyorum. istersen zırh giysinler, gecenin bir yarısı o sokaklarda tek başına gezmelerini beklemek saçmalık. bu adamların kazandığı paraya gelene kadar devlette bir sürü meslek var gençler eleştirilecek. güvenlik için yapılan yatırım boş değildir. kazandıkları para helali hoş olsun. |
Mahallenin namusundan sorumludurlar parklarda yiyişen sokakta sevişen öpüşen gençler olursa müdahale edip mahallenin namusunu savunurlar
|
Her bekçi alımından sonra bekçi olamayıp konu açanlardan birisi daha :) Seneye tekrar denersin üzülme
|
Bi haltada yaramiyorlar
Sabaha kadar sokaklarda bos bos geziyorlar |
geceleri sokakta ossuran insanları uyarıp kimliklerine bakıyoerlar
|
Bizim burda ise yariyorlar kekolar artk disari çıkamıyor
|
2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.
|
Her sokaga bekci dikmek lazim her yer keko kaynıyor
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarDoc -- 28 Ağustos 2019; 15:17:50 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|