Şimdi Ara

bu bekçiler ne işe yarıyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
1
Favori
50.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş devlet bu istediğini yapar gider altına araba verir sıfır megan devletin işine karışılmaz
  • KahveDüşkünü kullanıcısına yanıt
    +1923

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bizim buralarda da var bunlardan.grup halinde geziyorlar.arada sıkılınca gözüne kestirdiklerini durdurup kimliklerine falan bakıyolar.baya gerekli sanırım 5 bin maaş aldıklarına göre :d öğretmenler bile bu kadar almıyor sonuçta..
  • Hırsızlık istatistiklerine bir bak kör gözlü direk konu açmak kolay, bekçi olmak istedin elendin mi yoksa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarilynMonHoe

Iyyy doktor olunca simdi sen insanlarida ezersin senin gibi insanlar yuzunden caliskan insanlara saygi duyamiyorum.O 5.000 aliomus ona bakilirsa saglik ocagi doktorlarida pek bisey yapmadan oturdugu yerden tonlarca para goturuo.
    öyle bir izlenim bıraktıysam kusura bakma hocam,asla. ben sistemin çarpıklığına dikkat çekiyorum. okumanın bi değeri olmadığını vurguluyorum.rahatına düşkünsen bekçilik doktorluktan güzel meslek valla.
    hocam sağlık ocağı doktorları dediğin gibi diğer uzman doktorlara göre çok daha az çalışıyorlar fakat zaten öyle dediğin gibi tonlarca para da götürmüyorlar.
    aslında 5k bile para değil ekonomiyi göz önünde bulundurunca.yoksulluk sınırı 6bin küsür lira zaten.birde ben ne işe yaradıklarını merak ettim cidden,alaycı bi tavırla açtım çünkü o anlık duygularım onu gerektiriyordu.
    ben insanları aşağılamam mesleğine göre ama keşke daha dengeli bir sistem olsa.okadar bekçiyi alana kadar gerçekten işlevsel olan mesleklerin maaşını yükselt veya başka alanlarda istihdam yarat.
    bir sürü mühendis işsiz,adam 4 yıl ağır bir eğitimden geçiyor ama sonra asgari ücretle işe başlıyor,yani okumanın bir değeri yok.

• 5 bin tl aldıklarını sanmıyorum. 5,6 kişi gezmeleri biraz saçma 2,3 kişi olabilir ama 5,6 kişi gereksiz ikişerli gezseler sokakları daha hızlı gezmiş ve kontrollü gitmiş olurlar.

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Adamların gündüzü yok, sürekli gece çalışıyorlar. Bence maaşları normal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi asayişi falan sağladıklarını düşünenler var. Bir şey söylemek istemiyorum ama çevirdikleri insanlara bakın ya yeni nesil apaçi ya da gariban çoluk çocuk. Böyle 35 40 yaşların da kıro tipli abileri çevirdiklerini ben hiç görmedim ya da kekoları çevirdiklerini de görmedim.
  • Eşimin kuzeni bekçi. 5 bin civarı alıyorlar. Adam köylüydü şimdi durumu benden iyi. Bizim kaynana diyor ki benim ünv mezunu kızlarım iş bulamıyor ama okumamış adama 5 bin tl veriyorlar sonra gidip mührümalum partiye basıyorlar.

• 5 bin civarı maaş aldığına inanmayanlar ekonun seçimi kazanmadığına inan kafayla aynı kronikleşmiş,inandıramayız bınları önlerine maaş bordrosunu koysak fake shop der

• Arkadaşlar istatistiklere bakarsanız bu sistem başladığından beri gece yapılan hırsızlıklarda ciddi anlamda azalma olduğunu görebilirsiniz özellikle de istanbulda, bunun yanında bazılarının rahatsiz olduğu bu kimlik sorma uygulaması sayesinde de birçok aranan şahıs da ele geçiriliyor. Araba ile gezen bir polis ekibinin yapamayacağı yaya vatandaşa gbt olayını bekçiler gerçekleştiriyor ve bazıları rahatsız olsa da ciddi manada fayda da sağlanıyor aranan kişilerin yakalanması anlamında

Bazı arkadaşlar da maaşlarına laf etmiş ama farkındaysanız bir polis gibi bekçiler de canlarını ortaya koyarak çalışıyor ve sen ben gece horul horul uyurken sokakta onlar geziyorlar. Daha geçen haftalarda Şırnakta bekçilere bombalı saldırı yapıldı. Bunun yanında ülkenin ekonomik durumu geçim zorluğu da ortada o yüzden bence çok görmemek gerekir aldıklari parayı da

Zaten şuan ki bekçilerin eskiden kaldırılmış olan filmlerde gördüğümüz bekçilik sistemi ile pek alakası da yok çünkü polisin her yetkisine bekçiler de sahip şimdi yani bildiğin sokakta gezen polis gibiler sokakta geceleri yaşanabilecek hoş olmayan görmek istemediğimiz olayların da azalmasını sağlıyorlar bence

• mczb57 kullanıcısına yanıt
    Senin ülkende öğretmenden fazla para alıyorsa sokak bekçisi orda sokak bekçisine verilen para çok görülür ve tartışılır.

• 86 doğumluyum keşke yaş sınırı koymasaydılar neyim var şu an bekçilik yapanlardan eksiğim ne yani tam benlik iş gece gez dolaş muhabbet et gündüz yat uyu :D
  • radko kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl bile öğretmenler beş buçuk maaş alıyordu şuan ne durumda maaşları bilmiyorum ki zaten bekçiler de şuan beş bin maaş almıyor dostum
    Onu da geçtim öğretmenlik tabi ki değerli bir meslek ama bu mesleği de değersiz göremezsin yukarıdaki mesajımı tekrar okuyabilirsiniz

Sokak bekçiliğinin ne değeri varmış yarın işten ayrılsa herhangi bi sebeble,özel sektör için cw ye bekçilik yazan adama kim iş verir.
    Hiç bir yeni işe başlayan öğretmen 5500₺ almaz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 30 Ağustos 2019; 1:7:58 >
  • senin gibi tipleri rahatsız ediyorlarsa ne güzel işte demek ki bir işe yarıyorlar ki gelip burada zehirini saçıyorsun.
  • radko kullanıcısına yanıt
    Siz de takdir edersiniz ki bekçileri yaptığı işin özel sektörde bi karşılığı yok, aynı bakış açısı ile bakılınca cv sinde eski polistim bıraktım diyen adama kim iş verir? bu durumda polislik de mi değersiz bi meslek?
    Öğretmenler haftada 15 derse girmek için maaş alırlar haftalık ders saatini 30a tamamladığı takdirde maaşlarınin üstüne aldıkları ek ders ücreti ile beş bini çok rahat geçerler aydınlatmış olayım
    Bu kadar karşı olduğunuza göre bekçilerle ilgili kötü bi tecrübeniz oldu galiba

Sokak bekçisi çocuklarla ne tecrübem olur benim gibi arabasıyla heryere giden bekçiyi bile görmez,alt gelir grubu muhatabı onların.

• Gözüne kestirdikleri kadınların kimliğini alarak instadan takip etmeye yarıyorlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.