Şimdi Ara

bu bekçiler ne işe yarıyor? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
1
Favori
50.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam bir cahil yorumu bir şey yapmadan tonlarca para götürüyorlarmış gel tıp kazan oku madem öyle para götürülüyor dogu harici 7 8k maas alıyorlar alttarafı cok az bile ülkedeki yasama gore yurtdısında cok daha rahatlar mezun olayım tıptan şu ülkede bi dakika durmam fırsat elime gecince

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5bin iyi para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Sen ne işe yarıyorsun?
    Seni blokladım sanıyodum unutmuşum o kadar gereksiz bi insansınki görememişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockstar1907

Seni blokladım sanıyodum unutmuşum o kadar gereksiz bi insansınki görememişim

Alıntıları Göster
    Nasıl arzu edersen ihtiyar nasıl arzu edersen...

• Bi işe yaradıklarını görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: KaramsarDoc

mantığına hayran kaldım dostum :D

benim meslek doktorluk olacak inşallah.haklısın sonuna kadar kardeşim,5k paraya bekçilik yapmak daha mantıklı,dumura uğradım resmen.

Alıntıları Göster
    Senin gibi kibirli başkalarının maaşına gözü olacak olan biri doktor olmasın bu ülke de. Kibir varlığı, kendini bir şey görme sanatına şahit oluyorsunuz işte.
  • Ülkede kimse kimsenin yaptığı işi beğenmiyor. Herkes kendi yaptığı işin en zor iş olduğunu, en yüksek maaşı kendisinin alması gerektiğini iddia ediyor. Meslek ve maaş konusunda herkeste aşırı bir kıskançlık var. Bir çok kişi istiyorki kimse tatil yapmasın yalnızca kendisi yapsın,herkes düşük maaş alsın kendisi yüksek maaş alsın,üstelik bide hiç bir iş yapmadan alsın yüksek maaşı. Gerçekten hayret verici bir durum.

• Yeni tiktokcu tayfa

• Proaktif hizmet, önleyici hizmet yani.Suç daha olmadan önlemini alıyorlar işte.

• Bizim burda genelde kafelerin onunde takiliyorlar. Yada arkadaslarinin dukkaninda sohbet ediyorlar.

• radko kullanıcısına yanıt
    Bu forumda ne kadar ardından sallayan bilmeden konuşan insan var
    Maksimum 3500 lira alıyorlar hakkını vererek helalinden
    Batı’da çalışıp operasyona çıkmayan uzman cvs 6000 den assagı almaz
    Doğuda çıksın çıkmasın 9000 üzerinde evli bekar çocuk durumuna göre değişir
    Bırakın adamlar işini yapsın burada boş yapacağınıza bi işe yaramaya bakın

• 4 kişi = 20000 TL
    Ayda 2 hırsız yakalasalar,
    Hırsızların çaldığı 20 Bin TL etmez.
    5-6 lı gruplar da var.
    Ana caddelerde, merkezi yerlerdeler hep, hiç ara sokakta denk gelmedim niyeyse

• Gece asayişten sorumlu birilerinin olması şarttı fakat bu şekilde alel acele doğru düzgün planlanmadan işleyişe sokulmasını kesinlikle doğru bulmuyorum.

Benim ikamet ettiğim yerde ne hırsızlık, ne arsızlıklık yıllarca olmadı. Koymuşlar buraya 6-7 tane bekçi ve ne zaman görsem arizona kertenkeleleri gibi grup halinde dolaşıp güzel kız gördüler mi kasıla kasıla hava atmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Daha çok ihtiyaç olan yerlere kaydır yada hiç alınmamalıydı. Bu kriz döneminde devlete yalandan masraf.

Diğer konu ise madem böyle bir ihtiyaç var ve bekçi alınacak güzel kardeşim azcık eğit, stajerlik dönemi yap, ver polislerin yanında 1-2 sene yetişsin ve ondan sonra sal mahalleye. Şuan bekçi olay gördü mü kaçıyor. Kimlik kontrolünden başka işe yaramıyorlar.

Tabi hakkını vererek yapanları tenzih ederim.
  • Tıpçı soytarının açtığı konuya bak. Konu içeriğine lafım yok ama diğer üyelere verdiği cevaplara bak.
    Allah ım bu ülkenin tıpçıları neden böyle. Elimde olsa tıp fakültelerini kökten temizlerim . Yabancı doktor getiririm ülkeye

• Tam maaşlari 3970 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: acemimuallim

Ülkede kimse kimsenin yaptığı işi beğenmiyor. Herkes kendi yaptığı işin en zor iş olduğunu, en yüksek maaşı kendisinin alması gerektiğini iddia ediyor. Meslek ve maaş konusunda herkeste aşırı bir kıskançlık var. Bir çok kişi istiyorki kimse tatil yapmasın yalnızca kendisi yapsın,herkes düşük maaş alsın kendisi yüksek maaş alsın,üstelik bide hiç bir iş yapmadan alsın yüksek maaşı. Gerçekten hayret verici bir durum.
    Son zamanlarda açılan o ne iş yapıyor bu ne iş yapıyor gibi konulara sabit mesaj olarak yazılması gereken bir cevap olmuş. Tebrik ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

günümüzün gençliği Seküler kesim solcuların evlatları işte
    hiç bir şey yapma ama herşeyi eleştir ne zamana dek? istediğin parti hükümet olana dek

memur şartlarında hiç bir şey yapmadan 4500 TL alanda var. önce masa başında iş yapmadan maaş alanı eleştirmek yerine konu gelmiş bekçi ne iş yapara
    Seküler Kesim Solcu Evlatları?

• Merkezi yerlerde gezip 3 bin lira maas alip millete ahkam kesiyolar. Doğuda bekçi yok. Doğuda yollarda radar bile kurulamaz. Bu işler böyle. Doğuyu bırakın kenar mahallelerde bile bekçi yok

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 2 Ağustos 2020; 13:46:8 >
  • birkac kadinin instagram paylasimini gormustum

bekcilerin en onemli ozelliklerinden birisi ozellikle gece yarisina dogru tek olan bayanlara kimlik kontrolu yapip; gece tek olan bayan kesin yolludur,dur sunu instagramdan ekliyim diyip istek yolluyorlarmis kimlik bilgilerini ogrenip.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.