Şimdi Ara

bu bekçiler ne işe yarıyor? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
1
Favori
50.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben arkadaşın tavrına cevaben yazdım kesinlikle hor görmek yaptıkları işleri hafife almak gibi bi düşünce içerisinde degilim
    bekçilerde uzman çavuş arkadaşlarda yaptıkları iş görev güçlükleri açısından aldıkları parayı fazlası ile hakediyorlar helali hoş olsun hiç kimsenin hayatı 8 bin 9 bin lira ile ölçülemez
    tabi suda var her meslekte olduğu gibi bu işlerde hakkını vermeyen görevini kötüye kullanan vardır elbet
    Ama forumda bazı işe yaramazlar işin iç yüzünü bilmeden oturdukları yerden sallamaya o kadar alışkınlarki gördükçe tepem atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uchiha Itachi. kullanıcısına yanıt
    Siz canınızı sıkmayın hocam, hakkıyla yapıldığı sürece halkın huzurunu ve güvenliğini sağlamak son derece kutsaldır. Yeter ki devletin verdiği yetki suistimal edilmesin.
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    He yav hee sen ne is yapiyosun da bekcileri elestiriyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıkıntı yaptıkları işte ve ya aldıkları maaşta değil. Albay egosundan daha büyük ego var bunlarda. İnsanlara nasıl davranacaklarını bilmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AryanBlood

Vallahi arkadaşlar bende siz gibi düşünüyordum , Bu bekçiler ne işe yarıyor , boşuna maaş alıyorlar vs diyerek her ortamda konuşurdum. Taa ki dün geceye kadar

-Dün gece yarısından sonra evime doğru giderken baktım iki bekçi bir tane tas kafalı , yüzüne kadar dövmeli , kara-kuru , eşofmanlı keko yakalamış tokatlıyorlardı. Ama nasıl bir tokat ''şap,şap'' sesleri arabanın içine kadar geldi. Ve o kadar keyif aldım ki arkadaşlar , o kadar keyif aldım kii ... Hemen bir keyif sigarası yaktım vallahi ben o dakikadan sonra işe yaramaya başladıklarını düşündüm
    sırf bunları yazmak bekçileri ve malum kişileri savunmak için üye olmuşsun foruma

• KaramsarDoc kullanıcısına yanıt
    O zaman sorun belki de sizin bakış açınızdadır, subaylığı dahi boş iş olarak görüyorsunuz sonuçta. İnsanın ilgi duymadığı mesleğe boş iş deyip geçmesi kibir göstergesi bence. Bugün güvenlik güçleri olmasa suç oranlarında patlama yaşanır, doktorlar olmasa ölür gideriz, avukatlar olmasa mahkemede hakkımızı kim savunacak vs. vs. liste uzar gider. Ortada yanlış giden bir şey varsa, görevlerini yapmıyorlarsa gidin şikayet edin, sonuç alamıyorsanız da burada anlatın ama tüm bir meslek grubunu yaftalamak, bunlar boş insan demek, lise mezunu diye küçük görmek saçma hareketler. Herkesin ilgisi, kapasitesi, idealleri farklı. Siz böyle yaptığınızda işini hakkıyla yapan insanların da yapası kalmıyor. Ayrıca anlattığınız durumda yanlış bir şey de göremiyorum. Size yanlış gelen lise mezunu olup para kazanmaları mı, gülerek yürümeleri mi? Bekçinin görevi sokakta dolaşıp bir durum olduğunda müdahale etmek, dolaşırken birbirleriyle gülüşmezlerse işlerini iyi mi yapmış olacaklar. Maaş konusu ise internette yanlış yazmıyorsa eğer lise mezunu bekçi 3970 TL maaş alıyormuş, çalışma saatleri düşünülürse bu para çok değil, 4 kişilik bir ailenin yoksulluk sınırının 6700 TL olduğu bir ülkede yaşıyoruz sonuçta. Başlığı öyle bir açmışsınız ki sanki bir olay olmuş ama bekçiler müdahale etmemiş.

• Kıskanma adamlar hakkını alıyor sisteme boyun eğeceğine git sende ol olabiliyorsan

• Ulan yazık lan asker polis düşmanları toplanmış konuya ah reelde bana bi denk geleceğiniz var ya neler neler

• Bekciler candir gerisi heyecan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekçi lazım ama 5 bin Mayış çok.2.5 versinler iki katı bekçi olsun.Her mahalleye bir bekçi diksinler sabaha kadar beklesin.Keko itler gezmez hiç olmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaramsarDoc

okumanın değeri olmadığı bir ülkede okumaya çalışan bir salağım hocam ben :D

ünide öğrenciyim

Alıntıları Göster
    Tuhaf, çünkü sizde küçümsediğiniz lise mezunusunuz. Şuan sadece öğrencisiniz ve mezun olana kadar lise mezunusunuz.

Olası soruna karşı, yüksek lisans mezunuyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucibel -- 30 Ağustos 2019; 15:53:13 >
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Sekuler kesim solcular nasil oluyor acabilir misiniz biraz?

• Kendisi çok işe yarıyor gibi lise mezunu diye aşağılamış bir de. Memlekette herkes doktora yapsın emenike. Mahalledeki çöpüde profesörler toplasın. Te allam.
    5 bin aldıklarını ne biliyorsun? Alıyorlarsa da madem sende bekçi ol.
    Edit mobil imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 30 Ağustos 2019; 16:5:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlusEx

He yav hee sen ne is yapiyosun da bekcileri elestiriyorsun.
    Kaka

• Mülki amirin emirine göre değişir.
  • Esenyurtta Liseli Kızlara laf atan bekçiler varmış gündüz hem de, bildiğiniz kavga çıkacak seviyeye gelmiş durum, aksi birisi görse döver bunları o an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freq5GHz -- 30 Ağustos 2019; 16:24:44 >
  • Bizim Adana da mc donalds ta görüyorum hep geceleri

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    Hayır , diğer hesabım sen gibi bir protez beyinliyi uygunsuz bir dille alt ettiğim için erişime kapatıldı.
    Ben fikirlerimi ve görüşlerimi ayan beyan belirten biriyimdir gördüğünün tam aksine , üzerine kuzu postu atan çakallardan değilim yani. Gerçekten gördüklerimi aktardım , her mesleği layıkı ile yerine getiren ve getirmeyenler elbette vardır bunu sen hariç herkes bilir şimdi hastalıklı düşüncelerini de al ve git buradan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucibel

Tuhaf, çünkü sizde küçümsediğiniz lise mezunusunuz. Şuan sadece öğrencisiniz ve mezun olana kadar lise mezunusunuz.

Olası soruna karşı, yüksek lisans mezunuyum.

Alıntıları Göster
    küçümsemek değil ki mantıksız hocam bu :D üniversite sınavı zamanını hatırlıyordum da hiçbir vasfım yoktu yani,5bin lira maaş bağlanması komik görünürdü ki ben de bunu belirtiyorum zaten. saçma bir şey hocam bu,gerçekten bu adamların hiçbir vasfı yok,bunlara sıra gelene kadar çok şey yapılabilir.
    hep artniyetli düşünüyorsunuz,sonda yazmışım şaka gibi bir ülkeyiz ki gerçekten öyle.
    mühendis adam okadar çabalıyor git ona istihdam yarat mesela,asgari ücretle iş bulurlarsa anca çalışabiliyor.
    ülkede psikologa çok ihtiyaç var mesela,yeni nesil gençlerin klasik hastalığı depresyon,herkes madep ülkede.
    git işçilerin maaşını yükselt,aileleri var,asgari ücretin biraz üstü anca alıyorlar...
    bak benim alanım,mesela kimse tıp okuyanlardan cerrahi branş seçmiyor,seçmek istemiyor.dermatolog ile cerrah aynı parayı alıyor mesela,biri diğerinden 3-4 kat daha zor bir şey yapıyor ve 2kat daha fazla çalışıyor ama maaşları aynı.kimse cerrahi branş seçmiyor ki uzun vadede gene kimse istemeyecek,şartları düzeltilmedikçe(benim alanım olduğu için bunu detaylı belirtiyorum)böyle bir şey hiçbir gelişmiş ülkede yoktur mesela.
    yani lazım olan şey bekçi mi? belediyelerde torpille girmiş olan ve keza hiçbir iş yapmayan çok insan var,bu bekçilik de benim gözümde aynı. ama siz bunları düşünmek yerine,hemen saldırıya geçiyorsunuz.
    bak benim de saldırıya geçeceğimi düşünüp yüksek lisans mezunuyum diye belirtmişsiniz,bu kafa yapısından kurtulmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.