Şimdi Ara

bu bekçiler ne işe yarıyor? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
1
Favori
50.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uchiha Itachi.

Kendimi ifşalamanın çokta meraklısı değilim ama neyse bir Bekçi olarak 1.5 senedir ifa ettiğim görevi sana bir nebze anlatayım güzel kardeşim.

Herşeyden önce siz geçerken oturduğunu sohbet ettiğini gördüğünüz kişi devamlı orda oturamaz çünkü teknolojik imkanlarla takip edilip uyarılıyor.

Maaşa laf eden olmuş bununla ilgili geçen yaşadığımız bir olayın tutanığını ve olayı gerçekleştiren kişinin, savcının huzurunda nasıl korkusuzca tehditler ettiğini okusanız adalet kavramının herkes için yetersiz olduğunu ve hayati tehlikenin sokak aralarında yayan dolaşan bizler için ne kadar yüksek olduğunu görürdünüz.Ayrıca haftanın 6 günü gece çalışan bir insanım ve eşiminde çalıştığını düşünün? Sosyal hayatı falan geçtim eşinizi göremiyorsunuz arkadaşlar ki bunun ne olduğunu yaşayan bilir.

İşini kötüye kullanan sizin deyiminizle, karı kız kesen, bütün gün oturan(mümkün olamaz ama), suçu görüp müdahale etmeyen(ihraç sebebi) ve en önemlisi vatandaşla konuşmasını bilmeyen kendisi vatandaştan üstün görüp terbiyesizlik yapan kişiler için ben şahsım adına özür diliyorum.Ne yazık ki her meslekte olduğu gibi bu meslekte de çürük elmalar var.Mühim olan ayıklayabilmek.

Ara sokaklara girmiyorlar demişsiniz.İzmir de çalışıyorum Alsancak'ta görev yaptım peşinden Tepecik ve 1 11 aydır da Ballıkuyu da tam da ara sokaktayım.Hatta torba tutulan bir noktada sabit görev yapıyorum. Kimse kafasına göre orası ara sokak girmeyelim demiyor diyemez emir neyse verilen görev neyse o uygulanır.Terör açısında çok müsait durumda olduğumuz için bazı yerlerde geride tutuluyoruz doğru ama bizlik bir durum yok.

Soracağınız sorular olursa elimden geldiğince cevaplarım.
    Allah yardımcınız olsun, vatanımızı ve bizi koruyan her kim varsa minnetarız milletimiz olarak, 3 5 evinden çıkmayan paso klavye başında oturup ona buna laf atanları kaale almayın olnların hayat standartları anca bu kadar kalite de olacaklardır.

• 4600tl maaş alıyorlar ulaşım ücretsiz. Kolay iş değil ızmirde sürekli gece çıkıyorlar. Gece uykusuna hasrettirler. Gece uyumadıkları için bir bekçi arkadaşım zombiye dönüşeceğini söylemişti. Üzerinde 6, 7 kilo ekipmanla 22.00dan 06.00ya kadar yürüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 30 Ağustos 2019; 22:2:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mczb57 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne 5 buçuğu atmayın. Ben meb de öğretmenim maaşım 3800 küsür. 5000 maaşı 15 yıllık müdürüm anca aliyor

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    +1453

• bizim burdakiler (adana) toplaşıp çekirdek kola yapıyorlar sabaha kadar. olay olursada kaçıyorlar oradan. polisliğe daha kolay geçmek için önce bekçi oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramsarDoc

:D tamam kibirli davranmayayım falan diyorum da,ulan karşıma geçsen 2cümle kuramazsın bana asosyal falan diyorsun.
    sizdeki bu nefret nerden geliyor ya :D kudurmuşsun bildiğin.

discord gel konuşalım,derdin ne anlat.hiçbir halta yaramayan mı? senin sahip olamayacağın bir hayata,başarılara sahibim ve hayalini kuramayacağın şeyleri yapabilecek birisiyim büyük ihtimal ama sokaktaki serseriden hallice olan senin gibi bir çomarı kafaya takabiliyorum,sosyal platformlar gerçekten ilginç.

hadi diğer ergen,asosyal laflarını anladım,klasiktir de korkak nerden çıktı :D gider derim adamlar beni döver,bunu yapmamak korkaklık mı akıllılık mı? güçlü biri değilim,konuşma taraftarıyım fakat bunu ordaki eğitimsiz herifler de anlamaz.tabi medeniyetsiz senin gibi insanlara bunu anlatamıyorsun,adam mağarada yaşıyor çünkü,çevresi de belli yani.seni direkt korkak diye yaftalayabiliyor, trajik gerçekten.

tam tımarhane bu ülke ya :D

Alıntıları Göster
    Hadi git sıtarbaks da makiyatonu iç,ya da git sütünü iç uyu çocuğum.Senin rüyanda göremeyeceğin zor şartlarda ve zor illerde yaşam mücadelesi veriyoruz.Hadi şimdi 2L.

• Lise mezunu mu. Ne kadar üniversite mezunu bekçi var haberin varmi senin. Polis ne iş yapiyorsa bekçi de ayni işi yapıyor. Kanun ayirmiyor zaten görev ve yetkilerini. Baba parasi yediğin belli kurban ol o 5000 TL maaş alan bekçilere sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 30 Ağustos 2019; 22:51:44 >
  • Bizim burada bakkallara musallat olmakla meşguller. 10'dan sonra tekel yasak ya hani... Sipariş geçiyorsun, 1 saat sonra geliyor. "Nerede kaldin" diyorsun. "Abi bekçiler dükkanın karşısına kamp kurdu." Diyor.

Bu arada hırsızlık, eve girme falan aynen devam. Alarm daha işlevsel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

Her bekçi alımından sonra bekçi olamayıp konu açanlardan birisi daha :) Seneye tekrar denersin üzülme
    haha hocam valla aklıma ilk o geldi
  • izmirde bizim evin yanında park var 2 kişi genelde gece köseye pusup pubg oynuyor arada geçerken görüyorum. Dedikleri gibi it ugursuz vb tiplerden uzak duran kişiler bunlar anca ergen cocukların kimlik kontrolerü falan yapıyorlar.Günlük 10 tane sorgu kotası varmış galiba alayı akp torpillidir izmirde akp teskilatından çevredeki en az bildiğim 10 kişiyi bekçi yaptılar.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 11 Ocak 2021; 14:49:28 >
  • Gece sokakta bağırış çağırış sesleri duydum, uykum fazla olduğundan kalkamadım. Güvenlik kamerasından kayıtları incelediğimde hırsız yakalamışlardı. Kelepçeyi takmış götürüyorlardı. Bu işe yarıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramsarDoc

:D tamam kibirli davranmayayım falan diyorum da,ulan karşıma geçsen 2cümle kuramazsın bana asosyal falan diyorsun.
    sizdeki bu nefret nerden geliyor ya :D kudurmuşsun bildiğin.

discord gel konuşalım,derdin ne anlat.hiçbir halta yaramayan mı? senin sahip olamayacağın bir hayata,başarılara sahibim ve hayalini kuramayacağın şeyleri yapabilecek birisiyim büyük ihtimal ama sokaktaki serseriden hallice olan senin gibi bir çomarı kafaya takabiliyorum,sosyal platformlar gerçekten ilginç.

hadi diğer ergen,asosyal laflarını anladım,klasiktir de korkak nerden çıktı :D gider derim adamlar beni döver,bunu yapmamak korkaklık mı akıllılık mı? güçlü biri değilim,konuşma taraftarıyım fakat bunu ordaki eğitimsiz herifler de anlamaz.tabi medeniyetsiz senin gibi insanlara bunu anlatamıyorsun,adam mağarada yaşıyor çünkü,çevresi de belli yani.seni direkt korkak diye yaftalayabiliyor, trajik gerçekten.

tam tımarhane bu ülke ya :D

Alıntıları Göster
    Merhaba homo sapiens

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Dışarda içki içmek yasak değil.

Alıntıları Göster
    Sevgili Hocam benca Gastomonu Valisinin som emrini oku;
    Bu haberi her yerde göremezsiniz
    https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/kastamonuda-acik-alanda-alkol-yasagi-5301675/bu bekçiler ne işe yarıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: nothingtodeclare

+1453
    +1881

• zaten önceden işe yaramadıkları için kaldırılmıştı :)
  • çok havalı adamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.