Şimdi Ara

bu bekçiler ne işe yarıyor? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
1
Favori
50.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapılan yorumların bir kısmını okudumda herkes birbirine hakaret eder olmuş
    bu sebeple insanlar önce kendine bakmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Siz de yazin fikrini yazin, herkes yazsın.

Ne demek istediğim 1 sene sonra anlaşılır.Bu bekçi uygulaması, poşet uygulaması, Berat Albayragin devam etmesi, aklıma gelmeyen başka şeyler hükümetin aleyhinde bir durum, yanlışlardan dönülmesi lazım, normal vatandaş olarak rahatsızlıklarimi yazıyorum.

Bir düşünsün arkadaşlar, saat 23 00, yanınızda kız arkadaşınız var, arabada oturuyorsunuz ya da eşiniz de olabilir, başınıza bekçi dikilir mi, dikilmez mi, ya da 3- 4 arkadaş sohbet etmek için gece 23 00 gibi buluştular, bekçi hemen gelir mi, gelmez mi, bu arkadaşlar derdini kimseye anlatamaz, yaş 20 li yaslar ise Allah'tan başka kimse kurtaramaz, emin olun.
    Normal vatandaş olarak bekçi istemiyorum, istemiyoruz, polis yeterli, gerisine hem gerek yok hem de en büyük zararını normal vatandaş görür.
    Bir sene sonra dediklerimin hepsi olur, bu uygulamadan, bu yanlistan bir an önce dönülmesi lazım.

Alıntıları Göster
    Ben sizi kesinlikle anladım. Fikrinizi yazın tabi.

Ben eşimle birlikte gecenin köründe araç içerisinde oturursam gelir bekçi arkadaşlar bakarsa mutlu olurum. Sonuç itibariyle onların maksatları genel asayişi ve huzuru korumak olduğu için kimlik gösteriyorum diye zoruma gitmez. Hayıflanmam.

"Normal vatandaş" kız arkadaşının yanında bekçi görünce araç içerisindeyken niye stres altına girer, niye başına dikildi diye dertlenir bilemiyorum. Başıma gelmedi ama dikkatli olmak lazım tabi.

Ya hadi git işine ya.

• Polislerin alt devresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt
    Matematiğiniz fazlasıyla zayıf.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • R E A L I S T kullanıcısına yanıt
    matematiğim baya iyi de senin dikkatin ve gözlerin son derece zayıf bu aşikar; yaş 14 diyrsa 14tür 2003 doğumluyum denilmemiş. 2003 doğumluyum yazılsaydı o zaman önce bu genci uyarır sonrasında 16 yaşındaki genç der devam ederdim. anladın sen? anlama, idrak kapasiten de zayıf değildir umarım

bu bekçiler ne işe yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!Ğ!DO -- 31 Ağustos 2019; 11:55:45 >

• cesurata C kullanıcısına yanıt
    Önce bi okusaydın direk alkol yasağı getirilmemiş çevreyi rahatsız ederek alkol alanlara yasak getirilip ceza kesilmesi yazılmış,adam gibi alkolunu içene bi ceza yok

• Sen evde rahat uyu karın, kızın, kız kardeşin dışarıda rahat dolaşsın diye güvenliği asayişi sağlıyorlar.Zoruna giden bunlar mı oldu ?

22 mesajlık üyelerin çığırtkanlıklarına bak hale.
  • Sabaha kadar uykusuz hırsızlığı güvenliği arabanı evini koruyorlar bu işe yarıyorlar tabi ki alacaklar 4-5 lira maaş !
  • Arkadaş forumda ne kadar çok sokak bekçisi varmış

• Hayatında bir kazmaya sap olamamış yurdum insanı, ekmeğinin peşindedir, çoğu milliyetçiliğin tanımını bile yapamayan lise mezunudur, hor görmek için yazmıyorum sadece görünen köyün kılavuza ihtiyacı olmadığı aşikar, evimizi, arabamızı falan filan korumakla yükümlü değillerdir daha çok mevcut hükumetin gözü kulağıdır, kimlik sorgusu yapıp gbt sorgulamak dışında bir faaliyetini görmediğim güvenlik kolu.
  • bYUğur kullanıcısına yanıt
    Alayı zaten malum partinin sempatizanı veya aile bireyleri ile kendileri üyeleri.

• Geçenlerde gece saat 01:00 gibi evimin önünde kavga sesi duydum, balkona çıktım yaklaşık 10 zibidi bir birini yemeye çalışıyor.
    Tam kahramanlık yapmak için aşağıya inecektim neyseki 2 bekçi 1 polis çıka geldi müdahale etti. Bekçiler hepimizin rahatı işine yarar.Maaş konusuna gelince de 4000-4400 arası maaşları var.Bence de bu meblağ yüksek.
  • radko kullanıcısına yanıt
    Gidip başvuru yapsam beni almazlar, eminim bir yerlerde torpil bir şeyler dönüyordur, kendi gibi düşünen kendileri gibi hareket eden ufak bir ordu yaratma derdindeler, sadece bekçilik değil polislikte öyle maalesef.
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    güvenliği iyi sağlıyorlar maşallah kadın cinayeti çocuk tecavüzü haberi almadan gün geçmiyor hayır işi de yapmıyorlar ayrıca
  • gfbslh kullanıcısına yanıt
    Bir devletin öğretmeninden çok sokak bekçisine daha çok para vermesi başka yerde görülmez.

• radko kullanıcısına yanıt
    Maaş konusunda hemfikiriz.
  • Ahahahahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

5 bin maaş almıyorlar. 3 bin tl maaş alıyorlar.
    ikincisi de geceleri sokaklar ne olursa olsun müdahale hakkı ve silahı olan birilerini görmek çok güzel. umarım sayıları gittikçe çoğalır çünkü polisler mevcut olaylara yoğun illerde(istanbul gibi) ancak yetişebiliyor. sadece polisle olacak iş değil güvenlik malesef.
    geçin her şeyi eleştirmeyi.
    türkiye gibi ortadoğu ülkesi bir ülkede yapılacak en güzel yatırımlardan biri hem istihdam hem de güvenlik anlamında.
    yok işte güvenlik böyle olmaz diyenler yaşadıkları coğrafyayı önce anlasınlar sonra ahkam kessinler lütfen.

ayrıca sonra gece başınıza birşey gelince gelip burda başlık açıp ağlıyorsunuz. yapmayın.

edit : 4.000 - 4.500 alıyorlarmış. yine de helali hoş olsun. polislerden daha çok görüyorum. ayrıca 2-3 kişi sohbet edip volta atıyorlar diyenler olmuş.

gecenin bir yarısında benim arabayla geçmeye korktuğum sokaklarda görüyorum. istersen zırh giysinler, gecenin bir yarısı o sokaklarda tek başına gezmelerini beklemek saçmalık. bu adamların kazandığı paraya gelene kadar devlette bir sürü meslek var gençler eleştirilecek. güvenlik için yapılan yatırım boş değildir. kazandıkları para helali hoş olsun.
    Niye Rıza Baba ve ekibi var işte her şeye yetişen

• Maaş alabiliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.