Bildirim
bu bekçiler ne işe yarıyor? (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
İstisna. Ki valilerin böyle bir sınırlama getirmesi hukukaquote:
Orijinalden alıntı: cesurata
Sevgili Hocam benca Gastomonu Valisinin som emrini oku;
Bu haberi her yerde göremezsiniz
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/kastamonuda-acik-alanda-alkol-yasagi-5301675/
Alıntıları Göster
ne kadar uygun tartışılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Düdük çalmaya yararlar. Cumhurbaşkanı düdük sesi duymak istiyor ondan. Bir düdük sesi için milyonlarca para. Komedi dükkanı gibi ülke.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyide bu yıllardır var.kabahatler kanunu uygulanarak idari para cezası şekliyle türkiyenin her yerinde uygulanıyor. Biraz araştırıp öyle yaz kardeşim.quote:
Orijinalden alıntı: Michael Giacchino
İstisna. Ki valilerin böyle bir sınırlama getirmesi hukuka
ne kadar uygun tartışılır.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ney 5000 mi? nereye başvuruyoz -
polisler kadar sıkı bir eğitimden geçtiklerini düşünmüyorum olası bir müdahale yada nefsi müdafaa durumunda silahlarını bile kullanmayı beceremezler bizim burda 4-5 bekçi bütün gün yan yana aynı sokaklarda geziolar kahveye oturup çay kahve içiolar falan çokta caydırıcı değiller açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 31 Ağustos 2019; 9:8:14 > -
-
-
senden daha çok işe yaradıkları kesin -
"Kimlik bakmaktan başka" bu cümleyi kuracak kadar cahilsen hiç yorma o temiz kafanı.
Sen mecliste 13000₺ maaşla toto gezdiren MV lerini sorgulama; sokağında damının güvenliğini sağlamaya çalışan emekçinin üç beş kuruşuna göz dik. Emekçiye 5000 nedir 5000? Zaten bu meblağ senin ülkende olması gereken asgarî ücret..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu sorunun benzerini ben de sordum kendime :) madem bekçi var polis ne işe yarıyor ? madem polis var bekçi ne işe yarıyor ? anlayamadım bu kafam alamadı bekçinin yapması gereken işi polisin yapması gerekmiyor mu ? Polis ne işe yarıyor bekçi ne işe yarıyor kafamda deli sorular -
Bu bekçi uygulamasının en büyük mağduru normal vatandaş olur, özellikle de akşam 20 00, 21 00, 22 00, 23 00 gibi evinizin önünde arkadaslarinizla muhabbet edemezsiniz, hatta eşinizle bile arabada oturamazsiniz, yaşınız bir de 20 li yaşlarda ise o zaman sizi Allah'tan başka kimse kurtaramaz, savunmasizsiniz tamamen, polis bekçiyi tutar geldiğinde, sizi kimse dinlemez bile, derdinizi kimseye anlatamazsiniz.
Bu uygulama yeni olduğu için daha hissedilmiyor, 1 sene sonra bu dediklerimin hepsi olur, hatta bazi yerlerde olmaya başlamıştır bile, hırsıza, suçluya caydırıcılıgi olmaz, emin olun, gece sokaklarda devriye gezen polisler var, etkili olsa onlar da olurdu.
Bir arkadaş doğru demiş, polis varsa bekçi niye var, bunun en büyük zararını normal vatandaş çeker, bu yanlıştan bir an önce dönülmesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 31 Ağustos 2019; 10:51:30 >
24 saat polis, bekçi her yerde iyi bir şey değil, her an başınızda bekçi. Polis olsun, ama bekçi hem gereksiz hem de normal vatandaşin cok zarar görebileceği, huzurunu kaçıracak bir uygulama.quote:
Orijinalden alıntı: MUSA36
Bu sorunun benzerini ben de sordum kendime :) madem bekçi var polis ne işe yarıyor ? madem polis var bekçi ne işe yarıyor ? anlayamadım bu kafam alamadı bekçinin yapması gereken işi polisin yapması gerekmiyor mu ? Polis ne işe yarıyor bekçi ne işe yarıyor kafamda deli sorular
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 31 Ağustos 2019; 10:55:17 >
Evet hırsızın, itin uğursuzun, eşkiya çok zarar verir bunların huzurunu kaçırır. -
Gecen aksam 2 tanesi bi arabayi saga cekmisler, kuytu bi koseye yani. Arabanin icinde cep telefonuyla oyun oynuyorlar, hemde arka koltuktaki uzanmis bi vaziyette. 100 mt ilerdede polis karakolu var, gittim dedim boyle boyle. Eee, napalim yani der gibi baktilar, cok acayip bi memleketiz valla..
Yazmayayım diyorum da dayanamıyorum siz İran'da falan mı yaşıyorsunuz ? Evinizin önünde gece geç saatte çığlık ata ata bağıra çağıra normal bir vatandaş sohbet etmez.quote:
Orijinalden alıntı: geng
Bu bekçi uygulamasının en büyük mağduru normal vatandaş olur, özellikle de akşam 20 00, 21 00, 22 00, 23 00 gibi evinizin önünde arkadaslarinizla muhabbet edemezsiniz, hatta eşinizle bile arabada oturamazsiniz, yaşınız bir de 20 li yaşlarda ise o zaman sizi Allah'tan başka kimse kurtaramaz, savunmasizsiniz tamamen, polis bekçiyi tutar geldiğinde, sizi kimse dinlemez bile, derdinizi kimseye anlatamazsiniz.
Bu uygulama yeni olduğu için daha hissedilmiyor, 1 sene sonra bu dediklerimin hepsi olur, hatta bazi yerlerde olmaya başlamıştır bile, hırsıza, suçluya caydırıcılıgi olmaz, emin olun, gece sokaklarda devriye gezen polisler var, etkili olsa onlar da olurdu.
Bir arkadaş doğru demiş, polis varsa bekçi niye var, bunun en büyük zararını normal vatandaş çeker, bu yanlıştan bir an önce dönülmesi lazım.
Eşimle arabada kuytu köşe yerlerde camları buğulandıracak kadar hararetli konuşma yapmakta istemem.
Hırsızlık ve uyuşturucu konularında oransal olarak bile ciddi etkisi var.
Gece sokakta devriye gezen polis aracından inmeden devriye atar. Duvarın arkasına pusmuş şahsı göremez.
Ama ben sizi anladım. Bekçiler ya kapı önünde sizi uyardı ya da araç içinde..
Sizin mantıkla, polis varsa niye trafik polisi, park polisi, okul polisi var sorusuna benziyor sizin benzetmeniz. Polis zaten trafikte geziyor trafik polisine gerek yok. Polis zaten parkada gidiyor, park polisine ne gerek var. Okula da gidiyor polis niye okul polisi var ?
-
Kimlik kontrolü dışın da başka işe yaramazlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Siz de yazin fikrini yazin, herkes yazsın.quote:
Orijinalden alıntı: -Nefer-
Yazmayayım diyorum da dayanamıyorum siz İran'da falan mı yaşıyorsunuz ? Evinizin önünde gece geç saatte çığlık ata ata bağıra çağıra normal bir vatandaş sohbet etmez.
Eşimle arabada kuytu köşe yerlerde camları buğulandıracak kadar hararetli konuşma yapmakta istemem.
Hırsızlık ve uyuşturucu konularında oransal olarak bile ciddi etkisi var.
Gece sokakta devriye gezen polis aracından inmeden devriye atar. Duvarın arkasına pusmuş şahsı göremez.
Ama ben sizi anladım. Bekçiler ya kapı önünde sizi uyardı ya da araç içinde..
Sizin mantıkla, polis varsa niye trafik polisi, park polisi, okul polisi var sorusuna benziyor sizin benzetmeniz. Polis zaten trafikte geziyor trafik polisine gerek yok. Polis zaten parkada gidiyor, park polisine ne gerek var. Okula da gidiyor polis niye okul polisi var ?
Alıntıları Göster
Ne demek istediğim 1 sene sonra anlaşılır.Bu bekçi uygulaması, poşet uygulaması, Berat Albayragin devam etmesi, aklıma gelmeyen başka şeyler hükümetin aleyhinde bir durum, yanlışlardan dönülmesi lazım, normal vatandaş olarak rahatsızlıklarimi yazıyorum.
Bir düşünsün arkadaşlar, saat 23 00, yanınızda kız arkadaşınız var, arabada oturuyorsunuz ya da eşiniz de olabilir, başınıza bekçi dikilir mi, dikilmez mi, ya da 3- 4 arkadaş sohbet etmek için gece 23 00 gibi buluştular, bekçi hemen gelir mi, gelmez mi, bu arkadaşlar derdini kimseye anlatamaz, yaş 20 li yaslar ise Allah'tan başka kimse kurtaramaz, emin olun.
Normal vatandaş olarak bekçi istemiyorum, istemiyoruz, polis yeterli, gerisine hem gerek yok hem de en büyük zararını normal vatandaş görür.
Bir sene sonra dediklerimin hepsi olur, bu uygulamadan, bu yanlistan bir an önce dönülmesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 31 Ağustos 2019; 11:25:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X