Şimdi Ara

bu bekçiler ne işe yarıyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
1
Favori
50.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mahallenin namusunu korumak için bekçi özel harekat timleri 7/24 nöbette...
  • Bizim burda bekciler cevirmeyede dahil oluyorlar polislere destek veriyor komi gibi :) bi ise yaradigi soylenemez bazı mahallelere girmiyorlar bile genellikle sahilde tur atip yaya gencleri ceviriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bekçi alımından sonra bekçi olamayıp konu açanlardan birisi daha :) Seneye tekrar denersin üzülme

• Neden sürekli bana kimlik sorduğunu merak ettiğim kişiler. Hayır tipimde de bir şey yok ki.
  • Ben reelde bekçi görmedim daha, sosyal medyada görüyorum sadece.
  • Hep diziler yüzünden! Az bi şey okuyan holding yönetmek, onun bi tık altı da mafya olmak istiyor. Ve çok kıskançlar da ha!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan bekçiler genelde polislerin yapmak istemediği işleri yapıyorlar. Asıl sorulması gereken, bu kişiler bu işe uygun mu, ne kadar eğitim aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Lise mezunu adamlar sizden daha iyi işe sahipler, demek ki bi işe yarıyor kardeşim
    mantığına hayran kaldım dostum :D

benim meslek doktorluk olacak inşallah.haklısın sonuna kadar kardeşim,5k paraya bekçilik yapmak daha mantıklı,dumura uğradım resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarDoc -- 29 Ağustos 2019; 18:11:43 >
  • - Gördüğüm kadarıyla söyleyeyim. O beğenmediğiniz bekçiler belirli bölgelerde görev alıyorlar ve kimin normal vatandaş, kimin tehlikeli tip olduğunu kolaylıkla anlayabiliyor. Bazen rastgele kimlik sorgularlar ki gizlenen ya da kaçak suçlular varsa açığa çıkartmak için yapıyorlar. Eskiden yaşadığım bölgede uyuşturucu, kalpazanlık, kadın ticareti, fuhuş, silahlı kavgalar, küçük çaplı serseri örgütlenmeleri, 50 şer kişi ve daha büyük grupların döner bıçaklı silahlı kavgaları olurdu. Harabe yerlerde sürekli fuhuş olurdu, polis bile uğraşmak istemez çekinirdi bu tiplerden adamlar hangi biriyle ilgilensin, ki defalarca kez polis doğramışlıkları vardı. Yaklaşık 4 senedir tam teçhizatlı bekçiler kol geziyor bütün bölgede eskiden belirli bir saatten sonra mahallenden çıkmaya çekinirdin, şimdi bütün bölge tertemiz olmuş, kimse yan gözle dahi bakamıyor o kadar iyileşme var yani.

- Beğenmediğiniz ve lise mezunu diye küçümsediğiniz güvenlik güçleri sizin için canları pahasına görev alırken aldıkları parayı ve eğitim durumlarını öne sürmek yerine ne kadar pislik ve tehlike var ise onlarla mücadele ediyorlar bunu göz önünde bulundurun. Gece vakti "höt" desen altına sıçacak tipler oturmuş burada devletin güvenlik güçlerini aşağılıyor. Bu kadar ağır bir işi icra ederken ve hayati tehlikesi varken 5 bin lirayı da çok görmeyin adamlara. Yıpranma payını da göz önünde bulundurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaramsarDoc

mantığına hayran kaldım dostum :D

benim meslek doktorluk olacak inşallah.haklısın sonuna kadar kardeşim,5k paraya bekçilik yapmak daha mantıklı,dumura uğradım resmen.

Alıntıları Göster
    bi sen laf yapmıyorsun burda tonlarca adam laf yapıyor
  • Kendilerini cia falan zannedip içi boş egolarıyla yürüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

bi sen laf yapmıyorsun burda tonlarca adam laf yapıyor

Alıntıları Göster
    yanlış anladın hacı,katılıyorum ben sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Sen ne işe yarıyorsun?
    14 yaşındaki genç noktayı koymuş.
  • Iyyy doktor olunca simdi sen insanlarida ezersin senin gibi insanlar yuzunden caliskan insanlara saygi duyamiyorum.O 5.000 aliomus ona bakilirsa saglik ocagi doktorlarida pek bisey yapmadan oturdugu yerden tonlarca para goturuo.

• .d.d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üç kez farklı zamanlarda 6 kişi yan yana gezerken gördüm. 5 bin muazzam para.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha napsın kahveye gidip takılıyorlar ara sıra.
  • İmamlara boş beleş maaş verileceğine bekçi en azından dışarda gece kafa rahat imamların maaşı düşürülsün asgari üzerinden verilsin bakalım
  • KaramsarDoc kullanıcısına yanıt
    Neden saglik disinda? Beceri sahibi olan kimsenin musterisi ayagina gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67D7F6EFB

İmamlara boş beleş maaş verileceğine bekçi en azından dışarda gece kafa rahat imamların maaşı düşürülsün asgari üzerinden verilsin bakalım
    Birilerinin maasinin dusurulmesini istemektense kendimizinkinin yukselmesini dilemek daha dogru.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.