Şimdi Ara

Bu Benim Öyküm Birazcık Yaralı... (MEZUNLAR OKUMASIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıldır farklı isimlerle forumdayım çoğunuzu tanıyorum, çoğunuzun başarılı bir hayatı var benim ise üstüne gittikçe üstüne gidememe isteğimle gelen başarısızlıklarım var. 2017 LYS de lti ve geo dan sıfır işaretleme yapmama rağmen 147k yaptım gaza geldim mezuna kaldım az çok lti çokca geo çalıştık 286k yaptım. Kime anlatsam cenazem varmış gibi; "Valla kardeş çok kötü olmuş geçmiş olsun" dediler, diyorlar da. İçime çok oturdu, bu kadar gerilemek sözüm ona başarısız sıfatı yemek. Benimde içimde kaldı en az 80 bin altı falan yapmak şöyle ne biliyim. Şuan doğuda bir ünide pc müh. okuyorum sınava tekrar girip girmeme ikilemindeyim.

Çok kısa anlattım uzunu isterseniz yazarız yine.

• Sizce kovalamalı mıyım bir yks daha ?
  • hüzünadam kullanıcısına yanıt
    Memnun değilsen,iyi bir eğitim aldığını düşünmüyorsan bence kovalamalısın
  • teunreks T kullanıcısına yanıt
    Aslında iyi bir eğitim alıyoruz hocalarımız fena değil müh de TR de ilk 5 in içinde fakat üni isminin iş hayatında sana kapı açtığını düşünüyorum yani + bir puan ve ünide hocalardan çok arkadaş çevren çok önemli bence ve sektörün kalbi ankara ve istanbulda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüzünadam

Aslında iyi bir eğitim alıyoruz hocalarımız fena değil müh de TR de ilk 5 in içinde fakat üni isminin iş hayatında sana kapı açtığını düşünüyorum yani + bir puan ve ünide hocalardan çok arkadaş çevren çok önemli bence ve sektörün kalbi ankara ve istanbulda
    Mühendislikte Türkiyede ilk 5in içinde yer alan doğudan hiçbir okul yok. Gidebileceğin en doğu Ankara’dır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc müh dedin beni benden aldın ben de çok iyi sayılmayacak bi yerde bilgisayar okuyorum en azından ingilizce okuyorum şunu diyebilirim harvard cs50 ögrendigim hiçbişiyi bana Türkiye'de hiç bir hoca anlatamazdı,eger elinde imkanın varsa teknik bi okula gitmeni söylerim eger yoksa okudugun yerle kısıtlama bence gün itibarıyla bu pasta herkese yetecek kadar büyüklükte degil bi çok iyi üniversiteli eleman, oyunun dışında kalacak. Her yüksek puanı olan mühendislik okuyor ya da tıp ,arkeoloji okumuyor sebebi basit prestiji yok bana kalırsa inglizceni en azından b1 seviyeye getir bir çok kapıyı aralamış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I0SER_b0y -- 19 Aralık 2018; 13:53:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihagaeshi

Mühendislikte Türkiyede ilk 5in içinde yer alan doğudan hiçbir okul yok. Gidebileceğin en doğu Ankara’dır.

Alıntıları Göster
    https://pbs.twimg.com/media/DuUC6sGWsAAP0aE.jpg:large
    Çetin Oktay Kaldırımtwitter
    Çetin Oktay Kaldırım
    https://twitter.com/valicetinoktay/status/1073644785574051840

2019 sonuçları

Yanlış anlaşılmasın bununla övünmüyorum isterse 1. olsun bana bilkentten veya boun dan mezun olan adamın artsını ve Tr şartlarındaki prestijini katmayacak bu rapor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüzünadam -- 19 Aralık 2018; 14:43:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • I0SER_b0y kullanıcısına yanıt
    Yani hocam benim fikrim sınava girip Tr bir bölüme geçmek özellikle ankara, istanbul veya istanbul civarı sebebi sektörün kalbi buralar. Tr bölüm isteme sebebim aldığım dersleri saydırmak istiyorum tekrar birden başlamak istemiyorum hazırlıktan dolayı çünkü benim bölüm Tr şuan. Sizice boşa kürek mi olur bir farkı olur mu? Siz kaçıncı sınıftı hocam hangi üni?
  • hüzünadam kullanıcısına yanıt
    2.sınıf celal bayar tabii ben de pek memlun degilim iyte ya da gtü gitmek istiyorum
  • Hocam Fırat üniversitesinde okuyorsunuz değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raveen kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• I0SER_b0y kullanıcısına yanıt
    Mezun senemde hedefim celal bayardi hocam ama olmadi 😊

• Hocam kaç yaşındasın niye yıla bu kadar takılıyorsun

Mühendis olacam diyorsun ama Türkçe eğitim istiyorsun bence bu saçma dünya üzerinde gelişen gelişmeleri makaleleri nasıl takip etmeyi planliyorsun mühendis olup önce bir ülke değiliz ki Türkçe çıksın kaynaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Bu mesaj silindi.
    Bu listeye bakarsak genel anlamda mühendislikte Erciyes Boğaziçinden iyi öyle mi?

• Bence daha zorlama hocam, bana sorarsan pc muhendisligi alaninda kendini o kadar cok gelistir ki, universite etiketin arka planda kalsin. Hayat cok kisa bosa giden senelere hic gerek yok

• Pek tecrübeli değilim ama birkaç şey yazmak istedim.

Sınava tekrar hazırlanırsın ytü,gtü kazanabilirsin. Fakat bu yolda çok fazla efor harcarsın. Anladığım kadarıyla geçen sene yerleşmissin ve obpn kırık olacak. Üstelik 6 ay var bu sene olması zor. Bir dahaki seneyi düşündüğün zaman o senenin sonunda 3.sınıfa geçmiş oluyorsun. 2 senen kalıyor. Sınava tekrar girip kazandığında tekrardan 3.sınıftan başlayamıyorsun sanırım. YKS çalışacağın zamanı bilgisayara yazılıma ayırsan udemy de bir sürü video var. Onları yavaştan izlemeye başlasan daha iyi olur.

Yani YKS sürecinde harcayacğın eforu Yazılım üstüne harcasan gerekli yazılım dilleri artık neyse onları yeterince iyi öğrensen son senende staj yapsan daha iyi olur hem sene kaybın olmaz.
    Üniversitenin de kötü olmadığını düşünüyorsun zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F0A424E64

Bu mesaj silindi.
    :d

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.