Arkadaşlar bu sabah senoyna serverında muhteşem tecrubeli playerlarla oynadım ama birşey dikkatimi çekti adam normal bir playerın zıpladıgı uzaklıktan daha fazla uzağa zıplıyor hadi bana öyle geldi desek peki onun adamı hiç yorulmuyor zıplama hızı hiç yavaşlamıyor nasıl yapılıyor bu bir hackmidir yoksa belirli kodlarla yapılan bir ayarmıdır ? cevaplarınızı bekliyorum
Dipnot : Senoynada Nickim awp I
hangi oyunda oluyo bu olay
en önemlisini unutmuş oyunun ismi ? :) :)
Counter Stike 1.5
sanki counter'da bi ara böle hile yapılma geyikleri vardı ama bilmiyorum hiç netten oynamadım..ama dedigim gibi böle bişiler duydum..bu bahsettigin şeyler baglantıdan falan fark göstermezmi?
quote:
Orjinalden alıntı: SinanAtesh
sanki counter'da bi ara böle hile yapılma geyikleri vardı ama bilmiyorum hiç netten oynamadım..ama dedigim gibi böle bişiler duydum..bu bahsettigin şeyler baglantıdan falan fark göstermezmi?
counter olsun cod olsun adamlar hilenin kralını yapıyolar
Arkadasım cs de boyle sıfreler oluyo adam zaten o serverın admınıyse sıfre yazmıstır
o hile değil. 1.5'in saçmalığı.1.6 veya source de yapılmaz o.çünkü zıpladıktan sonra adam duraksıyor. zıplama tuşunu mause tekerleğine ayarla. oyunda sağa sola giderek sürekli tekerleği çevir sende yaparsın.
quote:
Arkadaşlar bu sabah senoyna serverında muhteşem tecrubeli playerlarla oynadım ama birşey dikkatimi çekti adam normal bir playerın zıpladıgı uzaklıktan daha fazla uzağa zıplıyor hadi bana öyle geldi desek peki onun adamı hiç yorulmuyor zıplama hızı hiç yavaşlamıyor nasıl yapılıyor bu bir hackmidir yoksa belirli kodlarla yapılan bir ayarmıdır ? cevaplarınızı bekliyorum
cs1.5de yorulma varmı ya?
Beyler config dosyaları onlar..Arkadaşım var ukraynada isterseniz 1.5 herşey serbest anladınızmı.....Hack falan diil..Hani lambert olayı vardı..onun gibi yani..
Bence hile değildir ama lamerlerde cıkmıyo değil zaten senoynada bunun için cd geliştirdi.Lamerler hiç durmuyoki rahat oyun oynayalım) :((
player değil o, oyuncu denir ona.
cl duck gibi birseydi arkadas yziyordu , daha uzaga zipliyor ve zipladiktan sonra otomatik olarak egiliyordu
Buna hile denmez adam çok iyi bir oyuncuysa abi bu oyuna bayagı bir vakin ayırdıysa..
Dediğiniz olaya biz BUNNY deriz BUNNY nedir derseniz BUNNY aynı anda 3'ten fazla sürekli zıplayabilmektir .. Bunun her oyuncu yapamaz.
hack le ne alakası var hiledir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme