Şimdi Ara

BU CLİO ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-boyasiz-servis-bakimli-clio-158500693/detay

İLK KEZ ARABA ALACAĞIM, YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

1) BU ARABA ALINIR MI ?

2) BU ARABA NE KADAR EDER?

3) BUNDAN BAŞKA ARABA ÖNERİNİZ VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ ?

• reno ülkemiz sartları içerisinde 2. eldede rahatlıkla satabileceğiniz bir araç. pazarlık yapıp alabileceğiniz tabii once vuruğu kırığı var mı diye gösterin.s içi sarfiyatı iyidir güle güle binersiniz
  • Bu motor hakkında kanser ettiği söylenir geçen sene Clio'muz varken Renault forumlarında çok takılırdım. Kanser bence aşırı olmuş ama bence performans beklentiniz yoksa çok sık uzun yola çıkmıyorsanız ve dik yokuşlu yolların ağırlıklı olduğu yerlerde yaşamıyorsanız alınabilir
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    o ne ya öyle hiç bir işe yaramıyor o motor
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    Yani hiç kullanmadım abi ama galiba doğru o kanser eder tabiri Bana biraz abartı gibi gelmişti Ama bir kısımda şehir içi için ideal olduğunu ama olması gerekenden fazla yaktığını motorun kasayı kaldıramadığını falan söylüyordu

EDİT:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-eksper-onayli-ilk-sahibinden-temiz-fiesta-hasar-kayitsiz-158782535/detay

Hocam bence böyle bir araba da alabilirsiniz bizde 2007 modeli vardı inanılmaz an yakardı öyle de bir kaçardı ki 68 beygir olduğuna inanılmazdı Tabii 110'dan sonra falan nefesi kesilirdi

EDİT2:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acelesi-yok-orjinal-ve-temizdir-159603550/detay Bence bu da hoş bir araba temizini bulursanız bu da olabilir, ilk arabanız bence HB olması iyi olur Direksiyonu City arızası falan veriyor diye biliyorum ama bu kasada var mı aynı direksiyon bilmiyorum onu iyi araştırmak lazım

Sizin için hayırlısı neyse o olur İnşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 3 Nisan 2014; 20:47:01 >

• bu kasa 1.2 kullanmıştım araba gidiyor mu ? diye camı açtığımı bilirim
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    Vay be Doğruymuş demek abi uzak durmak lazım bir de LPG'li olursa ötenazi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    7 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    8 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ilk arabanmış o paraya dizel b sınıflarına bak derim üzülme sonunda lpg falan kafan rahat olsun...

bu gün shell den yakıt aldım dizel 4.29tl lpg 2.90tl benzin 5.08tl var sen düşün... bu arada aynı araç dizelde 5 litre benzinde 8 litre lpg de 11litre tüketir...
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    lpgliydi bindiğim araç buna ne diyorsun brc kitliydi

• Klima açıkken yolu çıkmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba konusunda az bilgili olduğum için burada sizlerin yorumlarını öğrenmek istedim. Yorumlarınız için teşekkür ederim. ilk araba için uygun bir seçim olmayacak clio hb3 1.2, anladığım kadarıyla fiesta 1.25- 1.4 ya da clio hb3 1.5 dizel bakmak daha iyi bir tercih olacaktır. fiesta 1. 25' te motor sorunu oluyor mu, yani bu araba diğeri gibi motor kasayı taşımama sorunu oluyor mu ?

Colt'u kasa olarak beğenmiyorum, 26-29 bin vereceksem içime sinen bir araba olsun istiyorum.

Punto da okuduğum kadarıyla yerini 500'e bırakacakmış, yani ilerde ikinci eli etkileyebilir diye düşünüyorum. Bir de forumdan okuduğumm kadarıyla punto'da kronik direksiyon arızası oluyormuş.
  • Dostum sadece clio hakkında bilgim var diğer araçlar hakkında bilgim yok maalesef kendi aracımı önerebilirim 2009 mod aveo 1.4 çift egzantrik 100 bg 16 valf manuel :) 22 ye almıştım geçen ekim ayında
  • quote:

Orijinalden alıntı: er76.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1-5-cilio-3-diesel-159587970/detay

Bu daha iyi sanki:)

dizel araçta 112.000 km sorun çıkarmaz mı? Bir de 2010 da kasa değişti hb3'lerde 2010 sonrası daha iyi olmaz mı? ( Çok fazla bilgim yok , kaç gündür forumda çeşitli konulardan bilgi ediniyorum. O yüzden sordum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Dostum sadece clio hakkında bilgim var diğer araçlar hakkında bilgim yok maalesef kendi aracımı önerebilirim 2009 mod aveo 1.4 çift egzantrik 100 bg 16 valf manuel :) 22 ye almıştım geçen ekim ayında

Hocam bu yıl sonu avrupa piyasından çekilme kararı almışlar. Bu beni satarken bayağı zarar ettiren bir araç olur diye düşünüyorum. Forumda birkaç konuda okudum, gözüm korktu.
  • original_life kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum böyle bir kaygın varsa tabi senin kararın Ben bu tip şeyleri takan bi insan değilim doğrusu
  • Clio'nun bakımı ucuz olur şehir içi çekişi sorun olmaz ama şehirler arası klima açıkken çekiş sorunu olur. İlandaki araç güzel servis bakımlı ise. Bende 2001 1.4 75bg clio sedan vardı taş gibi arabaydı. Bakımını serviste yaptırınca hi. sıkıntı çıkarmıyor.
    Bu civarlarda süper farklı bir araba bulmanız zor. Az km yapıyorsanız temiz bir araba almak daha güzel olabilir.
  • Bizde vardı 2008 1.2 extreme. Araba gitmiyor. 90 la giderken bile car car bağırıyor motor.
  • Motor kükrüyor ama göstergeye bakınca yuh artık diyorsunuz.Bence çok zayıf ve verimsiz bir motora sahip, alınmamalı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.