Haftasonları en çok yapmayı sevdiğim şey budur. Gerek arkadaş çevrem, gerekse farklı kişilerden edindiğim tariflerle birşeyler yapmayı seviyorum. Tabi bunların tadı insananın yakınları veya arkadaşları ile olunca çıkıyor. Gurbet elde pek arkadaş ve akraba çevresi yok. o yüzden hep birşeyler eksik oluyor. Gurbette yaşamanında acı tarafı bu oluyor. İnsanın içinde hep bir memleket hasreti oluyor. 3,5 saat sürecek bir serüven bu. sonucu ne olacak. ilk defa öğrendiğim bir sos yöntemi ile 7 çeşit farklı eklentı ile yapılıyor... |
Bu da benim haftasonnu eğlencem. Sonucu da gelecek...
-
-
Domuzmu o1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
At eti mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gold5555Domuzmu o1
yok. dana sırt kaburgası. sosu ise sırpların yağtığı bir sos. domuz kokuyor. daha önce coffe shop da çalışmıştım. nasıl yiyorlar batılılar anlamıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ebavamqkoyok. dana sırt kaburgası. sosu ise sırpların yağtığı bir sos. domuz kokuyor. daha önce coffe shop da çalışmıştım. nasıl yiyorlar batılılar anlamıyorum.
Alıntıları GösterKardeşim erasmusa gittiğinde aynısını dedi domuz eti için iğrenç kokuyor demişti. Bir de oradaki dana etlerinin de tadı yokmuş sanırım, et ucuz buraya oranla diyor ama hiç buradakiler gibi tadı yok diyor. Sizin görüşünüz nedir bu konuda?
-
hayat sana güzel hocam
müthiş eğlence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218AKardeşim erasmusa gittiğinde aynısını dedi domuz eti için iğrenç kokuyor demişti. Bir de oradaki dana etlerinin de tadı yokmuş sanırım, et ucuz buraya oranla diyor ama hiç buradakiler gibi tadı yok diyor. Sizin görüşünüz nedir bu konuda?
Alıntıları Gösteryona ve kekik ike besleniyors hayvan her yerde eti lezzetlidir. amerika da hayvanları mısır ve şurupla besledikleri için tadlarının olmaması doğladırç aynı olay irish beefler için de geçerli. ama almanya da ben Türklerden alıyorum. onlar da etleri estonya letonya gibi yeşili toprağı bol ülkelerden getiriyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ebavamqkoyona ve kekik ike besleniyors hayvan her yerde eti lezzetlidir. amerika da hayvanları mısır ve şurupla besledikleri için tadlarının olmaması doğladırç aynı olay irish beefler için de geçerli. ama almanya da ben Türklerden alıyorum. onlar da etleri estonya letonya gibi yeşili toprağı bol ülkelerden getiriyorlar.
Alıntıları GösterTürkler bu işi biliyor diyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218ATürkler bu işi biliyor diyorsun.
Alıntıları GösterTürkler geçmişte yarı göçebe oldukları için hayvanlarına iyi bakmak zorunda idiler. bu yüzden anlıyorlar diyebiliriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ebavamqkoTürkler geçmişte yarı göçebe oldukları için hayvanlarına iyi bakmak zorunda idiler. bu yüzden anlıyorlar diyebiliriz.
Alıntıları GösterBilmiyordum hocam sağ olun.
Bu arada hocam ibrayim akça ile görüşüyor musunuz hâlâ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218ABilmiyordum hocam sağ olun.
Bu arada hocam ibrayim akça ile görüşüyor musunuz hâlâ?
Alıntıları Gösterevet. olmaz mı ? hayranıyım kendisinin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bhayat sana güzel hocam
müthiş eğlence.
öyle de arkadaş çevresi olmayınca pek tadı yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ebavamqkoevet. olmaz mı ? hayranıyım kendisinin.
Alıntıları GösterSon durum ne hocam sonucu daha paylaşmamışsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218ASon durum ne hocam sonucu daha paylaşmamışsın.
Alıntıları Gösterşükür yedik bile de... koymadım buraya canı çeken olur veya küfreden olur diye.
bir defasında , makedon bir arkadaştan makedon köftesi tarifi alıp yapmıştım. burada nasıl göründüğü ile alakalı paylaştım. tabi tarif isteyen oldu. tarifi vermedim. çünkü makedon arkadaşa yemin ettim. çocuk kaç sene bir restoranta çalıştı öğrenci iken. tarifi bildiğ halde kaç sene bana söylememişti. geçenlerde aldım sağ olsun verdi ama yemin ettirdi. çünkü bu tarifi için bildiğin adam dövülüyor.
o yüzden koymayı gerek görmedim.
bu arada sosu ile harbiden domuz eti gibi görünmüş :D ama haika tadı oldu. resmen sos pastırma gibi üstünde kaldı ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ebavamqkoşükür yedik bile de... koymadım buraya canı çeken olur veya küfreden olur diye.
bir defasında , makedon bir arkadaştan makedon köftesi tarifi alıp yapmıştım. burada nasıl göründüğü ile alakalı paylaştım. tabi tarif isteyen oldu. tarifi vermedim. çünkü makedon arkadaşa yemin ettim. çocuk kaç sene bir restoranta çalıştı öğrenci iken. tarifi bildiğ halde kaç sene bana söylememişti. geçenlerde aldım sağ olsun verdi ama yemin ettirdi. çünkü bu tarifi için bildiğin adam dövülüyor.
o yüzden koymayı gerek görmedim.
bu arada sosu ile harbiden domuz eti gibi görünmüş :D ama haika tadı oldu. resmen sos pastırma gibi üstünde kaldı ...
Alıntıları GösterEn azından bi' pişmiş halini ve şöyle 2-3 dilim kesip fotoğrafını koyaydınız hocam merak etmiştim.
-
Domuz etinin kokusu neye benziyor tam olarak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Cebelebettin
Domuz etinin kokusu neye benziyor tam olarakbana andırdığı bu tüm gün çalışıp insan ayaklarını suda yıkarya sonra su acayip bir koku alır işte o konunun böyle kusturacak derecede yoğun halini düşün.
-
İykk kokusu burnuma geldi hatta ağzımda hafif bı tat oldu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218AEn azından bi' pişmiş halini ve şöyle 2-3 dilim kesip fotoğrafını koyaydınız hocam merak etmiştim.
Alıntıları Göstervalla iyi olmuş. etin birisi yarılmış falan ilginç. kemikten dülen et kıvamıydı. iyi pişiyor bu şekilde
Benzer içerikler
- bir ülkenin tanıtımı nasıl yapılır
- pegasus koltuk düzeni
- unisom kaç saat uyutur
- yanlışlıkla küflü ekmek yedim ne yapmalıyım
- hepsijet taşımacı olmak ne kadar kazanıyor
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X