İyi akşamlar, 24 mbitlik tarifedeyiz 35 mbite geçmek istedik ama müşteri hizmetleri geçişi yapmadı hattımız 35mbiti kaldırmıyormuş.
Mod: VDSL2 DSL Hızı(Kb/s): 24576 3068 Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 51136 9742 SNR Sınırı (dB): 18.9 23.0 Hat Zayıflaması(dB): 0.0 0.0 Güç (dB): 13.3 5.6
Ulaşılabilir hız da 50 gösteriyor ama anlamadım ben bu işi. Bu değerlerle en fazla ne kadar hız alabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
Alabilirsin online işlemlerden geçiş yapmayı deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: AMC
Alabilirsin online işlemlerden geçiş yapmayı deneyin.
Hocam online işlemlerden bakıyorum paketler 150tlden başlıyor. Hesaplı katılım kampanyasındayız, kampanya dahilinde 24ten 35mbite geçmek istemiştik kaldırmadığı söylendi bize
Bana da hattınız karşılamıyor demişlerdi fakat benim modem de ulaşılabilir değerlerde benzer hızlar gözüküyordu, m.hizmetlerine üsteleyin biraz, kopma olursa tekrar ararım sizi vs. ben o şekilde yaptım geçiş yaptırdılar . Yani de ki sen geçir ben halletcem gerisini :))
Zendagi Migzara
kullanıcısına yanıt
Bende öyle düşünüyorum hocam Ben şehir dışındayım öğrenciyim, ailem görüşmüştü onlara böyle demişler, acaba doğru mu söylüyorlar diye hat için şimdiden bilgi alayım dedim. Eve gittiğimde üsteleyerek yaptırırım eğer hatta sorun yoksa :)