Arkadaşlar ödevim aşagıdaki adamların sadece gerçek ırkı??? nette aradım da fazla bilgi yok biraz bilgi verin.
1) Paul von Hindenburg 2) Friedrich Ebert 3) Maximilian von Baden 4) Georg von Hertling 5) Georg Michaelis 6) Theobald von Bethmann Hollweg 7) Erich von Falkenhayn
Arkadaşlar lütfen bilenler yazsın.Dalga geçmek için yazmayalım biraz seviyeli olalım.
Gerçek ırkı derken neyi kastettiğinizi anlamasamda,bu kişilerin tamamı Almanya doğumlu,Alman asıllı,Alman tarihinde Elit tabaka insanlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Gerçek ırkı derken neyi kastettiğinizi anlamasamda,bu kişilerin tamamı Almanya doğumlu,Alman asıllı,Alman tarihinde Elit tabaka insanlar.
gerçek ırkı yani hepsi alman yazıyor nette ama bazıları alman degilmiş bunu bulmam gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SESSİZ_DÜNYA
quote:
gerçek ırkı yani hepsi alman yazıyor nette ama bazıları alman degilmiş bunu bulmam gerekiyor.
Soy ağacını da nereden bulabiliriz ki?İnsanlar kendi 5 kuşak öncesini bilmiyor,bu nasıl ödev anlamadım.Bakayım biraz
Cızdılar
quote:
Orijinalden alıntı: Christian Troy
Cızdılar
Neden hesabı kapatıldı bilmiyorum fakat okur muhtemelen bu mesajı ki yerli ve yabancı hiçbir kaynakta Alman olduklarından başka bir bilgi bulamadım bu kişilerin asılları ile ilgili.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Christian Troy
Cızdılar
Neden hesabı kapatıldı bilmiyorum fakat okur muhtemelen bu mesajı ki yerli ve yabancı hiçbir kaynakta Alman olduklarından başka bir bilgi bulamadım bu kişilerin asılları ile ilgili.