Şimdi Ara

Bu Devlet Adamlarının Irkını Bilen ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ödevim aşagıdaki adamların sadece gerçek ırkı??? nette aradım da fazla bilgi yok biraz bilgi verin.

1) Paul von Hindenburg
    2) Friedrich Ebert
    3) Maximilian von Baden
    4) Georg von Hertling
    5) Georg Michaelis
    6) Theobald von Bethmann Hollweg
    7) Erich von Falkenhayn

Arkadaşlar lütfen bilenler yazsın.Dalga geçmek için yazmayalım biraz seviyeli olalım.

• Gerçek ırkı derken neyi kastettiğinizi anlamasamda,bu kişilerin tamamı Almanya doğumlu,Alman asıllı,Alman tarihinde Elit tabaka insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Gerçek ırkı derken neyi kastettiğinizi anlamasamda,bu kişilerin tamamı Almanya doğumlu,Alman asıllı,Alman tarihinde Elit tabaka insanlar.

gerçek ırkı yani hepsi alman yazıyor nette ama bazıları alman degilmiş bunu bulmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SESSİZ_DÜNYA

quote:

Gerçek ırkı derken neyi kastettiğinizi anlamasamda,bu kişilerin tamamı Almanya doğumlu,Alman asıllı,Alman tarihinde Elit tabaka insanlar.

gerçek ırkı yani hepsi alman yazıyor nette ama bazıları alman degilmiş bunu bulmam gerekiyor.

Soy ağacını da nereden bulabiliriz ki?İnsanlar kendi 5 kuşak öncesini bilmiyor,bu nasıl ödev anlamadım.Bakayım biraz
  • Cızdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christian Troy

Cızdılar

Neden hesabı kapatıldı bilmiyorum fakat okur muhtemelen bu mesajı ki yerli ve yabancı hiçbir kaynakta Alman olduklarından başka bir bilgi bulamadım bu kişilerin asılları ile ilgili.
  • quote:

quote:

Cızdılar

Neden hesabı kapatıldı bilmiyorum fakat okur muhtemelen bu mesajı ki yerli ve yabancı hiçbir kaynakta Alman olduklarından başka bir bilgi bulamadım bu kişilerin asılları ile ilgili.

http://forum.donanimhaber.com/m_55467431/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55467431

kapışmış biriyle burda

• quote:

quote:

quote:

Cızdılar

http://forum.donanimhaber.com/m_55467431/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55467431

kapışmış biriyle burda

mesajımı silinmiş bilmiyorum ama tartışma yaratıcak mesaj yok ,yoksa biri istedi diye burda hemen hesap mı kapatıyorlar anlamadım

• ciddi demişte soru gayriciddi.bezelye mi bunlar,ırkını bilelim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.