Arkadaşlar Kafama Takılan 2 soru war; 1-] PCI express 2.0 olan bir ekran kartı pcı express uyumlu anakarta uyarmı? 2-]PCI express 2.0 ile PCI express arasında ne fark var?
Uymasına uyar da ekran kartı seçimi yanlış gibi geldi bana. 4870 daha tercih edilebilir. :)
quote:
Orjinalden alıntı: topcutalha
Uymasına uyar da ekran kartı seçimi yanlış gibi geldi bana. 4870 daha tercih edilebilir. :)
PCI express 2.0 ile PCI express arasında ne fark var?
uyar ama yanlıs yerden yanlıs parca seçmişin , fiyatlar yüksek + 4870 al 3870x2 mi kaldı şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: cluber00
uyar ama yanlıs yerden yanlıs parca seçmişin , fiyatlar yüksek + 4870 al 3870x2 mi kaldı şimdi
alırımda farkları ne arasındaki
Kardeşş .. Kesinlikle yanlış karar vermissin ..
HD4870 varken .. sen niye daha pahalı ve performansı daha düşük olan HD3870x2 alıyosun ..
HD4870 Al ..
Anakart olarakta OC yapıcaksan işlemci güç girişi 8 pin olan bişe al ..
bu 4 pin görişli .. iyi oc yapılmıyo bu anakartla .. tabi yapmıcaksan .. güzel anakart
quote:
Orjinalden alıntı: BlackCalamity
Kardeşş .. Kesinlikle yanlış karar vermissin ..
HD4870 varken .. sen niye daha pahalı ve performansı daha düşük olan HD3870x2 alıyosun ..
HD4870 Al ..
Anakart olarakta OC yapıcaksan işlemci güç girişi 8 pin olan bişe al ..
bu 4 pin görişli .. iyi oc yapılmıyo bu anakartla .. tabi yapmıcaksan .. güzel anakart
nasıl yani ben bu anakartta e8400 ü 3.5 ghz felan yapamammı?
veya diğer süper oC yapılan bi anakart : Gigabyte X38-DQ6 , ASUS P5Q DELUXE bunlarda olabilir ..
quote:
Orjinalden alıntı: iktyas
hiç yaramaz o kart söyleyım alanlar cok pişman sende pişman olma derım paranla rezil olma
arkadaşım ben bu kartı pcı express 2.0 die yazdım yani anakarttada sadece PCI express yazıyor ondan yani örnek olsun die, yani PCI express 2.0 olan bir ekran kartı verdiğim anakarta uyarmı onu demek istedim kusura bakmayın
veya diğer süper oC yapılan bi anakart : Gigabyte X38-DQ6 , ASUS P5Q DELUXE bunlarda olabilir ..
dfı da 4ghz i rahat görür kalıbımı basarım , Gigabyte X38-DQ6 , ASUS P5Q DELUXE iyidir ama oc de dfı 1numara + stabilite
quote:
Orjinalden alıntı: eXXe_bRs_eXXe
quote:
hiç yaramaz o kart söyleyım alanlar cok pişman sende pişman olma derım paranla rezil olma
arkadaşım ben bu kartı pcı express 2.0 die yazdım yani anakarttada sadece PCI express yazıyor ondan yani örnek olsun die, yani PCI express 2.0 olan bir ekran kartı verdiğim anakarta uyarmı onu demek istedim kusura bakmayın
uyar merak etme
quote:
quote:
quote:
uyar merak etme
peki PCI express 2.0 ile PCI express arasındaki fark nedir?
quote:
quote:
quote:
quote:
uyar merak etme
peki PCI express 2.0 ile PCI express arasındaki fark nedir?
pcı 2.0 daha hızlı verı aktarımı sağlıyor pcıya göre yanlız bu verımı almak için hem anakart hemde ekran kartın pcı 2.0 desteklı olcak
bak arakadaş doğru söylüyo ..
DFI oc de 1 numara gibi bişey ..
onun için bende diyiyorum ki kesinlikle 4.5 rahat yapar ..
mesela q6600 ı .. adam .. DFI Lanparty Dark X38-T2RB ile ..
2.4 ten 4.2 ghz yapmıştı ..
3dmark06 işlemci puanı 3500 iken 5900 olmuştu
quote:
4.5 her baba yigidin harcı degil,sogutmaya bakar daa .. , anakartta ben oc performansından önde tutarım stabiliteyi , dfı de bu işi iyi biliyor
Ekran Kartı > Asus 512MB Ati Radeon Ex.AX1550/ DDR2(128BİT) PCI-EX16 TV-DV 70 tl piyasadaki kaldıramıyaçagı oyun yok
quote:
Orjinalden alıntı: cluber00
quote:
4.5 her baba yigidin harcı degil,sogutmaya bakar daa .. , anakartta ben oc performansından önde tutarım stabiliteyi , dfı de bu işi iyi biliyor
merhaba.acaba asus p5q se seçerek nasıl bi tercih yapmışım?ilerde oc yaparken beni kıstılar mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme