Şimdi Ara

bu ekran karti hayalmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bir ekran karti satin almak istiyorum fakat hayalmi kuruyorum yoksa bu ozellikte bir ekran karti piyasada mevcutmu.
    1 - ekran kartinda cift cikis olacak birisi monitore birisi plasmaya ( vga,hdmi, vs.. ) bu var biliyorum
    2 - ekran karti hem goruntu cikisi hemde ses cikisi olsun plasmada izlerken ses cikisini ekran kartindan alabileyim cunki diger ses karti cikisim monitore gidiyor orasi musait deil
    3 - ayni anda hem plasmada hemde monitor de goruntu alabileyim ve ikisinde de ayri islemler yapabileyim yani plasmada mac seyrederken monitorde internete bakabileyim ama birbirinden bagimsiz olsun
    4 - bunlari yapmasi mumkun olan bi ekran karti varmi icat edildimi yoksa benmi teknolojiden uzagim
    5 - ve de son olarak varsa bu kartin bana ismini versiyonunu mumkunse resmini benimle paylasabilirmisiniz
    6 - ilginize ve alakaniza simdiden tesekkurler

• no 2 için konuşayım hd2600 ve 2900 kartların üzerinde ses yongası var yine çıkan 8800 gtlerde var mı tam olarak emin değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

no 2 için konuşayım hd2600 ve 2900 kartların üzerinde ses yongası var yine çıkan 8800 gtlerde var mı tam olarak emin değilim.

1 ve 2 mumkun kaldi 4 secenek saol arkadasim
  • plazmaya goruntuyu hdmı uzerinden vericeksen 2600 ve 2900 serisinde bulunan karlar senın istedigin butun ozellikleri karsılayabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbul2007

plazmaya goruntuyu hdmı uzerinden vericeksen 2600 ve 2900 serisinde bulunan karlar senın istedigin butun ozellikleri karsılayabılır

varsayalim hdmi den goruntuyu plasmaya verdim sesi de ekran karti uzerinden aktardim iki ayri goruntude ikifarkli islemler yapabilecekmiyim asil onemli olan burasi
    tesekkurler
  • galiba gercekten hayal kuruyorum ama mantik olarak dusundugumde cift ekran kartiyla yapabilirmiyim yada 1 ekran karti 1 tv kartiyla ayri ayri goruntuler alabilirmiyim
    fikirlerinizi paylastiniz icin simdiden tesekkurler
  • şimdi bunlar için çokda pahalı bir karta ihtiyaç yok sanırım olur. çünkü masaüstün'e sağ tıklayıp özelliklerden görüntüye geldiğimizde 1 ve 2 die 2tane şablon oluyor genelde, buda senin istediğin işlevi yerine getirir sanırım. fakat plazmaya bağlayıp 2 bağımsız görüntü almak konusunda yardımcı olamayacağım emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitaristanbull -- 11 Kasım 2007; 22:22:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD5450 ekran karti degisir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitaristanbull

şimdi bunlar için çokda pahalı bir karta ihtiyaç yok sanırım olur. çünkü masaüstün'e sağ tıklayıp özelliklerden görüntüye geldiğimizde 1 ve 2 die 2tane şablon oluyor genelde, buda senin istediğin işlevi yerine getirir sanırım. fakat plazmaya bağlayıp 2 bağımsız görüntü almak konusunda yardımcı olamayacağım emin değilim

bu islem zaten cok basit bisey.bu islem yapildiginda 2 goruntuden birini iptal ediyosun yani ikisinide kullanamazsin
  • Sevgili yvelines78, istediğin her şey (ses meselesi hariç) şu an alabileceğin en ucuz ekrankartında mevcut. Mesle benim ekran kartı Gigabyte 6600 GT, standart bir model.

bu ekran karti hayalmi

Özellikleri şurada Türkçe var: 6600 GT

Belki bu kart çıkalı iki sene oldu, 1080i High Definiton destekliyor (tabi komponent çıkış, 3 kablo olarak). Şu an HDMI veya HDCP-DVI çıkışı olmayan ekran kartı kalmadı sayılır. Bu kart evde 10 metrelik tek komponent kabloyla standart CRT TV'ye bağlı.

TV ve iki monitörü multiple displays olarak 3 ayrı masaüstü halinde sunmayan ekran kartı şu an yok gibi. Çoğu tüketici hemen hemen hiç kullanmıyor ne yazık ki.

Eşim TV'de benim gönderdiğim bir videoyu izlerken ben internette dolaşabiliyorum. Ne yazık ki ses için ancak AMD'nin son kartlarından HDMI audio destekleyen bir kart bulsan bile iki tarafa farklı ses gider mi bilemeyeceğim (bu cümlede ne demek istedim anlamadım). Şu an bir kaç jack çoğaltıcı (5 ytllik bi plastik)
     bu ekran karti hayalmi
    ile bilgisayarın olduğu oda ve salondaki 5.1'e aynı sesi iletmeyi başarıyorum.

Anakartın onboard ses kartıyla ayrı Creative'den ayrı ayrı ses almak mümkün olur muydu acaba? Şimdi ben de merak ettim bak.

• topiği tesadüfen gördüm,
    ses kısmı benim alanıma giriyor,
    değil iki 5 ses kartını aynı anda kullanmak mümkün (tabi daha fazlasını da yeteri kadar slotunuz varsa)
    yani 1 adet ilave ses kartıyla o sorununuzda çözülür.
    birde onboard vardır nasılsa.

http://forum.donanimhaber.com/m_13069903/mpage_1/key_varan//tm.htm#13069903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 11 Kasım 2007; 23:41:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahveisteyen

Sevgili yvelines78, istediğin her şey (ses meselesi hariç) şu an alabileceğin en ucuz ekrankartında mevcut. Mesle benim ekran kartı Gigabyte 6600 GT, standart bir model.

bu ekran karti hayalmi

Özellikleri şurada Türkçe var: 6600 GT

Belki bu kart çıkalı iki sene oldu, 1080i High Definiton destekliyor (tabi komponent çıkış, 3 kablo olarak). Şu an HDMI veya HDCP-DVI çıkışı olmayan ekran kartı kalmadı sayılır. Bu kart evde 10 metrelik tek komponent kabloyla standart CRT TV'ye bağlı.

TV ve iki monitörü multiple displays olarak 3 ayrı masaüstü halinde sunmayan ekran kartı şu an yok gibi. Çoğu tüketici hemen hemen hiç kullanmıyor ne yazık ki.

Eşim TV'de benim gönderdiğim bir videoyu izlerken ben internette dolaşabiliyorum. Ne yazık ki ses için ancak AMD'nin son kartlarından HDMI audio destekleyen bir kart bulsan bile iki tarafa farklı ses gider mi bilemeyeceğim (bu cümlede ne demek istedim anlamadım). Şu an bir kaç jack çoğaltıcı (5 ytllik bi plastik)
     bu ekran karti hayalmi
    ile bilgisayarın olduğu oda ve salondaki 5.1'e aynı sesi iletmeyi başarıyorum.

Anakartın onboard ses kartıyla ayrı Creative'den ayrı ayrı ses almak mümkün olur muydu acaba? Şimdi ben de merak ettim bak.

arkadasim benimde tam istedigim bu. bende ati radeon 9200 SE diye bir ekran karti var ve sadece pc icin vga ve s video cikisi var ve bununlada ne yazikki bagimsiz iki monitor ayri ayri islemler yapamiyorum, iki ekrandan mecbur birtanesi bloke
    ben yurtdisinda yasadigim icin lig tv yi digiturkwebtv den internet araciligiyla izliyorum mac hastasiyim bir yandan plasmamda mac izlerken diger yandan da pc de islerimi halledebileyim yani pc de masaustundeki sablondaki 2 monitorden birini sectigimde ya monitor yada plasma bloke oluyor yada vga ciksini plasmaya baglayinca monitor de baglanti kalmiyor
    ben buna bi care aramak icin birbirinden bagimsiz iki ayri goruntu istiyorum (ses cikisi onemli deil).bana konuyu birazdaha acarsan sevinirim hangi ekran karti bana uygun olur
    tesekkurler

• http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd49985#tablnk

arkadaslar bu adresteki ekran karti benim carem olabilirmi sizce
    teskkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.