Şimdi Ara

Bu Ekran Kartı Sistemime Uygun mu Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Yıl Önce Topladım Sanırım Sistemim Şu Şekilde :

Core i7 3770K Soket 1155 3,5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci (4 ghz de çalışıyor)

GSKILL 16GB (4x4GB) Ares Orange Low Profile DDR3 2133MHz CL11 Dual Kit Ram

MSI Z77A-G45 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) HDMIDVI Anakart "Not: Sadece işlemci , ramlar , anakart 1200 tl tutmuştu o zaman. günümüzle karşılaştırın"

PSU'mda 8 Pin 2 çıkış var. 650 Watt.

Ekran Kartım Zotac nVİDİA gTX 275 (2x6 Pinle çalışıyor). Her oyunu full detay sorunsuz oynadım. GTA 5 Dahil. Sadece DX 11, DX 12 Desteği olmadığı için yeni nesil oyunları oynayamıyorum. Sadece bu yüzden değiştirmek zorundayım. yoksa yeni nesil oyunları bile paklar bu ekran kartı. 512 bit. Aldığımda en tepedeki kartlardan dı...

Almak istediğim kart şu : Sapphire RX580 PULSE GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı. Yarı fiyatına 1400'e buldum. Bir tanıdıktan 1 ıl garantisi devam ediyor. Fırsatı kaçırmamam. Bence bu dönemde FİYAT/PERFORMANS oranı aşılamaz bir kart. Ama sistemim desteklemez diye korkuyorum. Zorlana alıcam ek hiçbir parça alamam. Ortada kalır yani kart...

Yardım ederseniz sevinirim. Karta talip var çünkü kaçırmak istemem 1 günüm var cevap atmak için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrExploit -- 26 Ağustos 2018; 16:56:51 >

• 8 senelik markasını, amperını bılmedıgımız bir power suplay sorun çıkarabilir o ekran kartına. diğer parçalarda sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Ağustos 2018; 17:23:54 >
  • rx 580 uygun bir kart. 275 ile nerdeyse aynı elektriği yer. amper, psu vs dert etme. hepsinde değerler standarttır. güç girişleri uymasa bile kaliteli bir çevirici ile sorunsuz kullanabilirsin.
  • power supply sıkıntı değil gibi , çünkü 2 tane 8 pin çıkış var. kartta 1 tane 6 pin 1 tane 8 pin çıkış var. 1-2 kabloyla bu iş hallolur. Bir sorum daha olacak. bu kartı bazen görüyorum 1 kaablosunu takmışlar falan. bu karta hem 6lık hem 8lik pini takacakmıyız ? bu arada power supply 650w HİGH POWER marka o zaman baya iyi bi fiyata almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrExploit -- 26 Ağustos 2018; 17:51:4 >
  • MrExploit kullanıcısına yanıt
    güç girişlerine komple takman gerekli. yoksa ya alt seviye çalışır yada hiç çalışmaz.
  • O işlemci 8 yıllık olamaz max 5 seneliktir , ekran kartı kıyak sistemine uyar psu yeterli gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.