Şimdi Ara

bu fiyata bu araç alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba forumdaşlarım bu cruze alınır mı subapları magnezyum erıme yapar lpg de denılıyor butun yıllardakı uretımlerde mı erıme yapıyor otomatık olmasıda arızaya meyılını artırıyor ve yakıtı da zaten cok yakan bı arac oldugunu bılıyorum tr den cekılmesı de cabası ancak bu fıyatlara bu donanım model araba yok ne dersınız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-hatasiz-229158713/detay

• 2011 Sunrooflu bulabilirsiniz bu fiyatlara

Korkacak bisey yok alinir, binilir. Satarken beklersiniz biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene içinde satmazsanız elinizde kalır zaten parça sıkıntısı yaşanmaya başladı ayrıca LPG den dolayı 3000 TL civarı bi masraf açacaktır. Renk olarak ta hiç iç açıcı değil
  • linkini attığınız ilandaki aracın fiyatlarında (30.000 civarı) ben de aramaktayım. Tavsiye verecek kadar tanımıyorum o markayı ama hakkında nedense hiç iyi şeyler duymadım. Zannedersem bizim alabileceğimiz en iyi araba mazda 3 :))

bir süredir bakıyorum, en makulu mazda geldi. düşünebilirsiniz.
  • 124lukleri tercih et bence. Ayrica erirse subaplar degistir celik tak devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi alternatifler mevcut..

(Bkz: Linea, Accent...)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır. Aldığında direk çelik sübap taktırır yola devam edersin. kusuru yakıtı ve performansı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben biraz baktım diğer ilanlara alacaksan sunrooflusuna bak daha karizma duruyor.

Hiç unutmam arkadaşım sıfır olarak almıştı, fabrika çıkışı LPG falan vardı, satarken zarar ettim demişti ama bilinmez ne denli doğrudur geçen aylarda sattı gitti şirokko aldı.
  • Herkes ölümüne eleştirmiş de şu an piyasada 30-32 bine lpg li C sınıfı sedan ne alabilirsin? Adamlar 2001 model opel astralara 25 bin fiyat çekiyorlar. Bu fiyata cillop gibi araba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.