http://www.kahramanelektronik.net/index.php?route=product/product&product_id=66 Yukarıdaki linkte 525 TL yazıyor ama altta Kinect Readyle beraber diyor sanırım. Doğrumudur bu ?
quote:Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo ucuza keyi kayıp almaya calışın çok haklı onlar değerlencek 3-5 gün sonra.
quote:Orijinalden alıntı: tablocu quote:Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo ucuza keyi kayıp almaya calışın glitch aferin
quote:Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo quote:Orijinalden alıntı: tablocu quote:Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo ucuza keyi kayıp almaya calışın glitch aferin kosnoltürk bikons ikilisi bu işi çevirip ikinci şubeleri açıcağa benziyor
quote:Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo olabilir bu işlemde olursa tr deki en iyi kosnollardan bi tanesi bende olyuo 1.320 tb hdd li çift kol 50 dvd bi hdd dolusu oyun jasper çift kol
quote:Orijinalden alıntı: tablocu quote:Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo olabilir bu işlemde olursa tr deki en iyi kosnollardan bi tanesi bende olyuo 1.320 tb hdd li çift kol 50 dvd bi hdd dolusu oyun jasper çift kol sanmıyorum
quote:Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo quote:Orijinalden alıntı: tablocu quote:Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo olabilir bu işlemde olursa tr deki en iyi kosnollardan bi tanesi bende olyuo 1.320 tb hdd li çift kol 50 dvd bi hdd dolusu oyun jasper çift kol sanmıyorum 2.320 yapıyorum bahsi artırıyorum