Şimdi Ara

Bu Fiyatlara Jel Akü Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aslında jel aküleri daha önce almıştım çokta memnun kaldım. Şimdide güneş panelimiz için alacağım ama fiyat araştırması yaptığımda fiyatlar baya uçuk geldi bana. Şurada fiyat listesi verilmiş. http://www.jelakuler.net/aku-fiyatlari/

Teknik açıklamalar kısmını falan okudum baya kaliteli aküler satıyorlar. Hatta söylediklerine göre üretici firmayla anlaşmışlar cycle değerleri fazlaymış bunların sattıklarının. sizce bunlardan almalımıyım yoksa önereceğiniz fiyat açısından uygun ama kalite bakımından da uygun başka marka varmı?

Konuya hakim üstatlar cevap verirse sevinirim.

• Kimsenin bir önerisi yokmu arkadaşlar :(
  • Neredeyse piyasanın iki katı fiyatları var.
    BB bataya marka olarak kalitelidir diye biliyorum ama o fiyat farkının hakkını verecek kadar edermi bilmiyorum.
    Zira farklı markalardan aynı kapasitede iki tane almak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukubara -- 22 Nisan 2016; 22:58:58 >
  • evet bencede piyasayı 2 ye katlamışlar esas bunlar sakat vasat kalite olupda vurguncu olabilirler

sana önerim mustang marka jel akülerdir.

nerede amacıan bağlı olarak amper miktarı değişebilir.
  • Yorumlarınız çok sağolun arkadaşlar. Bende bu BB leri kullandım aslında çokta memnun kaldım ama aradan zaman geçtiğinden ve şimdi 70 amperlik akü alacağımdan fiyat pahalı geldi. şimdi marka hakikaten kaliteli birde şurada dediklerine göre cycle değerleri piyasadaki BB lere göre fazlaymış kafam karıştı açıkcası http://www.jelakuler.net/uzun-omurlu-bb-jel-akuler/
  • Birde arkadaşlar mutlu akününde jeli var onu önerirmisiniz kullanan varmı aramızda
  • Türk akülerinin hepsi tırt bence
  • Evet hocam açıkcası ben Mutlu akünün jel olmayanı kullandım otomobilde 1 yıl falan gitti. Tabi şimdi güneş paneli için kullanacağız güçlü ve jel akü lazım. Mutlu akününde jeli var belki o kalite bakımından iyidir diye sordum. Bu BB ve Trojenler harbiden nam yapmış ama fiyatıda çok geldi. bakalım araştırmam sürüyor inşallah daha uygun fiyata ama aynı kalitede başka bir marka buluruz. Yorum yazan üstatlarada ayrıca tek tek teşekkür ederim.
  • Evet arkadaşlar 12 volt 80 amper 2 adet BB akü aldım. Bir süre kullandıktan sonra size akülerle ilgili deneyimlerimi aktaracağım.http://www.jelakuler.net/uzun-omurlu-bb-jel-akuler/
  • Arkadaslar einhell bc 12 aku sarj aleti aldim. Ama jel akuye uygun degil yaziyor. Fark ediyor mu gercekten sarj cihazlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Ferhat

Arkadaslar einhell bc 12 aku sarj aleti aldim. Ama jel akuye uygun degil yaziyor. Fark ediyor mu gercekten sarj cihazlari.

Arkadaşım sana tavsiyem şurasıyla irtibata geç. Akü ve şarz aletleri konusunda gerçekten uzman kadroları var.
    www.jelakuler.net
    Bu arada ben aküleri allı 7 ay oldu ve çok çok memnunum. Gerçi stın aldığımda da demişlerdi 5- 7 yıl kullanırsın 7 ay erken bakalım kullanıp göreceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.