Şimdi Ara

Bu göbek nasıl erir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemek yemeyi değil ama abur cubur yemeyi çok seviyorum. Birayı iyice azalttım ayda 7 8 şişe içiyorum. Haftada 3 4 kere sabah uyanıp hiçbir şey yemeden kondisyon bisikletine biniyorum 40 50 dk sürüyorum. Beyaz ekmek 1.5 yıldır yemiyorum. Arada tam buğday ekmeği yiyorum ayda 4 5 dilim anca.
    Bu göbek nasıl erir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E20DF54B6 -- 18 Eylül 2018; 14:42:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8dk da karın kası videosundan basla devamini da getir karin bolgesini inanilmaz calistiriyor onun disinda bir fikrim yok

Birayi birak o da kendine has bir gobek yapiyor gobekle ust vucudun cok alakasiz

• Ben fikir vermesi açısından kendi uyguladığımı söyleyeyim. Yaklaşık 1-2 yıldır çok istisnai durumlar hariç pasta, börek, kek, paketlenmiş abur cubur (cips, kraker, çikolata) yemiyorum. Kola gibi gazlı içecekleri ve meyve suyunu içmiyorum. Birayı ayda 1 veya daha az içiyorum ortalama. Aslında bir kaç ayır ekmeği de bıraktım ama ekstrem olabilir senin için. Yediklerini tek cins şeyler içeren gıdalardan alır (et, yulaf, kuruyemiş gibi) ve işlenmiş ürünleri bırakırsan (zamanla da olsa) düz bir karına sahip olabilirsin.
  • kas kutlesi almaya calis. gobege gelene kadar cok sey var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.