Şimdi Ara

Bu göstergedeki ne ışığı yardım Laguna 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler anlayan varsa. Dün zor parkettim arabayi boştayken kendi kendine gaz veriyor 2500 devirlere kadar. Vitese alınca gaz yemiyor. Telimi takılı kalmıstır bu ışık yandı anlayan varmıdır.

Ortada benzin ısıgının altındaki solunda yag ısıgı olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu göstergedeki ne ışığı yardım Laguna 2

• Akünü kontrol et, kutup başlarını, kablolarını hatta şarj dinamosunu. Büyük ihtimalle araçta şarj olma yada akü problemi var. Araç kendini çalışır tutabilmek adına devri yükseltiyor...

Burada da başka başka ihtimaller belirtilmiş...

• Enjeksiyon sistemi ariza uyarısıydı galiba,aynı araç bende de var ama bu uyarıyı almadım hiç.Facedeki laguna gruplarına bi danışın isterseniz

• Sağolun arkadaslar bakiyim iyi bilen varsa yine yazabilir.

• havalar soğudu. otomatik jikle devreye giriyordur. motor devri motor ısınana kadar yüksekte çalışır.
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    7 km yol gittim yanmıyordu isik sonradan yandı usta sıcaktır motor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önceden laguna 2 kullandım benzinli
    bu hata bildiğim dizelde çıkıyor sizin arac dizel mi ?

Kullannma klavuzundaki bilgi :
    Bu göstergedeki ne ışığı yardım Laguna 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

7 km yol gittim yanmıyordu isik sonradan yandı usta sıcaktır motor zaten
    kızdırma bujisi uyarı lambası. normal çalışmasında kontağı açtığınız zaman birkaç saniye yanıp sonra söner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Daha önceden laguna 2 kullandım benzinli
    bu hata bildiğim dizelde çıkıyor sizin arac dizel mi ?

Kullannma klavuzundaki bilgi :
    Araba benzinli lpgde var ama lpg deposu boş benzinde giderken oldu

Usta daha önce yanmıyordu böyle gaz yememeye baslayınca yandı sabah baktım gene aynı.

Diatta araba ilk calisirken stopun yanindaki yuvarlak yanıyo 2-3 saniye sönünce calistiriyoruz. O degilmidir senin dedigin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 26 Ekim 2018; 11:40:31 >

• WapTRyphoon kullanıcısına yanıt
    Araba benzinliyse başka bir fonksiyonu vardır. Kullanım kılavuzuna bakın. Stop'un yanındaki immobilizer uyarı ışığı sanırım.
  • yanlış bilmiyorsam otomatik jigle ışığı , yani motoru ilk çalıştırmada araç kendi kendine daha fazla benzin daha az hava karışımı verir ( zengin karışım) motor ısındıktan sonra da bu jigle kapanır ve normal gaz-hava karışımı verir.
    sizin aracın otomatik jigle sistemi arızalanmış ve kendi kendine ototmatik jigleye geçerek araca gaz veriyor olabilir.
    Bu motor beyninden de kaynaklanabilir, maalesef laguna ve fransız araçların elektronik donanımları biraz sıkıntılı.
    Servise gidip baktırmanız gerekmekte.
  • akü kırmızı ısık yanınca sarj etmıyor demektır sarj dınamosu calısmıyor.200 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: kramerica

yanlış bilmiyorsam otomatik jigle ışığı , yani motoru ilk çalıştırmada araç kendi kendine daha fazla benzin daha az hava karışımı verir ( zengin karışım) motor ısındıktan sonra da bu jigle kapanır ve normal gaz-hava karışımı verir.
    sizin aracın otomatik jigle sistemi arızalanmış ve kendi kendine ototmatik jigleye geçerek araca gaz veriyor olabilir.
    Bu motor beyninden de kaynaklanabilir, maalesef laguna ve fransız araçların elektronik donanımları biraz sıkıntılı.
    Servise gidip baktırmanız gerekmekte.
    Sabah tekrar baktim sikinti yok gibi ama kontagi cevirince bu isik yaniyor. Calistirinca sonuyor simdilik bisey yok gibi ama. Nerden bulaştıysak renoya 6 sene efsane kasa corolla kullandık hiç arıza cikarmamisti.

• Alttaki ısıtma bujisi üstteki elektronik arıza ışığı, araba kafasına göre gazı farklı okuyorsa pedalın kontrol edilmesi gerekebilir

• o "zigzaglı" olan genel arıza ışığı her türlü arızadan dolayı yanabilir. sadece bilgisayara bağlayınca nedeni anlaşılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.