Bu gurur hepimizin

-
-
"yaw gardajım onlar afrikayı sömürdüler ondan öyle tamam mı ehöehöeöhe" - bir yeşil top sözü
-
Yav geçin bunları artık hedefimiz 1990-2010 çin. Kısaca 2023te görüşmek üzere.
Dolar ve euro ile.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kardeşim bir numarayız.
Arnavutluk kimseye asgari ücret vermiyorki. Öyle bir rakam koymuşlar duruyor senelerdir.
Güncelleseler çoktaaan geçtik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CAATSA yaptımları gelecek daha.
-
Sizi cahiller sizi.
Sizene dolardan alla alla...
Ünlü ekonomist ne demişti size "dolarla mi maaş alıyorsun" ne kadar doğru bir şey buna kulak verin azıcık.
Euro ile mi maaş alıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 2 Kasım 2020; 19:55:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bir başarı haberi daha. Venezuela gibi büyük bir rakip var ama Erdoğan ve akp'lilere güvenim tam.
https://forum.donanimhaber.com/neredeyse-birinciyiz--146277964
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Euro borcun mu var diye soruyorlar hala.
imam ossursa cemaat sıçar misali.
-
Ama yol yabıdı göbrü yabıdı asyaynan avrüpayı birileşdiridi. Esginden garneyi ekmeknen alıyoduk yiğenim.(öyle miydi yav unuttum bak yiğenim)
-
Bag yigenim dogru dimiş bunlar da var bunların hepiciği çokomelli
Aman tanrım bu adamın bir online forum hesabı var
-
zimbabwede insanlar 1 dolara calisiyo dalga geciyoduk..simdi onlar diyodur..pro ameleler saatte 1 dolar bile alamiyo diyodur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatımda bir kere olsun bunlara oy vermedim o yüzden bu gurur benim değil.
-
Allahın izni, Reisimizin emri ile. Arnavurluğu da geçeriz evelallah.
Duy avrup duy bu güçlü Türkiye'nin ayak sesleri, Reis nasıl titretiyor belli değil, heyetine kurban.
Dolar ve Euro ile
6000 bin tl verip aldığım fotoğraf makinesini eskiden 2000tl ye alabiliyordum. gelecekte ise almaya gücüm yetmiyor. İyi ki zamanında almışım, belki youtube videolarımdan biraz para kazanırım. gerçi o da vergiler altında hiç olur.
Lan dur resmen b...u yemişim
dur ağlanacak halime ben şurada biraz güleyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 4 Kasım 2020; 7:29:56 >
"yaw gardajım onlar afrikayı sömürdüler ondan öyle tamam mı ehöehöeöhe" - bir yeşil top sözü |
Hayatımda bir kere olsun bunlara oy vermedim o yüzden bu gurur benim değil. |
400-500€ ev var internet denen şeyi kullan! et 6€ Bizde 70₺ petrol 1€ 7₺ ps5 499€ 8400₺ daha sayacak bir sürüşey varda sana anlatacağıma duvara anlatırım daha iyi. |
Sizi cahiller sizi.
Sizene dolardan alla alla... Ünlü ekonomist ne demişti size "dolarla mi maaş alıyorsun" ne kadar doğru bir şey buna kulak verin azıcık. |
Bu bana biraz abartı geldi.
|
Bu da forumun delisi işte. Bırakın eğlensin. |
Yalançı nerede 800 lira kira var anadolu’nun ücra şehir ve kasabalarında mı? İstanbul da ortalama kıralar 2.000 den başlıyor. 2.000 e de merkezi semtlerde düzgün daire yok. Ayrıca almanya da kiraya elektrik,su ve ısıtma dahil oluyor çoğu zaman. |
Benzer içerikler
- 2025 düğün masrafları
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- yusuf serdar yücel
- elif can yetim
- tei eskişehir maaş
- türk telekom upload hızı
- s25 ultra fiyat
- togg kampanya
- iphone servis yok hatası
- byd fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X