Şimdi Ara

Bu hızın üstüne çıkabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buldun bunuyosun gibi olucak ama bu hızın üstünü görürmü.100MB 150 AKN TURKNET aboneliğine basvurdum ama online işleme 75mb olarak tanımlı hat değerlerim.100 mb olarak alabilirmiyim.Upload hızım yükseltilirmi kayıt bıraksam bir yandanda kayıt açtırınca hızım düşer diye hiç elleyesim gelmiyor yeni aboneyim 1 haftada anca hallettim baglanma vdsl geçiş falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit1x1 -- 31 Mayıs 2017; 19:23:54 >

• hocam bence kaşınma 72 mbps alıyosun şımarmaya gerek yok türkiyenin internet ortalaması 6mbps bil istedim kaplumbağa gibi internet kullanıyoruz burda 6 mbps benimki sen 3 mbps az geliyo diye müşteri hizmetlerini ariyim mi diye soruyorsun
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    100 mb alabilirmiyim diyicektim hocam.Neden 100 alabiliyosam 75 kabul edeyim onu anlamadım eldeki imkan neyse hepsini versinler sende para veriyosun bende max neyse onu versinler.Burda 75mb almam deil sen 8 alabilicekse neden 3 alasın misal diyorum bunu sorgulamamız lazım.Kaldıki ben tam 5 sene 1 mb 4 sene 3 mb ve 4 senedirde 8mb kullanıyordum bende daha yeni kavustuk bu hızlara.
  • saha dolabı evinize çok yakın değil ise 100 alamazsınız gelene kadar hız kaybı oluyor sizinkide o yüzden 75 mbps saniyede 8mb dosya indirmek bence gayet yeterli hakkını ara ama kendini yorduguna değmez o 25 mbps için 4 senedir kullanıyorsanız iyi hocam 7.senem bu 6 mbps ile 1km ötemde 100mbps hız alabiliyor oturanlar bana koyan bu oluyor 1km ileride fiber kutu var diğer tüm şehirde adsl var ben napayim peki hocam insan deliriyor o kutuyu gördükçe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 netin üzerine çıkamıyorum
    10 yıl önce açıldı
    ne hız alırım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.