Şimdi Ara

Bu Jant aracıma uyarmı ve bu marka jantı önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçende bahsetmiştim, benim ikinci aracım i30 un orjinal jant kapaklarını iki dakkalığına aracı çekmesi için verdiğim eleman halletmişti. Şimdi çelik jant almaya karar verdim gibi. lazın biri jant kapaklarını hacamat ederek hiç aklımızda yokken çelik jant olayına sevketti bizi. Neyse

Aşağıda resmini verdiğim jant 6.5x15 boyunda ama hyundai kendi sitesinde bizim aracın jant boyunu 5.5x15 olarak belirtmiş. Ben şimdi 195/65R 15 lastiğe, 5.5x15 jantboyu, 5x114.3 lük bijon aralığına sahip aracıma bu 6.5x15 lik 10x112/114,3 çift aplikasyonlu RC RACING jantı taksam herhangi bir sakıncası olurmu. Fiyat olarakta 550 tl diyor eleman.Görüşlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 13 Nisan 2011; 18:36:38 >

• jant güzelmiş, rc racing uzak doğu üretimi diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 14 Nisan 2011; 0:35:48 >
  • görüş bekliyorum dostlar, jant konusunda uzman olan yok heralde forumda.
  • uzman değilim, ancak şahsi görüşüm orjinaline en yakın olanı seçmen yönünde. çakma duran jant isterse 5000 TL lik olsun hoşuma gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 14 Nisan 2011; 9:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

uzman değilim, ancak şahsi görüşüm orjinaline en yakın olanı seçmen yönünde. çakma duran jant isterse 5000 TL lik olsun hoşuma gitmiyor.

Bu jant nasıl volkan bunu taktırmış yakışmış mı bende bundan taktırayım mı? Araç aynı, ilk mesajımdaki yukardaki jantmı bu jant mı?

• bir de böyle bir jant var
  • Aracın şimdiki saç ve kapakları ise bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence çok güzel uymuş,orjinal gibi duruyor.
    İlk mesajdaki janttan daha güzel
  • cms daha şık
  • o bahsettiğin değerler bijon aralıkları.Satıcı satmak için olur abi der muhakkak ama orjinale yakın birşey bul yada orjinali al.Sonra o jantlar bilezikle takılıyor araca uyması için ve salıntı yapıyorlar yani yüksek hızlara çıkarsan titreme oluyor..

Ha birde hem sana hemde arkadaşına tavsiyem ne jantı alırsanız alın ama o jantlardaki markanın "cms" gibi göbeklerini değiştirin araba ne marka ise o göbekten alın takın hem daha hoş hemde daha orjinal duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

uzman değilim, ancak şahsi görüşüm orjinaline en yakın olanı seçmen yönünde. çakma duran jant isterse 5000 TL lik olsun hoşuma gitmiyor.

Bu jant nasıl volkan bunu taktırmış yakışmış mı bende bundan taktırayım mı? Araç aynı, ilk mesajımdaki yukardaki jantmı bu jant mı?

bence bu ilk gösterdiğinizden daha iyi duruyor

• hocam şekli ne olursa olsun yeter ki parlak abuk subuk jantlardan değil de orjinal görünümlü jantlardan olsun gönderdiğiniz CMS'ler güzeldi
  • hocam şekli ne olursa olsun yeter ki parlak abuk subuk jantlardan değil de orjinal görünümlü jantlardan olsun gönderdiğiniz CMS'ler güzeldi
  • Resimlerde görülen jantlar kendini pek göstermiyor. Siyah tonlarda olursa bence daha güzel olur. Tabi bu benim zevkim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.