Şimdi Ara

bu kadar akıcı ingilizce konuşmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Keserek ben daha iyisini yaparım herkes yapabilir hatta ezberleyerek. Akıcılık için doğru bir örnek değil, ha mutlaka ingilizcesi iyidir ama örnek yanlış. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim çok itici özellikle şu whisper challenge ikisinin de yarısına kadar izlemeye dayanamadım.

kızmı çok itici ya tamam ıngılızcesıne laf ettınızde kıza barı etmeyın gayet guzel sevimli bir bayan

Valla dostum hareketler tavırlar bana yapmacık geldi dayanamıyorum öyle şeylere güzel olduğunu da söyleyemem ama sevimli falan dersen anlayabilirim her ne kadar bana öyle gelmese de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 13 Haziran 2015; 17:12:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Clayman.

Hoş hatunmuş...

¯\_(ツ)_/¯

sonunda asıl noktayı yakalayan biri

O manâda dememiştim ama neyse.

Bu arada toz kondurmuyorsun kıza, hoş lafım yokta sokağa çıksan daha güzeline denk gelirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivers -- 13 Haziran 2015; 17:17:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çöp. türkçe videosu zaten iğrenç. hep ingilizce konuşssun mümkünse. bu arada kaç yıl ingilizce görüyorsunzu hazırlıtka bile ingilizce görüyorsanız bi zahmet konuşun okadar
  • Ne kadar güzel konuşursa konuşsun eğer ben dediği her şeyi anlıyorsam İngilizcesi kötüdür . Bi İngiliz veya Amerikan olamaz hayatta.
  • kalktı

• quote:

quote:

quote:

Hoş hatunmuş...

¯\_(ツ)_/¯

sonunda asıl noktayı yakalayan biri

O manâda denemiştim ama neyse.

Bu arada toz kondurmuyorsun kıza, hoş lafım yokta sokağa çıksan daha güzeline denk gelirsin.

daha guzelıne denk gelırım gelmesınede zor yanı cok zor elıdor mıss turkey e koy gecenlerde izledinmi bilmiyorum fiziğini bilemem tabı ama yüz olarak oradakı kızların hepsınden daha guzel hepsınden dıyorum

• Ben bu kizin yaptiklarinin yarisini yaptim. 10 yasindan beri yabanci dizi izliyorum ve iddaa ediyorum ki bu kizdan daha akici bir sekilde ingilizce konusabilirim. Ki yapiyorun zaten turistlere taksimi gezdirip ev kiraliyorum kahve icip sohbet ediyoruz falan. Bu kiz baya ego yapip video cekmis helal olsun ama bunda buyutecek hicbirsey yok yatkinlik yada istek olunca o kadar kolay ogreniyorki insan. Lisede almanca ogrendim ben, lisenin sonunda kimse konusamazken ben az cok sohbet edebiliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Ben bu kizin yaptiklarinin yarisini yaptim. 10 yasindan beri yabanci dizi izliyorum ve iddaa ediyorum ki bu kizdan daha akici bir sekilde ingilizce konusabilirim. Ki yapiyorun zaten turistlere taksimi gezdirip ev kiraliyorum kahve icip sohbet ediyoruz falan. Bu kiz baya ego yapip video cekmis helal olsun ama bunda buyutecek hicbirsey yok yatkinlik yada istek olunca o kadar kolay ogreniyorki insan. Lisede almanca ogrendim ben, lisenin sonunda kimse konusamazken ben az cok sohbet edebiliyordum

ego değil videolarını ıngılızce cekmesının sebebı youtube kanalının sadece turkler degıl tum dunyaya hıtap etsın dıye yoksa ben ıngılızce bılıorum oo cok şekilim tarzı deıl

• Bu sene hazırlık okudum bende, hazırlığa başlarken bitirdiğimde şakır şakır konuşabilcem dinlediğim herşeyi anlayacam zannediyodum, tabiki olmadı öyke bişey şuan bitti hazırlık hatta yüksek bi ortalamayla bitirdim ama sene başında düşündüğüm seviyenin %50 sine belki anca gelebildim, bu düşünmeden cümle kurabilme veya dinlediğini anlama olayı filan hep fazla kelime bilmekle alakalı sanırım, benimde en büyük eksiğim o şuanda, aksan filan yurtdışında yaşamadığın sürece önemli değil bence, karşımdaki beni anlasın yeter, anadilimiz türkçeyi bile hangimiz aksanı bozmadan gramerin ırzına geçmeden konuşabiliyoruz ki, sonuç olarak kelime bilgimizi geliştirelim bize yeter diye düşünmekteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksani gerçekten kötü

• kız güzel değil allah aşkına yapmayın bu kadar mı abazasınız yüzüne resmen beyaz boya sürmüş ayrıca özel okul mezunu yurt dışınada çıkmış garip bir şey yok
  • "abaat dat"
    dediği yerde kapattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

"abaat dat"
    dediği yerde kapattım

ne diyecekti abot det mi dicekti
  • 40 bin defa montaj yapmış 4dklik videoya. Sen de akıcı konuşursun montajla merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kesha-

40 bin defa montaj yapmış 4dklik videoya. Sen de akıcı konuşursun montajla merak etme.

hadi montajla sende yap lutfen ustte bırısıne solemıstım bu sekıl vıdeo cek cınsıyetımı degıstırırım.
  • Kusursuz değil konuşması.Bilmeden dinleseydim anadili olmadığını anlardım.
  • söylediği doğruysa 6 yaşından beri ingilizce eğitimi alıyormuş ayrıca londraya gitmiş yazları
  • o değilde mimikler falan çok tatlı kızın.
  • Dil okuyan biri olarak rahatça söylüyorum.

Aksanı ingiliz aksanı A diyişinden belli.

normal derece bir konuşmaya sahip. abartmayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Kesha-

40 bin defa montaj yapmış 4dklik videoya. Sen de akıcı konuşursun montajla merak etme.

hadi montajla sende yap lutfen ustte bırısıne solemıstım bu sekıl vıdeo cek cınsıyetımı degıstırırım.

Bu kadar işsiz biri olunca sana link atarım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.