Şimdi Ara

bu kadar akıcı ingilizce konuşmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence de tatılı bi kız ve ingilizcesi güzel keşke beni sevse ama benim gibi tipsize niye baksın güpghüzel kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Bu kız görgüsüzün teki bence. Ben de böyle konuşuyorum ama hiç video çekmiyorum. Ayrıca kesip ardı ardına koyduğu video kliplerle akıcı olduğunu belirtmeye çalışmış. Akıcı ama, bunun genel bir sebebi daha var. Kız = Kız beyler. Hangimiz hangi dilde bu kadar konuşuyoruz? 40 dil bilsem böyle bir şey yapmam.

Haklı olduğu kısımlar da var tabii ki, kız sadece konuşun ve sevin diyor önemli noktalar.

buda turkcesı
    cok tatlı yavvvv

tatlı mı

avatar mesaj uyumu. arkadaş nasıl bi güzellik anlayışın var

guzellık anlayışım ne bılıyon

2 aşkım var benım
    1- sophie dee
    2-eva green

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Bu kız görgüsüzün teki bence. Ben de böyle konuşuyorum ama hiç video çekmiyorum. Ayrıca kesip ardı ardına koyduğu video kliplerle akıcı olduğunu belirtmeye çalışmış. Akıcı ama, bunun genel bir sebebi daha var. Kız = Kız beyler. Hangimiz hangi dilde bu kadar konuşuyoruz? 40 dil bilsem böyle bir şey yapmam.

Haklı olduğu kısımlar da var tabii ki, kız sadece konuşun ve sevin diyor önemli noktalar.

buda turkcesı
    cok tatlı yavvvv

tatlı mı

avatar mesaj uyumu. arkadaş nasıl bi güzellik anlayışın var

guzellık anlayışım ne bılıyon

2 aşkım var benım
    1- sophie dee
    2-eva green

eva idare eder de sophia ne pilader

• quote:

Orijinalden alıntı: Slincer

Dil okuyan biri olarak rahatça söylüyorum.

Aksanı ingiliz aksanı A diyişinden belli.

normal derece bir konuşmaya sahip. abartmayın

ingiliz aksanından bir şey anlamıyorum bunu gayet iyi anladım.
  • ben de bişey sandım bu ne böyle.kuru kuru ruh yok konuşmada.bi de o kadar masrafa girmiş zamanında.biz kendi kendimize öğrenmiş olmamıza rağmen daha iyi bir irlandalı aksanıyla konuşuyoruz bu da bişey mi
  • hem tatlı hem zengin hemde yurt dışında yaşıyor tam benlik be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ama İngiliççe.

• İlkokuldan beri tüm dersleri İngilizce görüyormuş, bir zahmet öğrensin. Bana o fırsat verilseydi şu anda en az 3 dili akıcı bir şekilde konuşuyor olurdum.

Ayrıca Grammarim bu kadar iyi olmasa da daha iyi bir şekilde konuşacağımı biliyorum. Eminem sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 13 Haziran 2015; 20:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

İlkokuldan beri tüm dersleri İngilizce görüyormuş, bir zahmet öğrensin. Bana o fırsat verilseydi şu anda en az 3 dili akıcı bir şekilde konuşuyor olurdum.

Ayrıca Grammarim bu kadar iyi olmasa da daha iyi bir şekilde konuşacağımı biliyorum. Eminem sağolsun

3dil biliyorum 2si yabancı

• cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Bananesi bundan.
  • İngilizce konuşarak bu tür videolar çekenler bu mimikleri yapmak zorunda mı abi kıl oluyorum ne öyle şekilden şekile girmeler

Edit: Becerebilene lafım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullu500 -- 13 Haziran 2015; 20:40:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Bananesi bundan.

Şarkı sözüydü yazasım geldi konu ve mesajını görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullu500

İngilizce konuşarak bu tür videolar çekenler bu mimikleri yapmak zorunda mı abi kıl oluyorum ne öyle şekilden şekile girmeler

Edit: Becerebilene lafım yok

hayırrr bence cok tatlı yavvv durması gozlerını buyutmesı falan yav bole bı sevgılım olacak sabah akşam ıngılızce konuşurum
  • İyi de kızın ingilizcesi o kadar da iyi değil ki ?
  • Kız 14 yaşından sonra her yaz Londra'ya gitmiş.

Kesinlikle yurtdışında yaşamadan konuşma işini halledemezsiniz...En az 3 ay yaşamak şart ,aktif olup insanlarla

konuşmaya çalışmak günlük dil için ideal...Etrafınızda kendi ülkenizden biri olmazsa daha çabuk kavrarsınız dili

ve ingilizce düşünmeye başlarsınız zorda kalınca insan neler neler yapıyor.
  • Kizin aksanina laf ataların aksani nasil acaba

Amerikan aksani var kizfa nerdeyse. Bir tek sure kelimesine takıldım. Şooor dedi

Not: Ingiliz dili ve edebiyati okuyorum bilirkisiyim

• abi bu kız gibi bende özel okula gittim 1. sınıftan beri ve onun aksine bir devlet okulu sürecim olmadı. yani biraz sen de çalışırsan çok zor değil böyle konuşmak hatta benim artık kıvırmak derecesinde konuşan arkadaşlarım var. yurt dışında 1 ay kal sende konuşursun
  • Abartmayin.

• İlkokulda özel okul faktörü bende özeldeydim hani gözde falan bir okul da değildi ama bu kızın dediklerini eksiksiz anladıysam oradaki hocaların kalitesinden ve kızında dediği gibi haftada 10 saati aşkın ingilizce görmemden.

kendi düzgün aksana sahip olmayan ingilizce öğretmenlerinden 30 kişilik sınıfta ingilizce öğretmelerini beklemeyin adamlar olaydan o kadar uzak ki dersi türkçe anlatıyor dil dersleri çok giriş düzey olmadığı sürece kendi dilinde anlatılır kesinlikle

birde aksan yurtdışında kaldıkça ve ingilizce film izledikçe gelişiyor kız at yarışı izlediğini dedi harbi şoktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 13 Haziran 2015; 22:29:36 >
  • Onu bunu seçinde böyle ingilizce sanırım sadece karşılıklı konuşarak öğrenilebilir?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.