Şimdi Ara

bu kadar akıcı ingilizce konuşmak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
10
Favori
4.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karsindakini anla, karsindaki de seni anlasin. Aksan o kadar da onemli degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşması rahat o güzel. ama amerikan aksanı kesinlikle değil . ingilize daha yatkın .

böyle konusmak istiyorsan yurtdısında uzun zaman geçirmen lazım . 12 ayda 5 ay kal , yeterli benim için.
  • Arkadaşlar ingilizceye ne yaparak hangi kaynak kitap ile başlayabilirim

• yaş 15 çok fazla oyun oynar ve ing + ing altyazılı dizi- film izlerim grammer konularını idare edecek kadar bilirim ama hiçbir zaman grammer ağılıklı olmadım her zaman listening, speaking en son writing olayına inandım. yolculuklarda mp3 ing hikayeler dinledim kulak aşinalığını bu şekilde aştım ve speaking'i ise deli gibi evde kimse yokken kendi kendime konuşarak omegle de yabancılarla konuşarak az çok öğrendim.
  • Yalarun

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Konuşması rahat o güzel. ama amerikan aksanı kesinlikle değil . ingilize daha yatkın .

böyle konusmak istiyorsan yurtdısında uzun zaman geçirmen lazım . 12 ayda 5 ay kal , yeterli benim için.

Beraber lol atarmiyiz diye sordum bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sözde ingilizce öğretmenlerimizden daha akıcı konuşuyor ingilizceyi daha yaşıda genç ileride eksiklerini kapatır anlasanız nolur ki olay konuşmakta derdini anlatmaktan fazla akıcı şekilde yabancı dili var sizin neyiniz var ingilizcce biliyon mu ee anlıyom ama konuşamıyom konuşamadıktan sonra anlasan nolur.Bu arada doctor who'cu çıktı kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Kadın

Bizim sözde ingilizce öğretmenlerimizden daha akıcı konuşuyor ingilizceyi daha yaşıda genç ileride eksiklerini kapatır anlasanız nolur ki olay konuşmakta derdini anlatmaktan fazla akıcı şekilde yabancı dili var sizin neyiniz var ingilizcce biliyon mu ee anlıyom ama konuşamıyom konuşamadıktan sonra anlasan nolur.Bu arada doctor who'cu çıktı kız

Birde turkce soru sorsan bile ingilizce cevap veriyor adamis kendini resmen ingilizceye

• Tamam kız sağlam pratik yapmış ve aksan üzerine uğraşmış ama arada biraz kaba bir aksanı var. Özellikle dil ve damak ile yapılan bazı seslere çalışmalı. Şimdi diyeceksiniz sen uzman mısın diye, babam İngiliz annem Türk. İki dili de doğru aksanla hatta en doğrusu aksansız konuşabiliyorum.
  • sen şimdi edit kısmına montaj yazmayın dedin diye yazılmıcak mı

bak yazıyorum o montajla bu kadar olmasa buna yakın ingilizce konuşurum. yiyosa bu kız gibi canlı canlı konussun o zaman derimki aldığı binlerce saat ingilizce işe yaramış

https://www.youtube.com/watch?v=ue8eo6t1QNg
  • Yurtdışında 2 hafta kalsam Türkçem kayıyor. Videoyu izlemedim ama yazdığından yola çıkarak istediğin şey için yurtdışında bir süre vakit geçirmen Şart. 1 yıl kal kendine gelirsin

• Konuşması daha çok günlük konuşma. Cümleleri kısa ve basit. 6 yaşından itibaren İngilizce görüp ve hayatının büyük bir kısmını İngiltere'de geçiren biri için aksanı kötü.
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    O ne yazık ki bende de var. Türkçe konuştuğum zamanlar İngilizce zarar görmüyor ama bir kaç gün İngilizce konuştuğum zaman kafam, düşüncelerim direk İngilizce'ye kayıyor. İşin gerçeği buradayken başıma geldiği zaman utanıyorum biraz. İnsanlar hava atmaya çalıştığımı zanneder diye düşünüyorum.
  • Bunda ne var ki
  • Ben Ingilizce egitim almadim, yurtdisina cikip bi yerde okumadim, kimse bana hoca tutmadi. Oturdum dizi izledim, sarki dinledim soylemeye calistim. Simdi Avustralyan/Amerikan aksanlarıyla Ingilizce konusabiliyorum, yazabiliyorum, dinleyebiliyorum

Bu is biraz yetenek isi dogustan yatkinlik, kimisi de enstruman calar ben calamam mesela. Yirtik olmak lazim, disari cikip turistlerle konusmak mumkunse boyle yerlerde calismak. Ingilizce bilen arkadas, mumkunse internetten direkt anadili Ingilizce olan birini bulmak lazim. Bu sekilde gelisebilirsiniz. Konusmadan gelismez:)

• quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Bunda ne var ki

Dogru canim ne varki dh deki herkes ana dili gibi ingilizce konusuyor zaten

• Nefret ediyorum şöyle ingilizce konuşanlardan. Ağızları burunları ayrı oynuyor sanırsın birleişik krallıktan düklük alacak veya prenses olacak. Sen konuş anlaş ne gerek var o kadar ince ayrıntıya.
  • Haha benim yazayım dediğim herşeyi sen yazmışsın,bende ekliyim olimpiyatların yapıldığı sene arkadaş ingilteredeymiş.Millet buna amerikan aksanıyla konuşuyorsun demiş,yok efendim aynayla en kötü kendisiyle konuşuyormuş vs vs..

Her neyse şunu söyleyebilirim ki 2 şey dikkatimi çekti.

Kızın kullandığı kelimeler günlük hayatta kullanılan %90 çok basit kelimeler.
    Belki bu kadar akıcı konuşamam ama bütün videoyu izledim ve her dediğini anladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

Haha benim yazayım dediğim herşeyi sen yazmışsın,bende ekliyim olimpiyatların yapıldığı sene arkadaş ingilteredeymiş.Millet buna amerikan aksanıyla konuşuyorsun demiş,yok efendim aynayla en kötü kendisiyle konuşuyormuş vs vs..

Belki bu kadar akıcı konuşamam ama bütün videoyu izledim ve her dediğini anladım :)

Valla videoyu en son lisede matematik dersimiz de ingiliççeydi dediği yere kadar izledim, ağzını yüzünü yamultmasına dayanamadım kapattım.Hiç haz etmediğim insan tipi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CremeFraiche

quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

Haha benim yazayım dediğim herşeyi sen yazmışsın,bende ekliyim olimpiyatların yapıldığı sene arkadaş ingilteredeymiş.Millet buna amerikan aksanıyla konuşuyorsun demiş,yok efendim aynayla en kötü kendisiyle konuşuyormuş vs vs..

Valla videoyu en son lisede matematik dersimiz de ingiliççeydi dediği yere kadar izledim, ağzını yüzünü yamultmasına dayanamadım kapattım.Hiç haz etmediğim insan tipi.

Hadi ordan yav icten ice of ne guzel kiz keske sevgilim olsa diyosundur

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.