Şimdi Ara

bu kadar akıcı ingilizce konuşmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
4.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kemal K.

Kusursuz değil konuşması.Bilmeden dinleseydim anadili olmadığını anlardım.

kusursuz değil tabiki ama su ana kadar gordugum en ıyı ıngılızce konusan turk belkıde ben gormemışımdır yanı çevirmenlerı falan geç onların meslegı sonucta ama turkıyede yasıyor ve ıngılızcesı cok ıyı ıngılızce konusuyor turkce kullanmıyor garip geldi bana
  • Tipik bir kolejli. Iyi bir eğitim aldığınız zaman ve yurtdışında pratik yapma imkanınız olursa ve tabiki dile ve konuşmaya yeteneğiniz varsa gayet iyi ingilizce konuşabilirsiniz. Bu kız ekstra bir şeyleri başarmış değil. Sadece yukarı belirttiğim gibi ingilizce eğitim almış ve yurtdışında pekiştirmiş. Özgüveni de var. Video çekerken zaten ideal olana kadar denemiştir. Fazla abartmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

o değilde mimikler falan çok tatlı kızın.

ılk 5 sn ızlesen yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Orijinalden alıntı: Kemal K.

Kusursuz değil konuşması.Bilmeden dinleseydim anadili olmadığını anlardım.

kusursuz değil tabiki ama su ana kadar gordugum en ıyı ıngılızce konusan turk belkıde ben gormemışımdır yanı çevirmenlerı falan geç onların meslegı sonucta ama turkıyede yasıyor ve ıngılızcesı cok ıyı ıngılızce konusuyor turkce kullanmıyor garip geldi bana

Sen iyi konuşan Türk görmemişsin o zaman.
  • Zenci gibi ingilizce konuşmak ister misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heker4316

Zenci gibi ingilizce konuşmak ister misin

sadece konuşmak istemem tamamiyle zenci olmak isterim
  • Ama benim gibi akıcı türkçe konuşamaz

• konu sahibi doğru söyle videodaki kız sen misin ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

konu sahibi doğru söyle videodaki kız sen misin ? :)

bunu nereden çıkardınız şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Ama benim gibi akıcı türkçe konuşamaz

tr videosunu ızle gerçeklerle yüzleş
  • quote:

quote:

Fanboy musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

quote:

Fanboy musun?

hayır ne alaka
  • Bende o kadar eğitim alaydım bende konuşurdum bu arada sorunun cevabı PARA...
  • Video güzel ama ingiliçce türkçe ne diyor bilmiyorum ama ingiliçce güzel

• Aslında kendiside pek iyi konuşamıyor bence,

Attığın videoda her 10 saniyede bir durdurup başlatılmış.Telafüz etmeye çalışmış bence o aralarda

• muhtemelen itü veya yıldızdaki kezolardan biri + bu kadar eğitime bu ingilizce vasat demek fazla kaçar vocabulary 0
  • Ne kadar kusur arayan var şu yorumlarda şaşıyorum. Videoda da zaten o kusur arayan embesillerden yakınıyor kız. Bence çok güzel bi noktaya değinmiş. Çok bilmişlik yapıp kusur arayanlara sesleniyorum gidin bir işe yarayın boş boş yorum atacağınıza. Kız haklı konuştukça hata yaptıkça öğrenirsin.

• Diyor ki liseye kadar özel okuldaydım çok yoğun ve fazla ders saati ingilizce görüyorduk, lisede önce devletteydim sonra özele geçtim matematik dersimiz bile ingilizceydi mecburen öğrenmeliydim, 15yaşlarımda babam beni İngiltere'ye yolladı(bir anısını anlatmış). Şuan ingilizce konuşuyorum yani ingilizce düşünüyorum. Konuşurken çok hata yapacağım diye düşünmeyin şuan bende yapıyorumdur ama bu önemsiz, önemli olan sizin anlatmak istedğim şeyi anlamanız. Tembel bir milletiz ama kitap okumak size çok faydalı olur, biriyle de ne yoluyla olursa olsun ingilizce konuşun bazen kimse yokken kendimle bile konuşuyorum. Ben at yarışını(yanlış anlamadıysam, başka bir şey de olabilir) çok severim ve bu konuda ingilizce konuşulan bir yerde hiçbir kelimenin anlamını bilmesem dahi o ortamda bulunmaya devam ettim.

Aklımda bunlar kaldı her harfini çeviremem tabiki hem anlamsız olur hem de çok uzun olur. Kişisel görüşüm ise bende liseye kadar özel okuldaydım 5-6yaşımda başladım ingilizce öğrenmeye ve şuan 15 yaşındayım biraz daha geliştirmek için kursa gittim kursta yaş ortalaması 20-30arası yani üniversite çağı ya da çalışan kişiler ve o yaştan sonra öğrenmek çok zor oluyor onlardan gördüğüm ve konuştuğum kadarı ile(ki onlarda bana bu akıcılık nerden geliyor diye soruyorlardı yani temelden almak lazım eğitimi).

Edit: Diüer mesajları okudum da ne kadar çok kötüleyen var, bir ingiliz bir amerikan gibi asla konuşamaz orada devamlı yaşamadığı sürece ki oranın yerlileri de bizimgibi dillerini mükemmel konuşmuyor sonuçta. Türkçeyi TRT nasıl konuşuyorsa orada da BBC öyle konuşuyor normal halk da bizim halk gibi dilini gramer hatasız, müthiş bir aksanda konuşmuyor genelde dan dun konuşuluyor. Kızın güzelliğine karışmam ama ingilizcesini küçümsemeyin bu özgüvendeki birisi bir yabancıyla yüz yüze de gayet karşıdakinin anlamasını sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 13 Haziran 2015; 19:53:56 >

• Benim İngilizcem iyi değil ama iyi konuşuyor gibi geldi. İngilizce eğitim görmüş ve yurtdışında okumuş. Bunları yaptıktan sonra konuşamasaydı garip olurdu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Bu kız görgüsüzün teki bence. Ben de böyle konuşuyorum ama hiç video çekmiyorum. Ayrıca kesip ardı ardına koyduğu video kliplerle akıcı olduğunu belirtmeye çalışmış. Akıcı ama, bunun genel bir sebebi daha var. Kız = Kız beyler. Hangimiz hangi dilde bu kadar konuşuyoruz? 40 dil bilsem böyle bir şey yapmam.

Haklı olduğu kısımlar da var tabii ki, kız sadece konuşun ve sevin diyor önemli noktalar.

buda turkcesı
    cok tatlı yavvvv

tatlı mı

avatar mesaj uyumu. arkadaş nasıl bi güzellik anlayışın var

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.