Şimdi Ara

bu kadar akıcı ingilizce konuşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu kız türk ve nasıl bu şekılde ıngılızce konuşuyor anlamaya anlıyorum ancak konuşamıyorum bır turlu ya agzım yuzum yamuluyo konusmaya calısırken mesela su vıdeodakı her seyı kelımesı kelımesıne anlıyorum ancak aynısını solemeye çalışsam yapamam nedır bunun çaresı yardım

edit:yok montajlı yok kesmiş diyenlerden montajlı kesilmiş böyle bir video beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sophie Dee -- 13 Haziran 2015; 17:45:16 >

• KONU TUTMUŞ

REKLAM ALINIR

-----------------------------------------

REKLAM ALANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forumun En Asosyali -- 13 Haziran 2015; 18:10:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumun En Asosyali

nick-video uyumu

konu o değil yav şimdi sophienin yeri ayrıdır benım ıcın
  • ingiltere'ye yaz okuluna gitmiş heralde yanlış anlamadıysam. Yaz okuluna gitmiş. Londra'ya da gitmiş. İkisine aynı anda gitmiş olabilir. İngiliççem iyi değil.
  • Ulan aksanı çöpün önde gideni ben şuan bu aksanla konuşuyorum çöp diyorum kendime.amerikan aksanı istiyorsan r leri biraz gırtlaktan söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksanı rezil
  • Kardes hava atiyorum sanacaklar ama karsilikli konusma olmadan kendime kendime ben de bir seylerden o kiz kadar akici bahsedebiliyorum. Uzerine bir de Ingiliz aksani yapiyorum. Amerikan aksani neymis? Ama utangac biri oldugum icin birisiyle konusurken bazrn takiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alice mustang adı soyadı mı ?
  • Bu kız görgüsüzün teki bence. Ben de böyle konuşuyorum ama hiç video çekmiyorum. Ayrıca kesip ardı ardına koyduğu video kliplerle akıcı olduğunu belirtmeye çalışmış. Akıcı ama, bunun genel bir sebebi daha var. Kız = Kız beyler. Hangimiz hangi dilde bu kadar konuşuyoruz? 40 dil bilsem böyle bir şey yapmam.

Haklı olduğu kısımlar da var tabii ki, kız sadece konuşun ve sevin diyor önemli noktalar.

Tamam da niye eksiliyorsunuz? Görgüsüz işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 14 Haziran 2015; 0:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

aksanı rezil

öyle diyosunuzda vıdeoda bırıyle tanıstıgını ve aksanının brıtısh dıyor ıngılız mı oluyor tam bılmıyorum yanı aksanının ıyı oldugunu soylemış yanlıs anlamadıysam
  • just watch one videos ne abi senin konuşacağın ingilizceyi deee aksanını daaa

0:30
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

alice mustang adı soyadı mı ?

hayır kendısıne eskıden berı alice demişler mustang arabaları sevdıgınden kendısı koymuş sanırım yoksa bıldıgım kadarıyla gercek adı duygu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

just watch one videos ne abi senin konuşacağın ingilizceyi deee aksanını daaa

0:30

ya arkadaş bır kerede bışeyı yapabılen ınsanları kotulemeye calısmayın hadı sende cek boyle bır vıdeo bu sekılde konus cınsıyetımı degıştırırım ayrıca herkes hata yapabılır bı s koymuş dıye bu kadar guzel konusmasını engellemıyor
  • 6 yaşında başlamış ingilizce öğrenmeye haftada 10 ve 12 saat ingilizce dersi almış.Lisede önce devlet okuluna sonra özel okula geçmiş.Londraya gitmiş.

Bu kadar sebep yeterli sanırım.Bu arada ben kendi kendime öğrendim ingilizceyi.

Edit:İyi İngilizce konuşan Türk arıyorsanız Cenk Uyguru dinleyin youtubeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 14 Haziran 2015; 0:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

aksanı rezil

öyle diyosunuzda vıdeoda bırıyle tanıstıgını ve aksanının brıtısh dıyor ıngılız mı oluyor tam bılmıyorum yanı aksanının ıyı oldugunu soylemış yanlıs anlamadıysam

yalan söylüyor kardeşim. güya amerikan aksanın var demiş adam. kız kendine güvenli konustugu için sanki güzel ve akıcı konusuyor gibi geliyor ama yanlış yunluş uyduruyor arada.

no i was in the mcdonalds for taking some foods. dedi mesela ortasında. tamamen katletti.
    bi yerde better dedi ard arda 3 kere orada da aksanı katletti mesela.

kızın dediği şu açıdan doğru işte, kendine güven çok önemli. kendine güvenle konusursan çatır çutur karşındaki seni anlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Bu kız görgüsüzün teki bence. Ben de böyle konuşuyorum ama hiç video çekmiyorum. Ayrıca kesip ardı ardına koyduğu video kliplerle akıcı olduğunu belirtmeye çalışmış. Akıcı ama, bunun genel bir sebebi daha var. Kız = Kız beyler. Hangimiz hangi dilde bu kadar konuşuyoruz? 40 dil bilsem böyle bir şey yapmam.

Haklı olduğu kısımlar da var tabii ki, kız sadece konuşun ve sevin diyor önemli noktalar.

buda turkcesı
    cok tatlı yavvvv

• Aksanı leş + kendisi çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Aksanı leş + kendisi çöp

ya allah ıcın ıngılızcesıne laf ettınız tamamda kız guzel be abı yapmayın
  • 3 dk izledim kıt ingilizcemle.

Okullara gittim öğrenmek için işe yaramadı tam olarak konuşamıyordum felan diyor galiba ama londraya gittim ve konuşmaya çalıştım hatalı konuştum ama kimse beni yargılamadı ve düzeltmemde yardımcı oldular.

Kıt ingilizcemle bunları söküp bu cümleyi çıkardım

Bu yaz ilerletmeyi düşünüyorum ingilizcemi

EDİT:ne kadar çok aksan düşmanı varmış bizim ülkede. beyler fransız adama "aksanı çöp" ingiliz adama "aksanı çöp" nijeryalıya "aksanı çöp" hinduya "aksanı çöp" desen tüm dünyayı elden geçirmen gerekir.

"aksanı çöp" diyenler ingilizce öğretmeni ve kusursuz ve hiç hatalı olmayan saf ingilizce konuşuyorlar gibi.

"Yes ay şant"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarmaLia -- 13 Haziran 2015; 16:22:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

3 dk izledim kıt ingilizcemle.

Okullara gittim öğrenmek için işe yaramadı tam olarak konuşamıyordum felan diyor galiba ama londraya gittim ve konuşmaya çalıştım hatalı konuştum ama kimse beni yargılamadı ve düzeltmemde yardımcı oldular.

Kıt ingilizcemle bunları söküp bu cümleyi çıkardım

Bu yaz ilerletmeyi düşünüyorum ingilizcemi

yurt dısında okullara gıtmış ışte ve dersler falan ıngılızceydı ıngılızce anlamak konuşmak dınlemek zorundasınız falan dıyo kendınıze guvenın sadece konusun hata yapmaktan korkmayın dıyor kelımelerı dusunmeyın dırek soleyın dıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.