Şimdi Ara

bu kadar akıcı ingilizce konuşmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kafasındaki toka çıkmıyor herhalde :D:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CremeFraiche

6 yaşından beri özel okula gitmiş, 14-15 yaşlarından beri yazları Londra'ya gitmiş lisede matematik dersleri bilem ingilizceymiş.para bok.O öğrenmeyecekte ben mi öğrenecem (hoş benimki de eyidir)

parasının cok oldugunu nereden bılıyorsun
  • Aksan maksan yok hocam. Kız, tonlamalı ve vurgulu konuşuyor o kadar. Kız, türkçeyi de öyle konuşsa senden iyi konuşur.

• Bi öğrenemediniz dil dile değmeden olmaz bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Bi öğrenemediniz dil dile değmeden olmaz bu işler

türkiyede böyle kız olduda bızmı degdirmedik
  • Yurt dışındayım michigan da bilen bilir.

Kızın aksan americanla british arasında kalmış en istemeyeceğim şey heralde.

Ayrıca şımarık bir kıza benziyor.

• bir kısmı ezberleyip hızlıca söyleyip durmuş baksana videoya sürekli kesilmiş 1 cümleden sonra videoyu kesip tekrar 1 cümle kurmuş.
  • Ben beğendim gayet güzel konuşuyor

• Video yu izledim sürekli kesik kesik atmış. Bir cümle söylüyor sonra başka kareye geçiyor.Aksanı o kadar iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 13 Haziran 2015; 16:46:09 >
  • akici konusmuyor video surekli kesilmis dikkatli bakin

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathless07

bir kısmı ezberleyip hızlıca söyleyip durmuş baksana videoya sürekli kesilmiş 1 cümleden sonra videoyu kesip tekrar 1 cümle kurmuş.

güldürdün kardeş diger videolarını ızle
  • Eğer Ingilizce'yi bildiğin halde akıcı konusamiyorsan muhtemelen anadilinde de kendini tam manasıyla anlatamiyorsun demektir. Çözümü de okumaktan geçer.

• Hoş hatunmuş...

¯\_(ツ)_/¯

• quote:

Orijinalden alıntı: Clayman.

Hoş hatunmuş...

¯\_(ツ)_/¯

sonunda asıl noktayı yakalayan biri
  • Keserek ben daha iyisini yaparım herkes yapabilir hatta ezberleyerek. Akıcılık için doğru bir örnek değil, ha mutlaka ingilizcesi iyidir ama örnek yanlış. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim çok itici özellikle şu whisper challenge ikisinin de yarısına kadar izlemeye dayanamadım.
  • harbiden güzel bi kız ama onu geçersek gayette güzel ingilizce konusuyor

bende aşağı yukarı böyle konuşabiliyorum bu tamamen çok fazla kelime bilmekle alakalı bi süre sonra andiliniz gibi kolayca cümle kurabildiğinizde akıcı olmaya başlıyo bunun için de ya bu kız gibi 5 6 yaşından ingilizce öğreneceksiniz kelime öğreneceksiniz ya da benim gibi oyunları anlaya nlaya oynıcaksınız ki ben de vice icty den başlayan serüvenimle birlikte artık ing i gerçekten hazmettim

video çekersem de sadece sesli olur çünkü tipsizim ve izleyen dislike basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Keserek ben daha iyisini yaparım herkes yapabilir hatta ezberleyerek. Akıcılık için doğru bir örnek değil, ha mutlaka ingilizcesi iyidir ama örnek yanlış. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim çok itici özellikle şu whisper challenge ikisinin de yarısına kadar izlemeye dayanamadım.

kızmı çok itici ya tamam ıngılızcesıne laf ettınızde kıza barı etmeyın gayet guzel sevimli bir bayan
  • Aksancılar gelmiş yine.

AKSANCILAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

bu kız türk ve nasıl bu şekılde ıngılızce konuşuyor anlamaya anlıyorum ancak konuşamıyorum bır turlu ya agzım yuzum yamuluyo konusmaya calısırken mesela su vıdeodakı her seyı kelımesı kelımesıne anlıyorum ancak aynısını solemeye çalışsam yapamam nedır bunun çaresı yardım

Ben Türkçeyi bile bu kadar akıcı konuşamıyorumki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

harbiden güzel bi kız ama onu geçersek gayette güzel ingilizce konusuyor

bende aşağı yukarı böyle konuşabiliyorum bu tamamen çok fazla kelime bilmekle alakalı bi süre sonra andiliniz gibi kolayca cümle kurabildiğinizde akıcı olmaya başlıyo bunun için de ya bu kız gibi 5 6 yaşından ingilizce öğreneceksiniz kelime öğreneceksiniz ya da benim gibi oyunları anlaya nlaya oynıcaksınız ki ben de vice icty den başlayan serüvenimle birlikte artık ing i gerçekten hazmettim

video çekersem de sadece sesli olur çünkü tipsizim ve izleyen dislike basar

"video çekersem de sadece sesli olur çünkü tipsizim ve izleyen dislike basar"

bu kızı neden ızlıyorlar sanıyosun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.