Şimdi Ara

bu kadar benzin şaşırmış bu araba 450/km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler valla inanın doğru 35 milyonluk benzin 71 km
    tabii bunun eksisi artısı var çünkü sadece benzin ışıgı yanınca koydum benzini ve km yi sıfırladım 71 km de bidaha yandı biliyorum o ışık yanınca 30 km daha gider ama bu kadar da yakmaz kii ya tahmini hesapla km de 450 felan yakıyo araba ne uno s karbürotörlü 1.4 96 model araba zaten lpg geçicem ustayada baktırcam bunlar tamam ama bi genel bilgi verirseniz sevinirim neden olabilir bu arada aklıma gelen ilk seyi yaptım hava filtresi 4 bujiler ve dispritör kapagı telvi makarası orjinaliyle değişti ufak bi rölanti ayarıda yaptıgını söledi usta düşer dedik aam az bi düzelme oldu aklıma gelenler bunlar bilgi vericek olanlara şimdiden teşekkürler ellerine saglık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanhakan -- 15 Nisan 2007; 22:49:27 >

• 35 ytl 71 km;

450 değil 2 ytl yapar km .de

Hocam ne yaptın sen yaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarbay

35 ytl 71 km;

quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

35 ytl 71 km;

v12 araçlar max 1 ytl yakar herhalde

Hocam sen bi daha bi hesap yap..

O araç 300 u geçmemesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yarbay

35 ytl 71 km;

benzin zamlarını takip etmeyi uzun süre önce bıraktım ama aracınız sanırım 100 km de 20 lt nin üzerinde bir tüketime sahip..bu kadar tüketime sahip bir araçta ciddi problemler olması söz konusu..bence aracın yakıt sisteminin ve motor sisteminin ciddi bir incelemeden geçmesinde fayda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

benzin zamlarını takip etmeyi uzun süre önce bıraktım ama aracınız sanırım 100 km de 20 lt nin üzerinde bir tüketime sahip..bu kadar tüketime sahip bir araçta ciddi problemler olması söz konusu..bence aracın yakıt sisteminin ve motor sisteminin ciddi bir incelemeden geçmesinde fayda var...

Alıntıları Göster
    kaba bir hesapla 50ytl lik benzinle 270 km yol yaptım 2 günde
    106 1.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

kaba bir hesapla 50ytl lik benzinle 270 km yol yaptım 2 günde
    106 1.4

Alıntıları Göster
    benzin 2 800 ankaradayım bu arada yani ortalama 35 ytl lik benzinle 12.5 litre felan yapar beyler 12,5/35=370 yapar beyler kmde
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhakan

benzin 2 800 ankaradayım bu arada yani ortalama 35 ytl lik benzinle 12.5 litre felan yapar beyler 12,5/35=370 yapar beyler kmde

Alıntıları Göster
    kitapçıgında arabanın şehiriçi: 8.8 sehirdısı 90 km hızla 5.8 lt yakar 100 kmde diyo tabii araba 11 yasında yıpranma var hesaba kattım ama yinede cok yakıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanhakan -- 15 Nisan 2007; 22:48:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Bu araç kaç lira eder ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kitapçıgında arabanın şehiriçi: 8.8 sehirdısı 90 km hızla 5.8 lt yakar 100 kmde diyo tabii araba 11 yasında yıpranma var hesaba kattım ama yinede cok yakıyo

Alıntıları Göster
    eğer aracınızın yakt tüketimini gerçek olarak hesaplamak istiyorsanız..
    aracınızın deposunu tam olarak doldurun..şehir içi-şehir dışı karışık aracınızı 100/200 km boyunca kullanın..100/200 km sonunda tekrar deponuzu tam doldurun ve aldığınız benzin miktarını not edin..100 km de pompaya uğradınızsa aldığınız miktar 100 km de ki tüketiminizdir..200 km de girdiyseniz yarısını alınız..bu kuruş hesapları pek anlam ifade etmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

eğer aracınızın yakt tüketimini gerçek olarak hesaplamak istiyorsanız..
    aracınızın deposunu tam olarak doldurun..şehir içi-şehir dışı karışık aracınızı 100/200 km boyunca kullanın..100/200 km sonunda tekrar deponuzu tam doldurun ve aldığınız benzin miktarını not edin..100 km de pompaya uğradınızsa aldığınız miktar 100 km de ki tüketiminizdir..200 km de girdiyseniz yarısını alınız..bu kuruş hesapları pek anlam ifade etmiyor...

Alıntıları Göster
    bilgi için teşekürler peki böle bi sorun nerden kaynaklanır teknik olarak bilen varmı bana ilk hava filtreis ve buji dediler yağ da baktırdım normal miş ankarada bu işten anlayan sağlam usta yeri nerdedir

• quote:

Alıntıları Göster
    taksiye bin daha ucuza gezersin. bence imkanın varsa acilen lpg ye geç hiç olmazsa benzinle yakması gereken tutarı lpg ile yakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapseki

taksiye bin daha ucuza gezersin. bence imkanın varsa acilen lpg ye geç hiç olmazsa benzinle yakması gereken tutarı lpg ile yakarsın.

Alıntıları Göster
    ahh dostum zaten onu yapıcam ama söle bi trajedi var sonucta lpgdede yakması gerekenden fazla yakıcak evet benzinden az yakcak ama lpg yakması gereken atıyorum 140 ken km de bu seferde lpg de 240 felan yakar böle komik bi iş

• quote:

ahh dostum zaten onu yapıcam ama söle bi trajedi var sonucta lpgdede yakması gerekenden fazla yakıcak evet benzinden az yakcak ama lpg yakması gereken atıyorum 140 ken km de bu seferde lpg de 240 felan yakar böle komik bi iş

Alıntıları Göster
    hocam unoya bindigine eminmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

hocam unoya bindigine eminmisin

Alıntıları Göster
    V8 km de ortalama 0.8 YKR yakiyor 5.000 CC olmasina ragmen. Uno icin haddinden fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

V8 km de ortalama 0.8 YKR yakiyor 5.000 CC olmasina ragmen. Uno icin haddinden fazla

Alıntıları Göster
    evet eminim sebeblerini de yazmaya calıstım yukarıda okursanız daha yararlı tavisyelerde buluncagınıza eminim arkadaslar
  • quote:

evet eminim sebeblerini de yazmaya calıstım yukarıda okursanız daha yararlı tavisyelerde buluncagınıza eminim arkadaslar

Alıntıları Göster
    vallaha bu yakıt baya bi fazla o bi gerçek ama yapacağın şey bi motoru göster derim ben bendede şahin var 98 1,4 karbüratörlü ama inan bu yakıtı yakamıyoo
    yakmıyoda yakamıyoda inanılmaz bi değer yaff sorun var bir yerde ama nerede
    hadi şehir içi desen ama o kadar yakamaz taş çatlasa 30 yada 35 ykr yakar

sorunun büyük olabilir

ilğinç

• quote:

Orijinalden alıntı: sfirat1923

vallaha bu yakıt baya bi fazla o bi gerçek ama yapacağın şey bi motoru göster derim ben bendede şahin var 98 1,4 karbüratörlü ama inan bu yakıtı yakamıyoo
    yakmıyoda yakamıyoda inanılmaz bi değer yaff sorun var bir yerde ama nerede
    hadi şehir içi desen ama o kadar yakamaz taş çatlasa 30 yada 35 ykr yakar

sorunun büyük olabilir

ilğinç

Alıntıları Göster
    Porsche Cayenne daha az yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Hocam ne yaptın yahu. Bu V8 ler de hiç yakmıyormuş. 10ytl ile 1250km YKR sanırım YTL olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsunami41

quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Hocam ne yaptın yahu. Bu V8 ler de hiç yakmıyormuş. 10ytl ile 1250km YKR sanırım YTL olacak.

Alıntıları Göster
    benzin deposu falan delik olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

benzin deposu falan delik olmasın

Alıntıları Göster
    karbüratör ayarı bozuktur yada benzin muslugu delinmis olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

karbüratör ayarı bozuktur yada benzin muslugu delinmis olabilir

Alıntıları Göster
    Işıkla ölçüm hatalı çıkar sanırım..Depoyu fulledikden sonra ne kadar yaptığını hesaplayabilirsin ancak..

Benim ışık yandıkdan sonra şehir içi 75 km gittim bir keresinde..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.