Şimdi Ara

Bu kadar fırsattan istifade fırsatçı millet yok herhalde, şehir dışı benzin istasyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şehir dışı yaparsın gaz benzin mazot fiyat farkı minimum 50 kuruş tan 1₺ fiyat farkı çıkıyor.

Yaw ayıp değil'mi?

Ben zannetmiyorum ki avrupada şehir dışı akaryakıt fiyatı 50 centten başlasın 1€ farketsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Avrupayi bilmiyorum ama Amerikada havaalaninin etrafinda benzin fiyati 1 dolar daha pahali sehir icine gore. Kiralik araci full depo dondurmek mecbur oldugu icin firsati kullaniyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Hocam Avrupayi bilmiyorum ama Amerikada havaalaninin etrafinda benzin fiyati 1 dolar daha pahali sehir icine gore. Kiralik araci full depo dondurmek mecbur oldugu icin firsati kullaniyorlar.
    Vay arkadaş

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Asıl fırsatçılık buymuş. Bizde ki o ucuz mazotları binek araçların aldığını, en azından araç kendinin olupta uzun vade değiştirmeyi düşünmeyenlerin alacağını zannetmem.
  • Sıkıyosa alma yolda kalırsın misali yolda kalmamak için alacaksın mecbur bu yüzden isterse 5 lira olsun lpg yine alınacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Amerika'dan ornek verebilirim, lokasyona ve ait oldugu zincire gore benzin istasyonlari arasinda ayni eyalet icerisinde bile yaklasik $2 fark olabiliyor. Ben evin orada Costco'dan galon basi $3 dolara benzin alirken benzinligin az oldugu col yolunda Chevron'dan galon basi $5 dolara da benzin aldim. Bu tarz farklar genelde benzinin ucuz oldugu eyaletlerde daha da buyuk olabiliyor. Merkezi olarak belirlenen bir benzin fiyati yok, her istasyon kendi fiyatini belirliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 25 Mart 2019; 15:18:21 >
  • Amerika’da 100 metre aralıklı benzin istasyonlarından depoyu yarı fiyatına fulleyebiliyorsun.Avrupa’da bu kadar fark olmuyor fakat ciddi farklar oluyor.Fakat sorun şu Türkiye’de bu serbest değil nasıl değil aynı şirket(Opet,Shell,Aytemiz...)benzini yüksek farklara satamıyor.(Örneğin şehiriçi Opet 5,68 şehirdışı opet 6,10 gibi) eğer denk geldiyseniz şikayet edin en fazla 0,05 kuruş civarı oynar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SkyTraveler kullanıcısına yanıt
    O nedenle Opet diye olmuyor şehir dışında Sunpet oluyor örneğin ismi..
  • Rekabet az şehir dışında. Ondan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şöförler odasının orda petrol ofisi var gaz 3.97 5 km gerisinde 3.25

• Kazık fiyattan verip günde 50 kişi alıyosa uygun fiyattan verseler günde 150 kişi alacak daha çok kazanacaklar ama nerde onlarda o kafa

• Amerıkada eylaterler arası otobanlarda benzinin balon fiyatı iki katına çıkıyor. Aynı zamanda mıamının çok turist çeken bölgelerinde de fiyatlar iki katı şeklinde. Gayet normal bi durum

• Kucakta mantığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Kazık fiyattan verip günde 50 kişi alıyosa uygun fiyattan verseler günde 150 kişi alacak daha çok kazanacaklar ama nerde onlarda o kafa
    Uzun yola çıkan adam bir kere dolduruyor yakıtı, nerede ihtiyacı olursa orada giriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.