Bildirim
Bu kadar kısa sürede bataryada bu kadar kayıp normal mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Normal gibi benimki 6 aylık %94 diyo seninki 10 aylık anormal gelmedi bana zaten 1,5 yılda cortluyo iphonların bataryası 2 yıl geçince hiç gitmemeye başlıyo %10-20 de kapanmalar gözlemlenleniyo. Aynı bataryayla 4-5 yıl kullananları duyuyorum şaşırıp kalıyorum. Eski 6 ım 2,5 yılda bataryası pert olmuştu 2 saat gidiyodu şarjı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle normal değil. 8 9 aylık SE cihazım %97quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
Normal gibi benimki 6 aylık %94 diyo seninki 10 aylık anormal gelmedi bana zaten 1,5 yılda cortluyo iphonların bataryası 2 yıl geçince hiç gitmemeye başlıyo %10-20 de kapanmalar gözlemlenleniyo. Aynı bataryayla 4-5 yıl kullananları duyuyorum şaşırıp kalıyorum. Eski 6 ım 2,5 yılda bataryası pert olmuştu 2 saat gidiyodu şarjı.
Başka programlarla da bakın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal benim 5 aylık 6s de %5 kayıp mevcut
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:59:10 >
Bende 8 var 5 aylık %97 diyor. Bana da hızlı tükeniyor gibi geldi. Şarj konusuna da dikkat ediyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şahsen bu değerlerin doğru olmadığını düşünüyorum. Yani Apple yine bir şeyler peşinde bakalım. 14 aylık 6s telefonum %90 gösteriyor ama nedense pil 2 saat ancak dayanıyor. %30 altını hiç göremedim. Kapanıyor. Bilgisayarda batarya durumu %71 gösteriyor. Pil beta da ise %90
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X