Şimdi Ara

Bu kadınları anlamak harbi zor iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesinlikle garipler, hemde baya bir garipler. Anlamak bir hayli zor kaldı ki yaptıkları şeylere bir anlam verememenin yanında kendilerine sorsan bu yaptığınız ne oluyor? diye kendileri dahi mantıklı bir cevap veremezler.

Olay şu;

Geçenlerde face'de konuşurken muhabbet arasında; bayramda izmire gelcem görüşelim olmaz mı gibisinden birşeyler söyledi. Bende 1.gün kurban işlerinin anca biteceğini 2. gün en ama en kötü ihtimal ise 3.gün görüşebileceğimizi söyledim. Kendisi de tamam güzel olur şeklinde kabul etti. Neyse kurban geldi çattı işte hatta bitti bile fakat biz ne buluştuk ne de görüştük..

Hani umrumda mı? harbiden değil fakat kıza ayıp oldu mu gibisinden bir düşünce de sarmıyor değil (di). Yani buluşmayı kendi istedi fakat ondan sonra ki adımları benden mi bekledi gibisinden düşündüm. Neyse face'de yakaladım 1-2 muhabbetin ardından SS herşeyi anlatıyor;

Sevgilisi falan yoktu, adım gibi biliyorum. Yok yani bu neyin kafası harbiden anlıyamıyorum. Sevgilim var dese zaten bırak buluşmayı, muhabbeti bile büyük ölçü de keserdim.

Bana ters sevgilisi olan bir kızla görüşmek, buluşmak falan!

Hani harbiden diyorum zoruma giden buluşamamak falan değil, kızın böyle saçma sapan hareketler içine girmesi. Cidden yani samimiyiz ama öle sevgili ayağına gidecek bir durum yok aramızda kaldı ki beni çok iyi biliyor yani öle elini tutup da sevgilim diye gezdireceğim daha doğrusu benim tarzım bir kız değil.

Liseli falan olsa ki gerçi bu yaştan sonra liselilerle falan işim olmaz da kız 20 yaşında çocuk da değil. Dışardan bakınca aklı başında, olgun bir kadın dersin

Velhasıl kelam bu yaşıma kadar bir çok kızla bir çok şekilde deneyimim oldu fakat hala kızlardan böyle saçma sapan kazıklar yiyebiliyorum

• Kızın sevgilisi olmadığını adım gibi biliyorum diyorsun, sevgilisi olsa bile bu kızı haklı göstermez. O kızdan koşarak uzaklaş ve kesinlikle iletişim kurma. Kendisi iletişim kurmaya çalışırsa da sav gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Kızın sevgilisi olmadığını adım gibi biliyorum diyorsun, sevgilisi olsa bile bu kızı haklı göstermez. O kızdan koşarak uzaklaş ve kesinlikle iletişim kurma. Kendisi iletişim kurmaya çalışırsa da sav gitsin.

Yahu arkadaş işte yoksa kızdan birşey beklediğimden değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Kızın sevgilisi olmadığını adım gibi biliyorum diyorsun, sevgilisi olsa bile bu kızı haklı göstermez. O kızdan koşarak uzaklaş ve kesinlikle iletişim kurma. Kendisi iletişim kurmaya çalışırsa da sav gitsin.

+1 açık ve net
  • hocam boşver ya koyver gitsin sanane ki ? bu bizde biraz vardır. illa gene olayın biryerine kalmak isteriz işte buraya yetiştirilme tarzımız devreye giriyor. hertürlü kızlara aç olarak büyüdüğümüz için. hep yasak günahlarla büyüdüğümüz için hep kızları isteriz hayatımızda. ne kadar kazık atsalarda kıyamayız felan filan. abi niye ? salakmıyım ben. o da insan işte o da yiyor içiyor s..yor..

ya bırak Allah aşkına işine gelmiyor mu ver yolu gitsin üstünde düşünmene bile değmicek kadar aciz yaratıklar emin ol. kitap felan oku onlarla uğraşacağına ünivde olduğunu varsayıyorum hele ünivdkei kızlar şeytanlıkta master yaptıkları için seni anca günaha çekerler.boşverin rahat olun siz onlarla oynayın.
  • sevgili oluncada aynı
    durduk yere kendilerince düşünür bu kadın denen varlıklar
    hakimde kendileri olur bir bakarsın tribe bağlamış çoktan.
    garip bu kızlar
    bulaşsan bi dert bulaşmasan bi dert.
  • Cidden bu devirde aklı başında, sadık ve güvenilir bir hatun bulmak o kadar zor ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

Cidden bu devirde aklı başında, sadık ve güvenilir bir hatun bulmak o kadar zor ki

• quote:

Kesinlikle garipler, hemde baya bir garipler. Anlamak bir hayli zor kaldı ki yaptıkları şeylere bir anlam verememenin yanında kendilerine sorsan bu yaptığınız ne oluyor? diye kendileri dahi mantıklı bir cevap veremezler.

Olay şu;

Geçenlerde face'de konuşurken muhabbet arasında; bayramda izmire gelcem görüşelim olmaz mı gibisinden birşeyler söyledi. Bende 1.gün kurban işlerinin anca biteceğini 2. gün en ama en kötü ihtimal ise 3.gün görüşebileceğimizi söyledim. Kendisi de tamam güzel olur şeklinde kabul etti. Neyse kurban geldi çattı işte hatta bitti bile fakat biz ne buluştuk ne de görüştük..

Hani umrumda mı? harbiden değil fakat kıza ayıp oldu mu gibisinden bir düşünce de sarmıyor değil (di). Yani buluşmayı kendi istedi fakat ondan sonra ki adımları benden mi bekledi gibisinden düşündüm. Neyse face'de yakaladım 1-2 muhabbetin ardından SS herşeyi anlatıyor;

Sevgilisi falan yoktu, adım gibi biliyorum. Yok yani bu neyin kafası harbiden anlıyamıyorum. Sevgilim var dese zaten bırak buluşmayı, muhabbeti bile büyük ölçü de keserdim.

Hani harbiden diyorum zoruma giden buluşamamak falan değil, kızın böyle saçma sapan hareketler içine girmesi. Cidden yani samimiyiz ama öle sevgili ayağına gidecek bir durum yok aramızda kaldı ki beni çok iyi biliyor yani öle elini tutup da sevgilim diye gezdireceğim daha doğrusu benim tarzım bir kız değil.

Liseli falan olsa ki gerçi bu yaştan sonra liselilerle falan işim olmaz da kız 20 yaşında çocuk da değil. Dışardan bakınca aklı başında, olgun bir kadın dersin

Velhasıl kelam bu yaşıma kadar bir çok kızla bir çok şekilde deneyimim oldu fakat hala kızlardan böyle saçma sapan kazıklar yiyebiliyorum

Manyak afedersin...

şu kızlara harcayacağım vakti Agathe Christie romanlarını okumaya harcarım daha iyi. Agathe dedim o da kötünün iyisi yani, okunabilir işte.

Ya olayın dumur eden tarafı, okudun Stephen King'leri Hemingway'leri Jack London'ları, izledin Stanley Kubrick'leri, Peter Jackson'ları Tarkovsky'leri, dinledin Strauss'u Blues'u Jazz'ı juzu falan filan...

bunları paylaşacak kimsen yok etrafta. Senin entelektüel birikimine ve kapasitene yetişebilen insanlar yok. Sonuçta paylaşmadığın ve tartışmadığın için aklında sadece küçük bir kısmı kalıyor ve bir süre sonra anlamını ve hikayesini unutuyorsun. Sadece basit kitaplar, filmler ve müzikler gibi geliyor sana.

Yani bu kız ve arkadaş meselesine girsen bir dert girmesen bir dert. Yalnız olsan bir dert olmasan bir dert

Yalnızlığımın tadını çıkartayım ve gidip uyuyayım en iyisi. Rüyama mefta olmuş sanatçılar sıklıkla uğrar oldu bu aralar. Bakalım bu gece hangi ağır misafirimi ağarlayacağım.

Kendimi mühim biri gibi hissediyorum böylece

• İlginç.Sorsaydın keşke direk niye böyle yaptın diye ? Hatta numarası varsa ara, direk etkili olur doğruyu söylemesine.
  • Beyler abartmadan yazacağım hayatıma giren kadınların %90'ının ya sevgilisi vardı, ya nişanlıydı ya evliydi. Tabi bunları en başında söylemiyorlar sonradan çıkıyor kokusu. Kızın parmağında yüzük var onu niye taktın diyorum imitasyon diyor sözde erkekleri uzak tutmak içinmiş. Öpüşüyoruz sevişiyoruz derken asıl gerçekler sonradan ortaya çıkıyor.

Türk kızıyla evlenmek istemiyorum yazınca millet demediğini bırakmıyor ama işte bunlar hep gerçek.
  • @sonneillon aman dikkat öyle kızlardan uzak durmak gerekiyor, baştan yalan söyleyen birinden insan ne bekleyebilir ki.
  • Senden hoslaniyordur, sonra bir hareketini gormustur ve senden sogumustur. Belki olay bu kadar basittir. Kizlarla konusurken komplike dusunmeyeceksen. Basit dusun. Belki heveslendi sonra hevesi kacti. Bilinmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cunku kadinlar anlamak icin degil sadece sevmek icindir...

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

Senden hoslaniyordur, sonra bir hareketini gormustur ve senden sogumustur. Belki olay bu kadar basittir. Kizlarla konusurken komplike dusunmeyeceksen. Basit dusun. Belki heveslendi sonra hevesi kacti. Bilinmez

Sevme ya da sogumayla alakasi yok. Ego tatmini bunlarin ki. Bak ben istedigim erkegi elde edibilirim havalari

• quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

şu kızlara harcayacağım vakti Agathe Christie romanlarını okumaya harcarım daha iyi. Agathe dedim o da kötünün iyisi yani, okunabilir işte.

Ya olayın dumur eden tarafı, okudun Stephen King'leri Hemingway'leri Jack London'ları, izledin Stanley Kubrick'leri, Peter Jackson'ları Tarkovsky'leri, dinledin Strauss'u Blues'u Jazz'ı juzu falan filan...

bunları paylaşacak kimsen yok etrafta. Senin entelektüel birikimine ve kapasitene yetişebilen insanlar yok. Sonuçta paylaşmadığın ve tartışmadığın için aklında sadece küçük bir kısmı kalıyor ve bir süre sonra anlamını ve hikayesini unutuyorsun. Sadece basit kitaplar, filmler ve müzikler gibi geliyor sana.

Yani bu kız ve arkadaş meselesine girsen bir dert girmesen bir dert. Yalnız olsan bir dert olmasan bir dert

Yalnızlığımın tadını çıkartayım ve gidip uyuyayım en iyisi. Rüyama mefta olmuş sanatçılar sıklıkla uğrar oldu bu aralar. Bakalım bu gece hangi ağır misafirimi ağarlayacağım.

Kendimi mühim biri gibi hissediyorum böylece

düşünsene böyle kitabı yeni bitirmişsin onun gazındasın hala ve kız arkadaşın arayıp arkadaşlarının yanında seni seviyorum de diyo

• quote:

Kesinlikle garipler, hemde baya bir garipler. Anlamak bir hayli zor kaldı ki yaptıkları şeylere bir anlam verememenin yanında kendilerine sorsan bu yaptığınız ne oluyor? diye kendileri dahi mantıklı bir cevap veremezler.

Olay şu;

imza güzelmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.