|
Bildirim
|
Erkeklerin çoğu çirkinse kızların çoğu da yüzeysel ve beyinsiz.Bunu da burdan söyleyeyim.Bir insanı sadece tipine göre değerlendirecek kadar şuursuzlar.
|
Erkekler yakışıklı değil diyen kızlar bi yüzlerini yıkayıp gelsinler de bakalım bi kim güzel kim çirkin.
|
T-E-K ŞIRDANI YEDİN KNK H.O
|
Makyaj bağımlısı Türk kızları erkekleri beğenmiyor. İçlerinden bir tanesi bile spor yapmıyordur, Milli sporları makyaj ve instagram.
Bugün survivorda gördüm kızlar kumlu poşet fırlatamıyorlar, kolları hayatı boyunca telefon ve ufak çanta taşımaktan başka iş görmemiş. Bu arada karılar yazman doğru olmamış, tanımıyoruz, bilmiyoruz, direkt muhattap değiliz diye genel çerçevede karılar diyip aşağılaman doğru değil. |
Bunlar nasıl yaratık ya yüzüne beş kilo boya sürüp başka boyuta geçiyorlar buna da “bakım” demişler
Yüzünüzü yıkayınca gulyabaniye dönüyorsunuz bi de sabah kalkıp yüzünüze bakın fondoten olmasa maske takıp gezerdiniz. Zaten anketten belli rus kızların %83’ü kendini güzel bulurken bizimkilerin %89’u güzel buluyormuş kendini Çoğunuzun eğitim durumu kötü -okuyan kaliteli kızlar zaten böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmez- makyaj yapmaktan çalışamıyosunuz tabi ben 3 dil biliyorum yanımda türkçeyi zor konuşan ukala eğitimsiz bir tipi niye gezdiriyim :D Bu tür kızlara ithafen yazılmıştır. |
1- kızlar konusunda haklılar gerçekten büyük bölümü güzel makyaj sayesinde
2- erkekler konusunda haksızlar. çünkü erkeklerin %90 ı (batıda) Y-A-K-I-Ş-I-K-L-I Bu arada haklilar Milattan oncesinde bile kizlari guzel cirkin diye ayirmis erkekler onlarinda haklari var ayirmaya |
çok doğru tespit, çoğu kültürsüz, dedikodu ve magazinden başka işler ile uğraşmayan cahil tipler. genelliyorum belki ama bir çoğu yaptığı işin bile profesyonel anlamda ne olduğunu bilmiyor.
edit: linkteki sözlüğün sol fame'ine kısaca bir göz gezdirseniz bana hak vereceksiniz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 2 Şubat 2019; 22:10:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 2 Şubat 2019; 23:6:35 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 3 Şubat 2019; 2:45:41 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |