Şimdi Ara

bu karılar neyin kafasını yaşıyor ksfjsgnjfsjfjsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    erkeklerin hic yakisikli olmamasi sorunsali?
    https://www.suslusozluk.com/soru/erkeklerin-hic-yakisikli-olmamasi-sorunsali

• Makyaj bağımlısı Türk kızları erkekleri beğenmiyor. İçlerinden bir tanesi bile spor yapmıyordur, Milli sporları makyaj ve instagram.

Bugün survivorda gördüm kızlar kumlu poşet fırlatamıyorlar, kolları hayatı boyunca telefon ve ufak çanta taşımaktan başka iş görmemiş.

Bu arada karılar yazman doğru olmamış, tanımıyoruz, bilmiyoruz, direkt muhattap değiliz diye genel çerçevede karılar diyip aşağılaman doğru değil.
    Bunlar nasıl yaratık ya yüzüne beş kilo boya sürüp başka boyuta geçiyorlar buna da “bakım” demişler

Yüzünüzü yıkayınca gulyabaniye dönüyorsunuz bi de sabah kalkıp yüzünüze bakın fondoten olmasa maske takıp gezerdiniz.

Zaten anketten belli rus kızların %83’ü kendini güzel bulurken bizimkilerin %89’u güzel buluyormuş kendini

Çoğunuzun eğitim durumu kötü -okuyan kaliteli kızlar zaten böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmez- makyaj yapmaktan çalışamıyosunuz tabi ben 3 dil biliyorum yanımda türkçeyi zor konuşan ukala eğitimsiz bir tipi niye gezdiriyim :D

Bu tür kızlara ithafen yazılmıştır.
  • T-E-K ŞIRDANI YEDİN KNK H.O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- kızlar konusunda haklılar gerçekten büyük bölümü güzel makyaj sayesinde
    2- erkekler konusunda haksızlar. çünkü erkeklerin %90 ı (batıda) Y-A-K-I-Ş-I-K-L-I

Bu arada haklilar
    Milattan oncesinde bile kizlari guzel cirkin diye ayirmis erkekler onlarinda haklari var ayirmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 2 Şubat 2019; 22:10:46 >
  • Bu nedir ya?

bu karılar neyin kafasını yaşıyor ksfjsgnjfsjfjsa
  • Erkeklerin çoğu çirkinse kızların çoğu da yüzeysel ve beyinsiz.Bunu da burdan söyleyeyim.Bir insanı sadece tipine göre değerlendirecek kadar şuursuzlar.

• öne çıksın da aşk acısı çektiğiniz kızların neler düşündüğünü görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Erkeklerin çoğu çirkinse kızların çoğu da yüzeysel ve beyinsiz.Bunu da burdan söyleyeyim.Bir insanı sadece tipine göre değerlendirecek kadar şuursuzlar.
    çok doğru tespit, çoğu kültürsüz, dedikodu ve magazinden başka işler ile uğraşmayan cahil tipler. genelliyorum belki ama bir çoğu yaptığı işin bile profesyonel anlamda ne olduğunu bilmiyor.

edit: linkteki sözlüğün sol fame'ine kısaca bir göz gezdirseniz bana hak vereceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 2 Şubat 2019; 23:6:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: schizzo

öne çıksın da aşk acısı çektiğiniz kızların neler düşündüğünü görün
    başlığı "karılardan soğumak isteyen gelsin" diye açacaktım
  • Lan kendi kendini patlatan tipler dolu çok güzelim kimse onu hak etmiyor diyen tipler var siz ne diyosunuz tek haneli ıq ları var olum bunların çok taa şaapmayın gülün geçin iki bacaklı şemsiyeye meraklılar.

• Bunlar nasıl yaratık ya yüzüne beş kilo boya sürüp başka boyuta geçiyorlar buna da “bakım” demişler

Yüzünüzü yıkayınca gulyabaniye dönüyorsunuz bi de sabah kalkıp yüzünüze bakın fondoten olmasa maske takıp gezerdiniz.

Zaten anketten belli rus kızların %83’ü kendini güzel bulurken bizimkilerin %89’u güzel buluyormuş kendini

Çoğunuzun eğitim durumu kötü -okuyan kaliteli kızlar zaten böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmez- makyaj yapmaktan çalışamıyosunuz tabi ben 3 dil biliyorum yanımda türkçeyi zor konuşan ukala eğitimsiz bir tipi niye gezdiriyim :D

Bu tür kızlara ithafen yazılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DE6A5ECA

Bu nedir ya?

Ajajahhajs olm bı kızın en doğal hakkı yakışıklı istemek.Niye battı sana?

• Fiziksel açıdan bence haklılar.
    10 kızdan harbiden 7si güzelken erkeklerde 10da 1 yakışıklı var.
    Yalnız kızlar makyaj yapmasa kızlardaki güzel oranı erkeklerle aynı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HİBİDİHUBLA1

Ajajahhajs olm bı kızın en doğal hakkı yakışıklı istemek.Niye battı sana?

Alıntıları Göster
    sfsjsjsjsjfsjjsjsfdasdfasfd
  • Erkekler yakışıklı değil diyen kızlar bi yüzlerini yıkayıp gelsinler de bakalım bi kim güzel kim çirkin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kısmen haklı, güzellik sektörü erkekler için çok yavan, yeni yeni gelişiyor belki. ha kendine bakan kaşını kirpiniği alan erkeğede **** diyorlar sonra orası biraz oksimoron
  • Makyaj bağımlısı Türk kızları erkekleri beğenmiyor. İçlerinden bir tanesi bile spor yapmıyordur, Milli sporları makyaj ve instagram.

Bugün survivorda gördüm kızlar kumlu poşet fırlatamıyorlar, kolları hayatı boyunca telefon ve ufak çanta taşımaktan başka iş görmemiş.

Bu arada karılar yazman doğru olmamış, tanımıyoruz, bilmiyoruz, direkt muhattap değiliz diye genel çerçevede karılar diyip aşağılaman doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 3 Şubat 2019; 2:45:41 >
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Biri de 178'e kısa boy demiş. Sorsan 170 yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Erkeklerin çoğu çirkinse kızların çoğu da yüzeysel ve beyinsiz.Bunu da burdan söyleyeyim.Bir insanı sadece tipine göre değerlendirecek kadar şuursuzlar.
    ortamlarda erkekler kadar şekilci değiliz dersin kim bilecek
  • Bunlardan biri karşıma çıksın söylediklerimden sonra ağlar.
    Yemin ederim bu forum beni kızlardan soğuttu iyi de oldu.

• Nereden buluyorsunuz şu deyimleri?
    Nette bile yok. İki bacaklı şemsiye nedir yaw?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.