Şimdi Ara

Civic sahipleri neyin kafasını yaşıyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017-2018 modellere dahi 1 milyon 300 bin yazmışlar.O da temizi felan da değil.Isin garibi satıldığı da yok.Ayni ilanlar aylardır duruyor sitede.Ilan bitmeye yakın yok indirmiycem

Yok son zamanlari ,yok bi daha bulamazsaniz gibi beylik cümleler .

Amaç satmak değil piyasayı yükseltmek sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kaç ay evvel forumda da konu açmıştım. 2013 model focusumu sattım ve araç aramaya başladım. 2007-2008 model civicler vardı bütçem dahilinde. Yakın olan bir iki araca gittim baktım. Her tarafı sert plastik, yalıtımı yok. Zayıf demek zayıfa hakaret olur bildiğin yok. Camlar açıkmış gibi ses alıyor araç. Sağ arka kapıdan efil efil rüzgar esiyor resmen. 2 araca baktım. Sonra vazgeçip 2018 model lounge paket egea aldım. şunu söyleyebilirim bu fiyata Egea > Civic. Kesinlikle parasının arabası değil. O paraya Golf, Passat, Mondeo, C4x alınır. Kafayı yemişler.
    Sadece Civic sahipleri "fahiş" fiyat yazıyormuş gibi bir algı ile yazılmış yorum, sanki passat ya da golf sahipleri farklı ya da tofaş sahipleri!!! Pandemi dönemi net bir şekilde gördük işte millet olarak fırsatçıyız ayrıca ülke enflasyonuda buna mecbur bırakıyor. Herkes malının değerini koruma derdinde.
  • Civic nedir ya, sert plastik abidesi, 1.6 tüplü atmosferik araba mı kaldı artık. Hele ki o fiyatlara aman yarabbi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt
    İsme bakmadan yorumu oku direk aklına bir kişi geliyor sonra bir de bakıyorsun ki o kişi yazmış :))))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MuammA_ kullanıcısına yanıt
    Yoo bende aynı şeyi düşünüyorum.

Civic = fabrika çıkışlı apaçi arabası.

Leğen kalitesinde plastik
    Atmosferik motor
    Lpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Civic sahipleri "fahiş" fiyat yazıyormuş gibi bir algı ile yazılmış yorum, sanki passat ya da golf sahipleri farklı ya da tofaş sahipleri!!! Pandemi dönemi net bir şekilde gördük işte millet olarak fırsatçıyız ayrıca ülke enflasyonuda buna mecbur bırakıyor. Herkes malının değerini koruma derdinde.

• ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Mevzu Civic değil "fanatizm" Civic sahibi değilim fanı hiç değilim. Direk banane der geçerim. Üyenin fanatikliği için yazılmış bir yorum eskiler bilir boşver :)

• Civic passatla yarışıyor.

Hatta daha fazla yazanlar var.Sari siteden bakabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Offf

Senin derdin başka

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Sazan avında aklı sıra ama satamaz. Liste fiyatı 1.2 milyon olan arabaya 1.5 milyon vermek sazanlıktır.

• Burda bi galeride 2004 model Civic var 985 bin TL.
    Gerçi o 16 bin km olduğu için öyle

Ama katılıyorum Civic ve Leonlarin her zaman ortalamanin üzerinde fiyatı vardır.

• O paraya 3008 alır keyfime bakarım.

• Civic kitlesi ayrı kafa onlar birbirini hep arttırmaya itiyorlar hep aynı bu iş

• Bir kaç ay evvel forumda da konu açmıştım. 2013 model focusumu sattım ve araç aramaya başladım. 2007-2008 model civicler vardı bütçem dahilinde. Yakın olan bir iki araca gittim baktım. Her tarafı sert plastik, yalıtımı yok. Zayıf demek zayıfa hakaret olur bildiğin yok. Camlar açıkmış gibi ses alıyor araç. Sağ arka kapıdan efil efil rüzgar esiyor resmen. 2 araca baktım. Sonra vazgeçip 2018 model lounge paket egea aldım. şunu söyleyebilirim bu fiyata Egea > Civic. Kesinlikle parasının arabası değil. O paraya Golf, Passat, Mondeo, C4x alınır. Kafayı yemişler.

• Corolla ve Civic segmentlerinin en dandik araçları.

Türkiye'de satın alan kitlesi de belli.

Konuşmaya değecek bir konu değil bence. İsterlerse 2 milyon yazsınlar.

• @ugur.k 1.5 turbo motorlusu için demiştir belki diyeceğim ama yine o paraların yakınından geçecek bir araç değil tabii ki.

@zotacing hocam 1 milyona kadar (+100 bin olabilir) Corolla ve Civic dışında C sedan grubunda sıfır olarak hangi araç sizce fiyatının hakkını veriyor? Focus diyeceksiniz biliyorum, başka var mı, Megane da olmaz (onu da eleştirmiştiniz). Merak ettiğim için sordum (şanzıman + motor uyumu ve sorunsuzluğu açısından lütfen).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Haziran 2023; 15:11:27 >
  • Ülke şu anda survivor modunda kapalı kutu şeklinde yaşamaya çalışıyor, debelendikçe, kurtulmaya çalıştıkça daha da batıyor.

Sınırların dışına bakıyorsun, Bulgar, Gürcü, İrak, İran, resmen araba cenneti olmuş, 200 bin, 250 bin liralara satılan araçlar burda 1 milyon TL.

Çözümü basit, sınırları açın, bireysel olarak insanlar 2. el aracını dışardan alsın, yok! Cari açık patlar. İyi de ömürler geçiyor, insanlar nasıl enayi parası 500- 600 bin lira fazla para versin.

Günler, Aylar, Yıllar geçiyor, herkes bekliyor, çözüm için kimse de kılını kıpardatmıyor, öyle bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 18 Haziran 2023; 15:33:25 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Bunlar segment kırığı, bunlar C segmentinin algısını bozuyorlar, itibarını düşürüyorlar.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    İsterse sıfır olsun 2004 model civic 1 milyon eder mi?

• Fc5 civic sahibi oldum 6 ay dayanamayıp sattım. Tamam özellik çok genişlik iyi ama her yer teneke. Kaput dalgalanıyor ve uzun yolda yol sesinden kafa şişiyor. Grupta da kalite vasat herkes civic allah civic diyor. C segmentinde kalitesi en düşük araç bana göre

Bunu “corollo” sahibi olarak mı söylüyorsun daswagenciğim?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.