Şimdi Ara

BU KART NASIL ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU EKRAN KARTI NASIL :http://www.vatanbilgisayar.com/hd7870-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti-10607.html

KULLANANLAR VARSA DAHA İYİ OLUR ÇÜNKÜ ALICAM onun yerine sapphire hd7850 ama hd7870 daha iyi marka konusunda sapphire daha iyi ama hd7850 de diyelim 30 fps alırken hd7870 35-39 fps alınıyor incemelere bakınca...

• bide sanırım kaliteden dolayı mı bilmiyorum ama sapphire hd7850 , powercolor hd7870 e göre bi 20-30 tl daha pahalı bunun nedeni kalite mi yoksa başka bişi mi ??

powercolor hd7870 alırsam bi sorun yaşarmıyım ??
  • bir soru daha powercolor hd7870 o.c mu powercolor hd7870 editon mu ?? o.c kendimde yapabilirim ama o.c modeli daha ucuz olduğu için tercih ettim..
  • Powercolor pek kaliteli bir marka değil.Asus veya Sapphire al onlar kalitelidir.Yerinde olsam Asus alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7870 düz model alın 2 çubuk kaydırarak sizde azami oc yapabilirsiniz marka kötü felan değil 3 kere tamire giden asus biliyorum şans işi yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 5 Nisan 2014; 18:23:24 >
  • İki kartta süper,hızları aynı görünüyor,seç beğen al. Bu fiata ,bu performansta ,kart yok zaten
  • kasim-aralik gibi 444tl ye sapphire 7870o.c edition almistim. sessiz ve soguk bir kart, oneririm. powercolor da iyi markadir, forumda tek fani nedeniyle ses sorunu ile karsilasanlar vardi, bunu arastirin. powercolor = 385, sapphire = 473tl. ikisi arasinda 88tl fark var. powercolor'da ses sorunu yoksa powercolor alinabilinir. 7800 serisi powercolor marka kullanan arkadaslar yardim edecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu cihaz nasıl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.