Şimdi Ara

BU KASANIN ÖN KAPAĞI NASIL AÇILIR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ucuzu.com/kasa-c3085/asus/ta-951-atx-300w-p13051014/

BU MARKA BİR KASAYA SAHİBİM FAKAT KASANIN ÖN KAPAĞINI AÇAMIYORUM. ÖN TARAFA BİR FAN YERLEŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM VE BUNUN İÇİNDE AÇMAM GEREKİYOR. FAZLA ZORLAMAK TA İSTEMİYORUM KIRILIR MIRILIR DİYE. DETAYLI OLARAK ANLATABİLECE BİRİ VARSA TEŞEKKÜR EDERİM

• Özellikle "o" kasayı bilmem ama genelde, Her iki yan kapağı açtığınız zaman, ön panel ya tırnaklarla tutunmuş vaziyettedir ya da vidalıdır. Vidalı ise vidaları sökün, tırnaklı ise tırnakları içe doğru bastırınca ön panel rahatlıkla sökülür.
  • tırnak var fakat çok sert kırılmasından korkuyorum :S ayrıca bu kasaya ne tip br fan takılabilir?
  • oncelıkle sag ve sol 2 panelı arkadakı 2ser vıdasını sokup dısa dogru cekerek cıkar daha sonra kasanın on panelının arkasında saglı sollu alt orta ve ustte 3 adet pım gıbı cıkıntısı var
    onları one dogru ıttır on panel ayrılacaktır
    120mm kadar kasa fanlarından ıstedıgını kullanabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 30 Mayıs 2009; 15:33:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus1881

oncelıkle sag ve sol 2 panelı arkadakı 2ser vıdasını sokup dısa dogru cekerek cıkar daha sonra kasanın on panelının arkasında saglı sollu alt orta ve ustte 3 adet pım gıbı cıkıntısı var
    onları one dogru ıttır on panel ayrılacaktır
    120mm kadar kasa fanlarından ıstedıgını kullanabılırsın

kasanın yapısı aynı anlattığınız gibi fakat o pim gibi çıkıntılar çok sert ve plastik. çıt deyip elimde kalabilir mi?
  • kalmaz sen yavas yavas bastır
  • ben deneme yapayım o zaman. lütfen bana birde fan önerisinde bulunun. ışık mışık hiç önemli değil. kara düzen bişey olsun. f/p iyi olsun kafi :D teşekkürler yardımlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ses onemlı degılse herhangı bır 120mm ucuz buldugunu al 80mm alma e daha cok ses yapar 120mm ye gore
  • başardık :) kırmadan açabildim. fan konusunda uçak motoru değil de saç kurutma makinesi gibi çalışsın yeter aslında. şekil itibari ile bir örnek gösterebilir misiniz? bilgisayarcıya gittiğimde şunu ver diyebileyim. ilginize teşekkürler
  • fiyatıda uygunmuş sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.