Şimdi Ara

Bu kasaya GTX 750 ti sığar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimdeki kasam alıcağım ekran kartı is MSİ GTX 750 ti çift fanlı modeli 750ti modelinin en büyük modeli diyorlar acaba kasaya sığar mı ?
     Bu kasaya GTX 750 ti sığar mı

• Kasadan önnce sisteminiz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdoganaltun E kullanıcısına yanıt
    Asus çift fanlı sığar ama MSI olan modeli sanmıyorum , HDD kısmında geriye kadar olan alanı ölçmen lazım ama çift fanlı modellere gerek olmaz çünkü çok ısınan 1 kart değildir.

Mesela şunu alabilirsin :http://www.hizlial.com/zotac-gtx750-ti-2gb-gddr5-128bit-dx112-nvidia-geforce-ekran-karti-zt-70601-10m/10398434
    Yada bunu : http://www.netsiparis.com/asus-geforce-gtx750-phoc-2gd5-2gb-gddr5-128-bit-ekran-karti

• anakartımın modeli : ECS H61H2-MV
    işlemci : Pentium g2020
    4 GB 1333 mhz ram

asus modeli kesin sığar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdoganaltun

anakartımın modeli : ECS H61H2-MV
    işlemci : Pentium g2020
    4 GB 1333 mhz ram

asus modeli kesin sığar mı ?

sığarda çalışmaz
  • altta hdd nin olduğu bölümü söküp hdd yi yukardaki yere takarsanız her kart sığar
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Sesli guldum

Ters dar bogaz bu olsa gerek. Islemciyi degistirin. Kart cok iyi islemci cok kotu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki ne yapmalıyım bu anakarta göre adam gibi bi işlemci bulamıyorum eğer önerebileceğiniz işlemci varsa yada anakart.Bütçem 500 tl en fazla ekran kartıyla birlikte psuda almam gerekiyor yani bi nevi 1000 tl gidicek
  • Arkadaşlar çalışmaz flan dediniz bari kesin bişey söyleseniz çalışır mı çalışmaz mı ?????
  • 1000 lira bütçeniz varsa bence direk hazır sisteme bakın. 500 lirayı bu karta bağlamaktansa 1000 liraya hazır sistem alırsınız. bence.

Örnek verelim;

Benim sistem c2d e7400 o kart benim pc de çalışmaz mesela. 500 ona vereceğime gider hazır sistem bakarım 2.el HEm daha iyi bir sistemim olur hem daha güncel.

Kasaya sıgması problemse alın kartı deneyin sığar mı? Yada metre ile ölçün uzunlugu kartın uzunlugu mevcut.

Kart işlemciden çok daha ileri oldugu için İşlemci yetersiz kalır ben bunu söylemiştim. Benim şahsi kanaatim sizin sistem o kartı çalıştırmaz. Diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum
  • Tamam işte 1000 liraya işlemci anakart psu ve ekran kartı alıcam ama bütçeyi artırabilirim 1200 tlye kadar acaba önerebilirmisiniz??
  • g2020 ye 750ti olmaz g3258 en az.

• peki anakartıma olurmu g3258
    Hayır g2020 1155 soket, 3258 ise 1150.

• bence sistemi upgrade et
    Ocak ayında mai gtx 750ti almıştım, cordairın 1-2 model psusunda indirim olmuştu. Bunlarla beraber intel 20. Yıl özel serisi işlemcisi ile ıcız bir anakart alırsanız idare eder. Raminiz ddr 3 ise ram masrafında çıkmaz. İlerde çok gerekirse işlemciyi i5 yaparsınız. ( bazı oyunlar 4 çekirdek istiyormuş ). Yada ucuz bir amd anakart fx6000 gibi birşeyde bu kartla iyi gider. Kart 900p civarı pek çok oyunu iyi kalitede oynatıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.