< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu Kasko Sigorta Fiyatları Ne Böyle Aboow
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
normal. ben de aşağı yukarı bufiyatlara yaptırdım.
-
7800 bulduysanız yaptırın hemen.
Yanlış anlamayında ne olması lazım 700 bin değer diyorsunuz 1000tl mi olucak? Bir tampon olmuş 10 bin.
-
2800 sigorta mı? hemen derhal yaptırırım. benim tanıdık bi amca uno için 4 bin demişti.
-
Geçtiğimiz ay c5 AC'ye 20bin'e kasko 4 küsüre sigorta yaptırdım.
Gününüz şenlensin diye yazıyorum.
-
Hakikaten Aboow
Uygunmuş bayağı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaş a haber izleye izleye gerçeklerden uzaklaşmış galiba, şimdi piyasa ayarlarına gelmiş
-
2 gün önce mercedes e180 2017 araca 33bin kasko 5bin sigorta cıktı malesef. Siz hemen yaptırın bence
-
Bedavaya bulmuş piyasadan haberi yok 2800 sigorta mı kaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kasko değil sigorta yawquote:
Orijinalden alıntı: peripellatea
Bedavaya bulmuş piyasadan haberi yok 2800 sigorta mı kaldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normal, 2022 Egea 1.4 sigortasına 2200 verdim hasarsızlık indirimi de en yüksek seviyeden olmasına rağmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 2 Şubat 2023; 16:33:48 >
kanka egea ya yaptırmasanda olur ya suueıwıwjwjsjwquote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411Normal, 2022 Egea 1.4 sigortasına 2200 verdim hasarsızlık indirimi de en yüksek seviyeden olmasına rağmen
Maalesef egea dediğin arabanın bile dizel otomatik yeni modelini almak istesen 650 700 bin tl oldu
2014 Peugeot 208, 9360₺ (peşin ödeme indirimli) kasko çıktı bana da. İMM sınırsız, herşey full. Araç şirket üzerine kayıtlı ve en üst indirim diliminde (yüzde 65). Size çıkan meblağ çok iyi bunun yanında. Anadolu Kasko.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Şubat 2023; 18:19:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
imm önemli mi 1 milyon az mı olur başıma bela olmasın sonraquote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
2014 Peugeot 208, 9360₺ (peşin ödeme indirimli) kasko çıktı bana da. İMM sınırsız, herşey full. Araç şirket üzerine kayıtlı ve en üst indirim diliminde (yüzde 65). Size çıkan meblağ çok iyi bunun yanında. Anadolu Kasko.
Bedava. 330K kasko değeri olan araca 20 bin kasko 5 bin trafik çıktı.
Bence önemli, zira Allah korusun karıştığınız kaza/araç(lar) ve yol açılan masraf nispetinde önem arz eden bir kriter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Şubat 2023; 0:0:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha dün yaptırdım.
8818 TL Türkiye Sigorta Kasko imm 3 milyon ikame araç 15 gün
3620 TL Sompo Sigorta
Sigorta soforle alakali arabayla degil.
300e linea aldım 2012 model trafik 4740tl kasko 7700tl çıktı.29 yaşındayım ve ilk aracım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
7800 bulduysanız yaptırın hemen. Yanlış anlamayında ne olması lazım 700 bin değer diyorsunuz 1000tl mi olucak? Bir tampon olmuş 10 bin. |
arkadaş a haber izleye izleye gerçeklerden uzaklaşmış galiba, şimdi piyasa ayarlarına gelmiş |
Benzer içerikler
- egea 1.0 firefly neden üretilmiyor
- miras kalan aracı trafikten çekme
- hangi suv aracı almalıyım
- motor yağ kaçağı önleyici forum
- megane 2 1.5 dci kaç beygir
- akü markaları
- jeep avenger e-hybrid fiyat
- phev araçlar
- tıguan 2024
- omoda 5 ev
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X